יאלה חבר'ה תנו רעיונות...

Angel lips

New member
יאלה חבר'ה תנו רעיונות...

סוף סוף הגיע החופש הגדול!!! תקופת הלימודים ניגמרה או בדרך לסיומה, מה ההתוכניות שלכם לקיץ? אני אישית ממש מבולבלת בא לי לעשות כל כך הרבה דברים, אבל כניראה אני בתחילת החופש ארד לאילת ואם אסדר לי עבודה ומקום לחיות אני רוצה כל החופש לגור באילת לבלות ולחיות שם...

Zot ani 1

New member
לא הוא עוד לא הגיע....:(

החופש יגיע אצלי ב יום שישי אחרי הבגרות האחרונה שלי בלשון... אז יהיה חופש אמיתייייי אין לי כל כך הרבה תוכניות מיוחדות לחופש רק לנוח לישון המווווווון לבלות עם חברות ואולי גם להתחיל ללמוד נהיגה נראה.... עם מי תסעי לאילת?

Angel lips

New member
רק אל תשני בחופש...

תספיקי עוד לישון בחיים. אין לי מושג, כי החברות שלי לא יסעו יש הן קורס פסיכומרטי וזה.. חשבתי עם ידיד להתחלה או לבד, כל העסק ניראה לי מפחיד... זה למצוא מקום מגורים, עבודה וגם שישאר זמן ללבלות...

Evil Gremlin

New member
לבזבז את הכסף

לשתות, ללכת למקומות ולעשות הרבה דברים שרציתי לעשות לפני צבא.. ואז.. להתגייס

vicki16

New member
חופששששששששששש

תכננתי כל הזמן שאני אעשה קורס פסיכומטרי....אבל עכשיו החלטתי שאני לא עושה...כי זה פשוט לא מתאים לי עכשיו
אז כנראה שאני אבלה עם החברים עם החבר...בטח אסע לאילת ולא יודעת, אנוח אקרא את כל הספרים שלא הייה לי זמן לקרא חח

Angel lips

New member
גם אני חשבתי על פסיכומטרי וויתרתי

בא לי בא לקרוא... על איזה ספרים את ממליצה?

vicki16

New member
אממ

אני בדרך כלל קוראת פנטסיה ... החלטתי לנסות משהו שונה וקראתי את דור הפרוזק שממש השפיע עליי ...זה ספר שהוא דיוקן עצמי על מישהי שנכנסת לדיכאון קליני, הספר ממש דכאוני אבל אהבתי אותו בכל זאת..כי היו קטעים שדיי הזדהתי איתה. אני אהבתי את שר הטבעות, הוביט, ספרים של סטיבן קינג: זה, גרין מייל, מיזרי,pet sematary...אה וקראתי גם את הארי פוטר ואני מתכננת לקרא את הסידרה של רומח הדרקון

Angel lips

New member
הספרים של הפנטזיה לא ממש הסגנון

שלי אבל הספר הראשון נשמע לי פצצתי, אני חייבת לקרוא אותו הקיץ, הוא בעיברית כן?

Evil Gremlin

New member
אם את רוצה ספרים

שממש ממש מוזרים ומתחילים לחשוב הרבה אחרי שקוראים אותם אני מציע מקים המתים / שון סטיוארט (הספר בכי."כזה". שקראתי) המשחק של אנדר / אורסון סקוט קארד (וגם כל שאר הספרים שקשורים לאנדר) ו.. אני אזכר ואגיד עוד אחרי זה

Sheep From Hell

New member
הנה עוד כמה ספרים שפשוט חובה לקרוא!

לדעתי אלא הספרים הכי חזקים שיש.. התפסן בשדה השיפון (מי לא מכיר..) פיטר פן ועליסה בארץ הפלאות (עדיף לקרוא באנגלית, ספרים ממש טובים) כרוניקה למוות ידוע מראש (אוף שכחתי מה שם הסופר,הוא כתב גם את מאה שנים של בדידות) fight club (הספר שמבוסס עליו הסרט, מועדון קרב אין עדיין תרגום לעברית אבל השפה באנגלית לא קשה) חוכמת הבייגלה (מי שיאמר ראיתי ת'סרט, תדעו שהדבר היחיד שדומה בינהם זה העלילה השיטחית... התוכן של הספר הרבה יותר עמוק וכו'...)

bariska

New member
גמני אוהב לקרוא אבל

אני עצלן מידי בשביל להוציא אותם מהארון

Sheep From Hell

New member
יש לי רעיון טוב...

רעיון שאני מנסה ליישם כבר שנתיים!!!!!!!!!!!!!! לנסוע לסיני!!!!!!!!!!! זה המקום הכי שווה אולי באיזור המדינה שלנו.... זה גם חו"ל וגם ישראלי שכזה... ככה שאין בעיה עם שפה, ופוגשים הרבה ישראלים, אבל רואים עולם!!!! זה המקום המושלם אם מחפשים מקום שקט לתפוס ראש ושיזוף!! ררר... אני כבר מדמיינת את עצמי יושבת על חוף הים מביטה על המים הכחולים היפים עם כוס קוקטייל ביד שמציצה ממנו מיטריה!!

Sheep From Hell

New member
סיני?!

זהו ממש מעצבן אותי שכולם חושבים שזה כזה מסוכן.... בפסח שבוע לפני שבאנו לנסוע פתאום יצאו לחדשות עם הודעה שסיני מסוכנת בגלל הפיגועים... בלה בלה בלה.. בסוף לא נסענו ואז פתאום באו לערוץ חדשות אחר כמה אורחים ושאלו אותם בקשר לזה והם אמרו שמי שאמר שסיני מסוכנת דביל! וזה סתם סטריאוטיפ כי סיני זה מקום ערבי, אבל הם לא יעשו שם פיגוע!!(תחשבו בהגיון בזכות הישראלים יש להם תיירות שם בכלל!!! הם לא יפגעו בפרנסה טובה כל כך בשביל להרוג כמה ישראלי money talks!!) קיצר אמרו שם שבכלל עדיף לנסוע לסיני כדי להמלט מהכאב ראש ששרוי פה!!
אני נוסעת לסיני בחופש לאיזה שבוע ככה בתאי שיהיה לי כסף!! זה מקום חלומי...

אני רוצה לנסוע לסיני החופש...עדיין

לא בטוח מתי...אני ועוד כמה חברים מחפשים עבודות כרגע כדי לשלם על החופשה...זה יוצא בערך 50 ש"ח ליום....

Sheep From Hell

New member
50 ליום?!

אתם מתכוונים לישון בשק"שים? או בחושות? נראה לי החופשה יותר זולה מאש הנסיעה לסיני..!! רק כרטיס הלוך ושוב באוטובוס עולה בער 150-200 ש"ח...:( ועוד מונית בתוך סיני..

בחושות...

+ המונית בתוך סיני + סיני זה בסביבות השעתיים ממצפה אז לא צריך אוטובוס...אבא של מישהו יקפיץ

למעלה