יאו!!! עם כל הרצון הטוב שלי להתנדב

the illusion

New member
חחחחחחחחחחחחח כמובן שיש אותכם!!

וזה משמ עוזר לי אין לך משוג כמה מבורך הפורוםצ הזה:) אני מרגישה לבד מול כל המערכת הזו שנקראת צה"ל! אני דיברתי עפ נמעמה ממדור פרט יאו היא כל כך אטומה!!! ושלחתי כבר פעמיים פקסים לחיל חינוך מה זה קופראים במקרפ"ר?

Dizen

New member
מקרפ"ר

מפקדת קצין רפואה ראשי. שם פשוט יושבים כל הרופאים של הועדות הרפואיות... וצה"ל היא באמת מערכת אטומה, וזה לא קשור בכלל להתנדבות. הם מתייחסים ככה לכולם
מי זאת הנעמה הזאת? כנראה צעירה

lee_1

New member
עד כמה את רוצה את התפקיד הזה?

אם התשובה היא מאוד (ואף יותר) תעברי גם את הבלאגן של להשיג אישור של בסיס סגור, אני גם רשמתי היום בטופס בקשה משקי"ת חוי"ה אבל אני מניחה שלי יהיה יותר קל לקבל כזה אישור כי אצלי הבעיה היא עודף משקל ואין סיבה שלא יתנו לי בסיס סגור אבל אם את מאמינה שאת מסוגלת לתפקד בבסיס סגור וזו לא צריכה להיות בעיה, תשיגי אישורים רפואיים, ואת ה"בלאגן" שיש להשיג כזה אישור אני בטוחה שתשיגי...מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח ושיהיה לך המון המון בהצלחה

תראי,אני בטוחה שלסדר מקרר זו לא

תהיה בעייה, ברגע שקורס אורך זמן קצר אז מסתדרים.. כל מה שאני צריכה זה מקרר ולצאת הביתה לפחות פעם בשבוע להביא את האוכל..

אממ

אחרי שאחי הבכור היה בקורס חוויה, הוא נהנה מאוד, אם את בראש של חיל חינוך - חווי"ה זה הכי אחותי! כיום אח שלי הוא קצינת חינוך (רשע שכמוני) בכל אופן, תתעקשי, תנדנדי, תסבירי שאין לך צורך בהשגחה יומיומית... ממש מעט דברים באים בקלות בצה"ל..

the illusion

New member
חחחחחחחח אחיך גם התנדב?

כן אני שמעתי שזה הדבר הכי טוב שיש:) אני גם מדריכה רוב חיי התעסקתי בהדרכות אז בכלל:) כן אני חושבת שאני אלחם בהם!!! אני אאגור כוח ואלחם בהם! השאלה שלי היא כזאת אחרי ששלחתי להם כב רפעמיים פקס מה אני צריכה לעשות? אמממממממממממממ והדבר הכי פשוט בשבילי זה להיות בבסיס סגור כי אפילו מקרר התוסף מזון שלי לא צורך זה אבקה עם מים בסך הכל חחחחחחחחח אין פשוט הצבא זו מסגרת אטומה!

למעלה