יאללה אם אתם לא עושים כלום אני יעשה

מסטולית

New member
וואו כמה שאלות!!!!

בשביל 5 ש"ח - לא הרבה אם אתם מתכוונים מבחינה מינית אז ממש כלום אפילו לא נשיקה כמה זמן לא התקלחתי - מאתמול... אבל עוד מעט אני הולכת!!! השיא הכי מגעיל - מממ לא יודעת לא נראה לי שיש דבר כזה כמה מסטיקים - שניים : אחד בבוקר בביצפר ואחד אחרי צהריים... הנטייה המינית - בנים מן הסתם :) (מצטערת לאכזב פה כמה בנות...) תחתונים - סתם שחורים... חזייה - אני בלי כי אני עם פיג'מה כרגע... הדבר הכי מסוכן - מממ אולי... תפסתי טרמפ?? ללקק את המפרק- לא ... אף אחד לא יכול לעשות את זה... כפות רגליים - לא ניסיתי אפעם אבל לא נראה לי!!! הדבר הכי מגעיל - מממ התנשקתי עם חבר של חברה שלי :) חח ביצ'ית שכמותי הדבר הכי טוב - איימתי פעם על מישו שהטריד את חברה שלי... חחחח מאז הוא לא מטריד אותה :) מין אוראלי מדמה ציחצוח שיניים - לא חושבת... קונדומי או דורקס - מממ לא מבינה בזה אבל דורקס נשמע יותר נחמד :) הדבר הכי מגעיל שהכנסתי לפה - מממ חמוס שהיה מקולקל? תאריך ההודעה הראשונה שלי - לא יודעת וגם אין לי מושג איך מכניסים קישור אם פיטר היה מת - בתקווה שזה לא יקרה בזמן הקרוב... מממ בטח הייתי עצובה כמה ימים (אחרי הכל פגשתי ודיברתי עם הבנאדם פעמיים!!!) אולי אפילו הולכת להלוויה... לא יותר מזה... אולי כותבת שיר או משו זהו???

יש אנשים שיכולים!../images/Emo105.gif

אני די יכולה וילד מהכיתה שלי יכול!
(ללקק את המרפק)

fushi e

New member
אמיייייייייייייייייייר../images/Emo95.gif

חחחחחחחחחחחח חתיכת דוחה .. אויש עודדת אותי

בואר

New member
פשש, מור../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אולי תצטרפי כבר לפורום, מותק? הה, מה את אומרת? אחלה אנשים יש פה (באמת שאני לא יודעת, אם כך, מה אני עושה בפורומ, אבל מילא...) נו, תצטרפי (לחץ חברתי)

מסטולית

New member
אוקי....

אני לא חושבת שיש לי בדיוק פנטזיה מינית אבל... יש מישו מהביצפר שלי (השם באמת חשוב???) והוא בכיתה י"ב ולפני שנה בערך היה לו איזה קטע כזה שהוא רצה משו איתי הוא אמר לי את זה והכל אבל בעעעע חשבתי שהוא מכוער אז לא רציתי אותו! ועכשיו יש לו חברה ופתאום הוא נראה מאוד מושך בעיני... (כן כן כמה בוגר מצידי) אז היה לי מין קטע כזה לפני איזה חודש שהתחלתי לחשוב עליו לפני שנרדמתי וסתם דמיינתי אותנו הולכים ככה ברומנטיקה ומתנשקים ומתחבקים אבל לא יותר מזה... כאילו אני לא חושבת שמתישהו חשבתי על מישו בצורה יור מינית מנשיקה או משו כזה... מצטערת לאכזב!!! :)

Just Adi

New member
פחחח ../images/Emo80.gif

נראה לי סיימתי עם הפנטזיות האלה בכיתה ו' :) לא משהו אישי פשוט גררר לא מספיק לי :)

מסטולית

New member
מצטערת

שאני לא יושבת ומדמיינת אותי מזדיינת עם מישו... זה פשוט לא אני!!!

בואר

New member
אמיר, אמיר...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אתה קורע
למה אנשים לא שאלו אותי את זה?

למעלה