יאיאיאיאיאאייאי=]טוקיוו הוטלל=שליטההההה!

LiHiLuSh

New member
חח כן אני עוד מוכרת ^^ וכן עכשיו דיברתי איתה

הבעיה שהיא רוצה אותם עכשיו ביד חח ולשלם במזומן ואמרתי שאין כזה דבר אז היא הולכת לדבר קודם עם לי ואז לחזור אליי רק שחכתי את השם שלה חח אופסי ...

5ifi

New member
בחורה מצחיקה...

כן היא חופשי מרחפת...היא גם לא מוכנה לתת את המספר שלה- היא שואלת אם יש מצב שתסתפקי במספר שלי כי אנחנו גם ככה מסתובבות ביחד ? (כן..זאת שאלה אמיתית..)

LiHiLuSh

New member
יש לי רעיון !

תיקני לה את הכרטיס והיא תשלם לך אחר כך את ה219 ואת תביא לה את הכרטיס תילכו ביחד !.. ויש לי את המספר שלה כי היא לא התקשרה מחסום

5ifi

New member
מזתומרת?

איך אני אקנה לה כרטיס? כאילו..פשוט אני אהיה רשומה אצלך אבל היא משלמת? כי גם לי אין דרך שלם לך חוץ ממזומן...

LiHiLuSh

New member
או ישיט שכחתי אזבי לא משנה חחח

חחח חח אוקי אממ שתתקשר עלי כבר ותגיד לי או לעזוב אותה? ויש לי את המספר שלה

5ifi

New member
נראה לי שתנסי להתקשר אליה שוב

ולי משום מה אין את המספר שלה..אני פחות חשובה ממך?!!? איזו מעליבנית היא...חעחע..(אוי גאד דמט..אני מרגישה כלכך פאקצה כשאני כותבת את זה...)

LiHiLuSh

New member
חחחחחחחחחחחחח

טוב אני יתקשר עלייה רק איך קוראים לה חח

5ifi

New member
רעיה...

אבל בגדתי בך..סלחי לי!!! *בכי קורע לב* שלחתי אותה לזאת כאן למטה שמוכרת במאה שישים...

5ifi

New member
חע...כן זה דיי ברור

אבל לי יש שינאה מיוחדת אליהם כי הם: א'- רצחו את המשפחה שלי (משני הצדדים אינעל אמא שלהם!!) ב'- אני עוד צריכה ללמוד עליהם מבחן ע נ ק י ממש!! (עמודים שבע עד מאתיים שבעים ואחת בספר!!!! אינעל כל המשפחה שנשארה להם!!) חח...ואני מקווה או יותר נכון חיה באשליה שסבא של טום וביל הוא חסיד אומות העולם או משהו...חח...

5ifi

New member
ותודה- אגב...

אבל כבר דיברנו איתו והוא לגמרי לא החלטי וחשבתי שאולי יש פה מעריצים מאשקלון שבאים ואז אולי יש להם דרך טובה ומבוססת יותר...

SpongBobit

New member
כותרת.

א.גמלי לי רצחו,מצד אחד . ב.מבחן זה לא סיבה וסבא של ביל וטום לא היה חייל אסאס,הוא לא בן מתאיים,אבל לכי תדעי מה אבא שלו.XD הוא מה הם בכלל חושבים על זה

5ifi

New member
תמיד היה לי חלום כזה...

לראיין אותם לגבי העניין הזה...אבל הם בטח יבעטו לי בפרצוף ויגידו- מאאארד...(אפילו שזה בצרפתית..) בגלל מה שסבא שלנו עשה לפני שישים שנה- עדיין מראיינים אותנו? מיחושב על זה בכלל?!! ומבחן זאת סיבה טובה מאוד- ואם לא..יש מספיק סיבות לשנוא נאצים!! ולא גרמנים,למקרה שתהית- היום, יש הבדל גדול בין נאצים וגרמנים.

SpongBobit

New member
אמרתי משהו ?

אני יודעת שלא כל נאצי הוא גרמני ולהף..לא רמתי כזהXDD וגמאני מתה לשאול אותם את זה,כן זה מגעיל אבל בא לי לדעת ....

5ifi

New member
הוממ לא

סתם כדי להבהיר את העניין...חח וגם בגלל שקראתי גנבת הספרים. (שזה, בלי כל קשר, ספר מומלץ ביותר!!)

אגנסקעXD

New member
אני יפתח את השירשור ביום שלישי

בשעה שלוש.. מתאים..? פשוט שלכולם זה יהיה נוח.. אוקי [שירשור תחרות תמונות]

SpongBobit

New member
../images/Emo207.gifואגב,מי שחשב כמוני שהקסטל זה

מקום מפואר וענק. אל תצפו. צילמתיXDDD וזה נשרף קצת,הייתה שמש ממול אבל הייתי חייבת להנציח.

PerfectSP

New member
דווקא ציפיתי שהקסטל זה מקום עלוב, ../images/Emo190.gif

ואני אסביר למה... כי מי שמכיר את מבשרת,יש את החלק שם שנקרא הקסטל, והוא מקום של די ערבים,והוא מקופ מוזנח כזה ועלוב,אז כשאתה חושב על ה'קסטל' זה עולה לך בראשXDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נראה כמו פיצוחיה!!!!XDDDDDD

../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif כרטיס לטוקיו הוטל רק ב160 שקל../images/Emo41.gif

מי שרוצה יכול לשלוח מסר.. או באייסי- 254908083

למעלה