כן הייתי שם, ממש יפה
G giomd New member 22/6/04 #41 חחח חופש איפה (כנסו להסבר) איזה חופש יש עוד בגרות בלשון יום שישי וגם מכריחים אותנו לבוא לשיעורי מתמטיקה כי המורה שלנו לא הספקיה לעשות איתנו דברים שהייתה רציכה ללמד במשך השנה!
חחח חופש איפה (כנסו להסבר) איזה חופש יש עוד בגרות בלשון יום שישי וגם מכריחים אותנו לבוא לשיעורי מתמטיקה כי המורה שלנו לא הספקיה לעשות איתנו דברים שהייתה רציכה ללמד במשך השנה!
J jeniam New member 22/6/04 #45 מצאתם עבודה לחופש??? אני עדיין מחפשת..חשבתי על הדרכה אבל פיספסתי את הראיונות....(הדרכתי כבר שנתיים.) והסקרים עכשיו מחוסרי פרוייקטים..... באסה מה איתכם? המצב יותר מעודד?
מצאתם עבודה לחופש??? אני עדיין מחפשת..חשבתי על הדרכה אבל פיספסתי את הראיונות....(הדרכתי כבר שנתיים.) והסקרים עכשיו מחוסרי פרוייקטים..... באסה מה איתכם? המצב יותר מעודד?
ש שחורדינית בלונדינית New member 23/6/04 #46 הלוואי אני גם מחפשת עבודה רצינית- לשנה כזה, כי סיימתי בית ספר, ועד עכשיו לא מצאתי כלום (לא כל כך חיפשתי). נקווה לטוב- אני צריכה כסף ומשהו לעשות עם הזמן שלי..
הלוואי אני גם מחפשת עבודה רצינית- לשנה כזה, כי סיימתי בית ספר, ועד עכשיו לא מצאתי כלום (לא כל כך חיפשתי). נקווה לטוב- אני צריכה כסף ומשהו לעשות עם הזמן שלי..