יאיר!!! כל הכבוד על האתר החדש!!!

רותם 1717

New member
../images/Emo13.gifבהצלחה../images/Emo50.gif

סוף סוף אתר ספורט בעברית שיש בו יותר מלכלוכים שך יושב-ראשים בליגת העל.

רותם 1717

New member
אבל...

חבל ללכלך על יורו 2004. גם אני רוצה להביא יותר חשיפה לענפים כמו רכיבה על אופניים לדוגמא, אבל זה מאוד מיותר להשמיץ ענפי ספורט אחרים, מה גם שהכתבה שטותית ונקמנית. אוהבי הכדורגל יתרכזו בפורטוגל ואוהבי האופניים יתרכזו בצרפת. לכל ספורט יש דרמות משלו: הפתעות, רגעים מרגשים ואין צורך בתחרות. קנאה בענפי ספורט אחרים לא תועיל.כולנו בעד ספורט ועצוב כשדווקא עכשיו בטורניר היורו (גם אם הוא לא מביא אלינו לסלון כדורגל מהרמה הגבוהה ביותר), כשאנחנו רואים סיפורים מרגשים ודרמות גדולות כמו עליית יוון לגמר ו-10 מיליוני תושבים ממדינה קטנה באירופה שרוצים בכל ליבם שמדינתם תזכה, אתה (יאיר) מפרסם כתבה כזו שטותית, נכון שהכדורגל של היום הוא משחק שטקטיקה בו היא דבר שולי והחלק החשוב יותר הוא המזל אבל שזה מה שיפה בכדורגל. בברכת טור דה פראנס מוצלח, רותם זינגר, בעליה הגאים של קבוצת "ששת המופלאים" במשחק הפנטזיה של פורום אופניים בתפוז ואוהב ספורט על כל ענפיו (כמעט...)

aFish

New member
בהצלחה, ../images/Emo45.gif

ליאיר וצוותו. כל הכבוד לבועז על הכתיבה. ועוד נציגת פורום נחבאת שם אל הכלים: עינת ארגון. יופי

שוב תודה לכולם- דיכרו אנחנו בהרצה

המשיכו להציף אותי ברעיונות, הארות והערות. אני מעביר את הכל לבועז

RavkatRafi

New member
מזל טוב :)

קראתי את התחומים שמעניינים אותי - אופניים וטריאטלון בומבה. כדורגל - זו התחלה - נראה בהמשך, וכתב האנ.בי.איי לא ממש מבין על מה הוא כותב - הקונספציה שלו שגויה, והידע לוקה בחסר עמוק. הרבה מזל טוב :)

../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifמזל טוב

האתר לטעמי נראה מבטיח בהחלט
. קראתי, התרשמתי, ומיותר לציין שהוספתי למועדפים... שיהיה בהצלחה
מתנדבת רשמית לעזור בכל עת.

למעלה