יאיאיאיאיאאייאי=]טוקיוו הוטלל=שליטההההה!

גאיית

New member
יאיאיאיאיאאייאי=]טוקיוו הוטלל=שליטההההה!

=] טוקיוו הוטלל הלהקהה הכי שווווווווווווההההההההההההה בעולםםםםםםםםםםםםם בילל הכי הכי הכי מושלםםםם!

crazysapir

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gifייבשתי אותכם מספיק../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

אז כמה הודעות[ויש בינהם הודעת ממש חשובות!] אני ממש ממש מצטערת לא היייתי בבית ושלחו לימלא הודעות אז עונה בכלליות
אז ככה: 1.משחק התמונות- אגנסע תמונה 2
זכתה! כל הכבוד
זה היה ממש קשה
2.אני מניחה שמשהו ירצה לפתוח שירשורים שקשורים למופע[לא נגיד דברים כמו מכירת כרטיסים..דברים אחרים] אז אני מבקשת ל-א ל-פ-ת-ו-ח שום דבר שקשור למופע! כי אני יום אחרי מתכננת לעשות דיון גדול על כל זה: על לפני המופע, במופע ,אחרי המופע.. ככה גם הפורום יהיה בהרבה יותר מסודר כי אני מניחה שהרבה יקפצו ויגיב ו וואו המופע היה...או כל כאלה.
שזה סבבה אבל לא
.. 3א..שמחה שאהבתם את שירשור הנוסטלגיה שפתחתי
ב.וכן שנות ה70 שולט!!!
ג.מזל"ט ל fall out liel 4.לכל אלו ששלחו אליי בקשר לנוא הכרטיסים אני מתנצלת אבל כנראה טל( talllllllllll) תזכה.. 5.הרבהה הגיבו על התמונה של גיאורג ששמתי בשושור הנוסטלגיה ואכן! גיאורג סקס
6.---מחר אני ואגנסע עשו איתנו ראיון לעיתון ה"ארץ"(אם אני לא טועה קוראים ול הארץ ואיזה מאגניב שעושים שם כתבה על ט"ה כי זה עיתון הארץ שמדבר על דברים קצת יותר רציניים:p [קוראים לי ספיר רק שתדעו ] אהה ואתם תראו שם תמונה שלי עם כל הדברים שיש לי של ט"ה בחדר וזה הרבה^^ ואל תתיחסו לתמונה לא נראלי שיצאתי טוב>< שבוע טוב לכם:) [למרות שלא מוצ"ש]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifהתגעגעתי..זה לא הולך ככה../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד אגנסעע:]

SpongBobit

New member
בדיוק באתי לפתוח.XD

ררק רציתי לכתוב שלא ידחפו ויירמסו!שלא יהיה צורך באמבולס כמו בכל ההופעות שלהם ! אז בנות,בבקשה לא כולנו נהיה שורה ראשונה,ורואים ושומעים מכל מקום אז אל תדחפו וזה, אל תריבו מקות ולא למחוץ יותר מדי.

16yaeli

New member
ספיר אני מתגעגעת אליך מואע אל תשכחי

במופע שתינו יחד חח

LiHiLuSh

New member
ניצלושששששששש

חזרתי חעחע לא הייתי פה כמה ימים חיחי סליחה פשוט הייתי באשדוד בסידורים XD

5ifi

New member
דחוף ממש!!

(היי ליהי!! חע, ראית? אני עושה כמצוותך!) יש פה מישו שיודע על הסעות/ כל דרך שהיא להגיע לגני התערוכה (אמממ להופעה..) בשבע בערב? ושההסעה לא יוצאת בשבת? ממש ממש ממש ממש ממש משש דחוף!! אם כן...אז אפשר ליצור קשר ולשלוח לי מסר אוווו...להתקשר אליי- 0544602569- קוראים לי יפי ואני לא מפרסמת את המספר שלי בכזאת חופשיות בד"F מה שאומר שזה ממש חשו ב לי אז תענו בבקשה!!!

LiHiLuSh

New member
חח היי ואנשים תעזרו זה ממש חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

5ifi

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

עד שלא יענו לי...

5ifi

New member
הקפצה שנית

תענו אנשים- זה יותר חשוב ממשחק הרקעים!! אתם מונעים ממעריצה שפויה להגיע להופעה האחת והיחידה של טוקיו בארץ!!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo206.gifלא יודעת הנה אני יעשה דחוף../images/Emo214.gif

בישבי לשיראו את זה XD

5ifi

New member
תודה!

היי- שלחתי חברה שלי אלייך כי היא רוצה כרטיס..את עוד מוכרת נכון?

5ifi

New member
תודה!

היי- שלחתי חברה שלי אלייך כי היא רוצה כרטיס..את עוד מוכרת נכון?

למעלה