רק בגלל שאת המצאת את זה...
שם (כי חובה להתחיל איכשהו):נעם שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם?קולה-בגלל חן
ו..כמו כולם,חלב אם!איככככססססססס
מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?חולצה צמודה שחורה עם צווארון מה דעתך על טלנובלות?חרא של דבר,אבל אני רואה תישראליות
עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים?לילי-כי בפרחים והפרפרים יש גם ג'וקים דבורים
וקוצים
כלנית| מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? כלכלה ועסקים\יחסים בינ"ל
ודיפלומטיה\פסיכולוגיה ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת?להתבטל האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? חס ושלום!
שאלות כי חם לי חורף? קיץ? קיץץ דולפינים או סוסים?שניהם אחלה מעיל יוקרתי או גופייה סקסית?גופי
שקסית שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?מממ כרגע אלביב או משהו כזה..פעם זה היה פנטן אבל בגלל הניסויים על הבע"ח וכל זה אז הפסקתי נחרצות
האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. -לא מה המאכל האהוב עליכם?הרבההה..של אמא בעיקר וגם סיני ואיטלקי איך המאכל הזה בתוך פיתה?שניצל אחלה בפיתה..כל השאר לא מתאים
מספר אצבעות:20? שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!):הקלדה ולצייר אנשים מצחיק סוג מוסיקה מועדף?רוק ורוק ישראלי לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות?ביצפר?מה זה? עט או עיפרון?עט 36 או 11?-
מילקי או דני?שניהם
צפית באולימפיאדה?כן שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? "שים דאודורנט-קוף!" (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה?יש הרבה...אבל בספר הג'ונגל לא הייתי נותן למוגלי ללכת עם הילדה הזאת אלא גורם לו להביא אותה לחיות איתו ביער! אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! חובה יצרתית למשחק אמת או חובה?