אם אחזיק מעמד עד אז - בכיף
I I בתולת ים I New member 18/2/13 #27 למתי את רוצה להקדים? רוצים בשעה 10 בערב? אני רק עכשיו התעוררתי מתנומה ורוצה לחטוף מישהו סליחה משהו לאכול
למתי את רוצה להקדים? רוצים בשעה 10 בערב? אני רק עכשיו התעוררתי מתנומה ורוצה לחטוף מישהו סליחה משהו לאכול
פ פומיקית 30 New member 18/2/13 #33 היום את יכולה כמו שתיכננת אבל אולי כדאי להקדים בכללי לקראת 21:00?
D Drifting Feather New member 18/2/13 #22 למי שמסתבך - http://www.tapuz.co.il/chat/ כניסה > התחבר > יש רשימת חדרים מצד ימין למטה.
I I בתולת ים I New member 18/2/13 #30 זהו פתחתי את החדר הצ'אט קראתי לו אנשים רגילים בנתיים כתוב שיש רק משתמש אחד שם שזאת אני. בנתיים לא ממש יודעת איך משתמשים בצ'אט הזה אבל אם הצלחתי לפתוח את החדר הזה סימן שזה קל
זהו פתחתי את החדר הצ'אט קראתי לו אנשים רגילים בנתיים כתוב שיש רק משתמש אחד שם שזאת אני. בנתיים לא ממש יודעת איך משתמשים בצ'אט הזה אבל אם הצלחתי לפתוח את החדר הזה סימן שזה קל
I I בתולת ים I New member 18/2/13 #26 שם החדר בצ'אט יהיה: "אנשים רגילים" כןןןןן כי אני לא רוצה לעשות מעצמנו מסכנים ולמשוך סוטים עם שמות של חוסר ניסיון בתולין או סקס. לדעתי לקרוא לחדר אנשים רגילים זה מצויין
שם החדר בצ'אט יהיה: "אנשים רגילים" כןןןןן כי אני לא רוצה לעשות מעצמנו מסכנים ולמשוך סוטים עם שמות של חוסר ניסיון בתולין או סקס. לדעתי לקרוא לחדר אנשים רגילים זה מצויין
B Berethor New member 18/2/13 #35 אחלה רעיון לשם אגב את מאמת לא רוצה למשוך סוטים, או שזה משום שאת רוצה לשמור על הבכורה של הבחורה הכי מינית כרגע בפורום(לא כלל בעלות ניסיון) ושיבואו סוטים ויגנבו לך אותה שם..
אחלה רעיון לשם אגב את מאמת לא רוצה למשוך סוטים, או שזה משום שאת רוצה לשמור על הבכורה של הבחורה הכי מינית כרגע בפורום(לא כלל בעלות ניסיון) ושיבואו סוטים ויגנבו לך אותה שם..
T Tripon1 New member 18/2/13 #32 טוב את בתולת ים, איך לא תזרמי..... ב-11 יש מצב שאני אכנס, אחרי הסדרה שלי .
I I בתולת ים I New member 18/2/13 #34 עדכון הצ'אט נפתח !!!!!! לחדר קוראים אנשים רגילים הקדמנו את הצאט לעכשיו משעה 9 וחצי בערב עד שעה 23 בלילה. ככה שמוזמנים להיכנס מתי שנוח לכם ולזרום לאט לאט תחפשו את החדר הזה אני גם פעם ראשונה שלי אי פעם בצ'אט של תפוז אז לומדת איך בכלל משתמשים בצאט הזה!!
עדכון הצ'אט נפתח !!!!!! לחדר קוראים אנשים רגילים הקדמנו את הצאט לעכשיו משעה 9 וחצי בערב עד שעה 23 בלילה. ככה שמוזמנים להיכנס מתי שנוח לכם ולזרום לאט לאט תחפשו את החדר הזה אני גם פעם ראשונה שלי אי פעם בצ'אט של תפוז אז לומדת איך בכלל משתמשים בצאט הזה!!