יאללה אני ממציאה שאלון!!

mango man

New member
יודעות מה מפחיד..

השיחה הזו שהלכה עכשיו ביניכן... זה!!! מה!!! שמפחיד!!!! people....get real! (i know very good english)

בלופ בלופ בלופ

השאלון: *השאלון מחולק לנושאים* שם (כי חובה להתחיל איכשהו): רותם שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם? האממ נראה לי מוצץ?
מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת? זה משתנה כל יומיים, נכון להיות מכנס קורדרוי שקניתי בתמנון לפני כמה זמן. מה דעתך על טלנובלות? השיר שלנו -
, כל השאר -
עם האהוב- לא ירדתי לסוף דעתך
פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים? גם וגם מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? וטרינריה/משפטים ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת? האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? לאאאא שאלות כי חם לי חורף? קיץ? קיץ דולפינים או סוסים? שניהם מתוקיםםםם מעיל יוקרתי או גופייה סקסית? גופיה סקסית שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? קרליין האם הוא נוסה על בע"ח?! חס וחלילה!!!!! מה המאכל האהוב עליכם? משתנה כל שבוע. נכון לעכשיו- סלט מעולהההה שאמא עושה ופשטידת תפו"א ש... אמא עושה
איך המאכל הזה בתוך פיתה? סלט
, הפשטידה
מספר אצבעות: 10 בידים 10 ברגלים שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!): מריחת לקים?
והתעסקות מוגזמת עם השיער בנסיונות למצוא קצוות מפוצלים סוג מוסיקה מועדף? פופ
לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות? לא זה ולא זה עט או עיפרון? עט 36 או 11? 11 מילקי או דני?
צפית באולימפידה? יאפ שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? הלבן- "עכשיו לא תתחמק ממני ותקבל את הכדור בראש"
הירוק - "יאלללה עידודדדדד" אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה? אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! אני לא יצרתית חובה יצרתית למשחק אמת או חובה? אני לא יצרתית נכון שהיה שאלון מגניב? מה לא עושים בשביל להתחמק משיעורים באזרחות אחלה שאלון

cobainos

New member
"בלופ בלופ בלופ"../images/Emo6.gif+../images/Emo12.gif

איך אפשר לא לאהוב מילקי ודני?!?

חחח ../images/Emo3.gif

האמת שאני בכלל לא אוהבת מעדנים.
לפעמים (כשההורים שלי קונים) אני אוכלת את המעדני ג'לי האלה (אם זה נחשב למעדן...
) למרות שגם מזה כבר קצת נמאס לי

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם?מבריטני ספירס
מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?אמממ דגמח כזה שחור זרוק מה דעתך על טלנובלות?פיכס עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים?לילי מתחת לשמיים
מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? קולנוע
ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת?אני לא גדולה
האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה?אני האחרונה
שאלות כי חם לי חורף? קיץ?חורף
דולפינים או סוסים?שיהיה דולפינים
מעיל יוקרתי או גופייה סקסית?נגיד גופיה
שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?פנטטטטןןן
האם הוא נוסה על בע"ח?! לאדעת
מה המאכל האהוב עליכם?גלידה
איך המאכל הזה בתוך פיתה?בנזוווווווווונע
מספר אצבעות: שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!):חחחחחח אמממ לצייר סוג מוסיקה מועדף?פופ,נשמה,היפ הופ,מוסיקה שחורה,רוק קלאסי,סקא לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות?אירגוניות שוות עט או עיפרון?עיפרון 36 או 11?
מילקי או דני?דניייייי צפית באולימפידה?כןןן
שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת?
אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה?בנערה בהפרעה, מי שראה, שליסה תשתחרר

פנטן ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

פנטן מיוצר ע"י תאגיד ענק שעורך המוני ניסויים נוראיים ופולשניים בבע"ח

NaSty BiTcH

New member
תקראו אל תיהיו חולרעות...

שם (כי חובה להתחיל איכשהו):גנית...
שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם?כה,אצבע בפה
,סיגריות... מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?ג'ינס אחד שהוא אצלי כבר מיליון שנה בערך והוא נראה רעעע... מה דעתך על טלנובלות?אוח
מכורה :[ אבל רק ישראליות! עם האהוב פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים?שיהיה אהוב נדבר. מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? משחק
ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת?אני לא גדולה.. האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה?כן,הייתי מטומטמת פעם.. שאלות כי חם לי חורף? קיץ?חורףףףףףף! דולפינים או סוסים?סוסים,אבל אני גם אוהבת דולפינים. מעיל יוקרתי או גופייה סקסית?מעיל מעיל מעיללל!!11 שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?משו בכתוב עליו 10
האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. -וואלה לא בדקתי... מה המאכל האהוב עליכם?שניצל של אמא,פסטה.. איך המאכל הזה בתוך פיתה?השניצל כה. מספר אצבעות:הא?! 10 בידיים ו10 ברגליים בלי עין הרע.. שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!):הסוגריים שללו לי את כל האפשרויות..אה! לכתוב לפעמים. סוג מוסיקה מועדף?הכול חוץ ממזרחית. לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות?יומנים. עט או עיפרון?עיפרון חוטים:] 36 או 11?הא? מילקי או דני?מילקי.. צפית באולימפידה?נופ.יענו..ראיתי רק ת'קטע של הזכיה וזה שהראו בטיוי. שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? התמונה לא מולי,וגם אינלי כוח. (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה?שמושה לא ימות במיכאלההה:[[[ אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום!מה אני נראת לך? יצירתית?! חובה יצרתית למשחק אמת או חובה?אורגיות
היה בסט.

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

cobainos

New member
רק בגלל שאת המצאת את זה...

שם (כי חובה להתחיל איכשהו):נעם שאלות עם תוכן מסויים האם נאלצתם להיגמל ממשהו בשלב מסויים בחייכם?קולה-בגלל חן
ו..כמו כולם,חלב אם!איככככססססססס
מה הבגד בארון שלך שאת/ה הכי אוהב/ת?חולצה צמודה שחורה עם צווארון מה דעתך על טלנובלות?חרא של דבר,אבל אני רואה תישראליות
עם האהוב- פקניק לילי מתחת לשמיים או פקניק בשדה מלא פרחים ופרפרים?לילי-כי בפרחים והפרפרים יש גם ג'וקים דבורים
וקוצים
כלנית| מה את/ה רוצה ללמוד כשתהיה גדול? כלכלה ועסקים\יחסים בינ"ל
ודיפלומטיה\פסיכולוגיה ואם את/ה כבר גדול/ה, מה את לומדת/לומדת?להתבטל האם חשבת אי פעם לחזור בתשובה? חס ושלום!
שאלות כי חם לי חורף? קיץ? קיץץ דולפינים או סוסים?שניהם אחלה מעיל יוקרתי או גופייה סקסית?גופי שקסית שאלות טיפשיות באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?מממ כרגע אלביב או משהו כזה..פעם זה היה פנטן אבל בגלל הניסויים על הבע"ח וכל זה אז הפסקתי נחרצות
האם הוא נוסה על בע"ח?! אם כן- לפח ומיד! אם לא, חזק ואמץ. -לא מה המאכל האהוב עליכם?הרבההה..של אמא בעיקר וגם סיני ואיטלקי איך המאכל הזה בתוך פיתה?שניצל אחלה בפיתה..כל השאר לא מתאים
מספר אצבעות:20? שימוש אהוב באצבעות שלך (חבר'ה, בלי רעיונות!):הקלדה ולצייר אנשים מצחיק סוג מוסיקה מועדף?רוק ורוק ישראלי לבצפר: יומנים מאגניבים (בראץ וכאלה) או אירגוניות שוות?ביצפר?מה זה? עט או עיפרון?עט 36 או 11?-
מילקי או דני?שניהם
צפית באולימפיאדה?כן שאלות לפיתוח הדמיון שהעתקתי מכמה מקומות שונים משפט "מה הוא חושב?" לפי התמונה המצורפת? "שים דאודורנט-קוף!" (לקחתי את הרעיון מפורום אוף טופיק) אם הייתה לך הזדמנות לקבוע סוף אחר לספר/סרט- מה היית משנה?יש הרבה...אבל בספר הג'ונגל לא הייתי נותן למוגלי ללכת עם הילדה הזאת אלא גורם לו להביא אותה לחיות איתו ביער! אם היית רוצה להוסיף לשאלון הזה שאלה - זה המקום! חובה יצרתית למשחק אמת או חובה?

חןשסק

New member
קולה בגללי?? מה עשיתי? למרות שאני

תומכת בזה- קולה
גם אני הייתי מסיימת ככה את ספר הג'ונגללל...!

קולה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

או יותר נכון- פפסי מקס
אני מכורה קשות לדבר האלוהי הזה...

ד"א, תראו איזה כוסון

ביקר אותנו היום בביוטופ
חחח נקרעתי ממנו בגלל הבנדנה והייתי חייבת לצלם

למעלה