יאללה אני ממציאה שאלון!!

חןשסק

New member
יאללה אני ממציאה שאלון!!

ראיתם אותי? מה לא עושים כדי להתחמק משיעורי בית באזרחות! יום אחד אני אגיע לאיזה פורום ו- הופ! הפלא ופלא! הנה השאלון שלי! טוב אז הנה זה מתחיל, כי אני יודעת שאתם אוהבים את זה (חוץ מתמונות של צבים מקיימים מצוות.) השאלון: *השאלון מחולק לנושאים* שם (כי חובה להתחיל איכשהו):
שאלות עם תוכן מסויים
האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? מה דעתך על טלנובלות? עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה?
שאלות כי חם לי
חורף? קיץ? דולפינים או סוסים? מעיל יוקרתי או גופייה סקסית?
שאלות טיפשיות
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. - מה המאכל האהוב עליכם? איך המאכל הזה בתוך פיתה? מספר אצבעות: שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): סוג מוסיקה מועדף? לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? עט או עיפרון? 36 או 11? מילקי או דני? צפית באולימפידה?
שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים
משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה? אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! חובה יצרתית למשחק אמת או חובה? נכון שהיה שאלון מגניב? מה לא עושים בשביל להתחמק משיעורים באזרחות

חןשסק

New member
ואני גם עונה ../images/Emo3.gif

איזה מוזר זה לענות על זה. זה כמו לדבר עם עצמי. שם (כי חובה להתחיל איכשהו): בונד. ג'יימס בונד.
שאלות עם תוכן מסויים
האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? כן. מלכסוס ציפורניים. אבל זה לא תמיד הצליח. מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? הבגד ים שלי וכותונת סאטן אדומה שנעם קנה לי
מה דעתך על טלנובלות?
חוץ מכמה פרקים בודדים שראיתי של השיר שלנו. עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? שניהם
מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? מתלבטת- אומנות/משחק או משהו רציני לחיים. ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה?
שאלות כי חם לי
חורף? קיץ? קיץ דולפינים או סוסים? דולפינים! מעיל יוקרתי או גופייה סקסית? גופייה
שאלות טיפשיות
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? קרליין האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. -
מה המאכל האהוב עליכם? שניצל איך המאכל הזה בתוך פיתה? דליקטסט. מספר אצבעות: 10 בידיים 10 ברגליים שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): להקליד ולכתוב
סוג מוסיקה מועדף? רוק ודומיו לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? אירגונית עט או עיפרון? עיפרון! עטים נמרחים לי. 36 או 11? 45 מילקי או דני? תלוי מה מתחשק לי. צפית באולימפידה? בחלק
משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) עם הירוק: שיט! אני למעלה
! אני אנסה לתפוס משהו
! אוי ואבוי. מה תפסתי?!
עם הלבן: הוא יראה מזה! לתפוס לי?! הוא יקבל כדור בראש! אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה? המ את הסוף של הסרט אפקט הפרפר(זהירות!!|ספויילר|
) רציתי שהוא יחיה באושר ועושר עם הבלונדינית... כשהוא רואה אותה שהוא מדבר בטלפון ואז הם יעצרו וימשיכו את חייהם משם...
אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! אני עשיתי אותו
חובה יצרתית למשחק אמת או חובה? אין. בגלל זה שאלתי אתכם. היה בנ*ונה.

כי גם אני מתחמקת

שם (כי חובה להתחיל איכשהו): אנה שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? כה, מוצצים
מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? אממ אמממ אממממ לא יודעת מה דעתך על טלנובלות? יש נורמליות ויש דוחות עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? מתחת לשמיים מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? פרסום ושיווק ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? אני לומדת תעשיה וזיבול
האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? לאאא שאלות כי חם לי חורף? קיץ? חורףף דולפינים או סוסים? דולפינים מעיל יוקרתי או גופייה סקסית? גופיה שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? הרבל אסנס (הסתומה שחופפת וגומרת) האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. -אממ שניה חוזרת, לא רשום
מה המאכל האהוב עליכם? של סבתא(?) איך המאכל הזה בתוך פיתה? לא ניסיתי מספר אצבעות: טפו טפו טפו יש לי 20 שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): כסיסת ציפורניים
סוג מוסיקה מועדף? רוק לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? פו הדוב
עט או עיפרון? עט 36 או 11? אממ 11? מילקי או דני? דני צפית באולימפידה? כשהיה משעמם כה שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? אה? (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה? אממ אממ הרבה דם נשפך
אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! אין רעיון
חובה יצרתית למשחק אמת או חובה? אני לא יצירתית

חןשסק

New member
מה "אה?" מה. שמתי תמונה בהודעה עם

השאלון, תמציאו לה משפטים

ואני... ../images/Emo3.gif

השאלון: *השאלון מחולק לנושאים* שם: נועם פורר
שאלות עם תוכן מסויים
האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? לא. מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? ג'ינס בהירים משופשפים. מה דעתך על טלנובלות? לא משוגע על התופעה... אבל הייתי מכור ל"לחיי האהבה". עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? השני. מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? תקשורת ודיפלומטיה. ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? אני לא לומד. האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? אני כבר דתי...
שאלות כי חם לי
חורף? קיץ? חורף. דולפינים או סוסים? דולפינים. מעיל יוקרתי או גופייה סקסית? גופייה סקסית. רררר.
שאלות טיפשיות
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? הד אנד שולדרס. האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. YEY. מה המאכל האהוב עליכם? פתיתים. איך המאכל הזה בתוך פיתה? לא משהו... מספר אצבעות: 10. שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): ... סוג מוסיקה מועדף? מוזיקה ישראלית. לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? יומנים מאגניבים. עט או עיפרון? עט. 36 או 11? 36!!! מילקי או דני? דני. צפית באולימפידה? לא.
משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? "איזה טייץ נחמד יש לנשנשון הזה" (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק): גנבת. אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה? את כיפה אדומה. הייתי הורג אותה. אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! חנות בגדים מועדפת. חובה יצרתית למשחק אמת או חובה? עליך ללקק את כף הרגל של הבת המכוערת בקבוצה.
נכון שהיה שאלון מגניב?
לא. מה לא עושים בשביל להתחמק משיעורים באזרחות: לא שוכבים עם המורה לאזרחות.

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכי הצחיק אותי

שענית גם על התירוצים שלי, דברים שלא קשורים לשאלון!
ומזתומרת לא שאלון מגניב?! אני המצאתי!!

הפקרוקרטיה או דמוקטטורה?

ועם זה סאנשיין
, אי אפשר להתווכח. אז לאיזה חומר הגעתם בשיעור אזרחות עד כה?

אההההההה...

שכחתי שרוב בתי הספר מתחילים ללמוד אזרחות בכיתה י"ב...
אז עכשיו אתם מחלקים את מגילת העצמאות ל- 3 חלקים?
רוצה לשמוע משהו נחמד? את מוזמנת להוריד את הבונבוניירה הבאה.

mango man

New member
טוב.

שם (כי חובה להתחיל איכשהו): שרון. שרון קחי אותי. שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? גומות חן. מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?
מה דעתך על טלנובלות? החיים הם טלנובלה (וואי אני חכמה!!!) עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? פקניק עם מצלמות מסביב. הרבה כתבים רעשניים. וגומות חן. הרבה גומות חן. מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? להיות מאפרת כדי לדעת איך להעלים גומות חן. ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? ... האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? שאלות כי חם לי חורף? קיץ? סתיו. דולפינים או סוסים? גומות חן. מעיל יוקרתי או גופייה סקסית? קול סקסי וחושני בטירוף. שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? לא משתמשת. שיער חלק ובריא טבעיץ האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. - מה המאכל האהוב עליכם? לא אוכלת. איך המאכל הזה בתוך פיתה? אנורקסית. מספר אצבעות: 20 ברגל. 20 בידיים. ועוד אצבע בכל גומה. שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): לשחק בגומות. סוג מוסיקה מועדף? ... לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? עט או עיפרון? עט עיפרון. 36 או 11? 69 מילקי או דני? באדי. צפית באולימפידה? ברור כאילו שיואו שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק)

למעלה