יאיר!!! כל הכבוד על האתר החדש!!!

יאיר!!! כל הכבוד על האתר החדש!!!

נראה מבטיח, מעוצב היטב. כל הכבוד! סוף סוף מישהו מתייחס לענפים שאינם ענפי כדור ברצינות ובמקצועיות הראוייה. בשעה טובה! אני כבר אכנס לשם להתעדכן וללמוד כל יום! YBASPORT.com

zorka

New member
שתדע שיש לך את התפקיד הכי קשה שם

לעסוק בתחום שהעורך שלך הוא (ה)מומחה בו. תהנה.

תודה תודה,אבל, רגע רגע...

האתר בהרצה תהיה השקה רשמית במהלך השבוע (יש לי איזה כתב אופניים שלוחץ על נג"ש קבוצתי בצפייה קבוצתית ואני עובד על זה) שותפים ליוזמה הרבה בעלי חזון ואמונה בדרך. אני רק המנהל והעורך הראשי. הרבה כבוד לעינת ארגון ובועז שחר על העריכה הטכנית. בועז יכתוב על אופניים ועינת על ספינינג (רכיבת סטודיו). כנסו לרשימת הכותבים והיא לא סופית. לכולם מגיע כבוד. צוות מדהים. הערב יתחיל להתמלא הספיישל טור. הערב תעלה רשימת משתתפים של הטור (בועז ועינת עובדים על זה עכשיו) סקירת קטעים של השבוע הראשון (בימים הקרובים סקירה של כל המסלול). ובמהלך הטור נציף את האתר בכתבות ופרשנויות של בועז שחר ושלי. מקווה כי תצביעו במקלדת. הצעות, הערות, הארות וביקורות ללא רחמים דרך צור קשר. תודה לכל המברכים בפורום ובמיילים.

s h a w n y

New member
האתר

רק עכשיו גיליתי את הפורום על איזה אתר בקשר לטור דה פרנס אתם מדברים האר את עיני . תודה ג

מאדמאן

New member
שאלה: האם גם אתם תעסקו ב

מבחני אופניים ?? כי אם כן יש לי רעיון: אל תעשו את הטעות של מגזין אופנים (שהוא מגזין מצויין ויש לי עליו הרבה מילים טובות), שתבחנו רק דגמי יוקרה, טופ, בקצה העליון של הסקלה ותבחנו גם את הדגמים היומיומיים, הממוצעים והזולים... - ככה תביאו את הספורט הזה לכל בית לכל ילד ואולי תהיה לנו מדינת אימפריה של אופניים. ושוב, אני מנוי על אופניים, אוהב את העיתון, מיחל להצלחתו ככל שניתן יותר, ומפרגן לו, אבל לא מסכים לגישה שלו, שאולי תשתנה עם הזמן - ובכלל, אני נהנה מכל אתר ו/או עיתון ו/או התמחות בספורט שלנו ומפרגן לכם עם איחולים עד לונדון... בהצלחה

כבר באוגוסט יהיו מבחני דרכים

בשלב ראשון רק של אופני כביש (ממחירי כניסה ועד מחירי חלום). בשלב הבא גם של ציוד ולא רק של אופניים. אבל כל זה יהיה בתהליך.

כבר באוגוסט יהיו מבחני דרכים

בשלב ראשון רק של אופני כביש (ממחירי כניסה ועד מחירי חלום). בשלב הבא גם של ציוד ולא רק של אופניים. אבל כל זה יהיה בתהליך.

ובקרוב אתה אצלנו עם....

ארכיון תמונות מדהים מהטור דה פראנס. תודה על התמונות זה בהשלמות.

ido mazor

New member
מזל טוב!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

ליאיר והצוות (עינת בועז ושות') המון המון בהצלחה! אוהב עדו

למעלה