יאללה אנשים תתעוררו!!!

Vdrums

New member
שיהיה.....

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? שם 102FM 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה טלויזיה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שהתעוררת מוקדם וזה מבעס 4. מהו צבע העיניים שלך? שחור 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? השעון בטלפון
7. מה מרגיע אותך? לנגן 8. ההרגשה הכי טובה היא... נשיקה ראשונה, לנגן עם אנשים 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להיפרד 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לנגן עם חברים, ללכת לים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: טל מוסרי 13. 3 תחביבים שלך: לנגן, לאכול, ללכת לים 14. 3 תכונות טובות שלך: יודע להקשיב, סבלני (לפעמים), מצחיק 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: עצלן, חסר סבלנות (לפעמים), ילדותי 16. זיכרון טוב שלך: דייט ראשון (הראשון ראשון) 17. זיכרון רע שלך: חצי שנה אחרי הזיכרון הטוב 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? איריש קרים 20. מקום בו היית רוצה לבקר: הרבה מקומות 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: שוויץ 22. מה יש לך מתחת למיטה? אוסף דגמי מכוניות, מטקות, ניירות. 23. האיבר הכי סקסי: בטן 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי-להביט בעיניים, סקסי, תחתון וחזיה. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: נשיקה ראשונה 26. שתף בתקרית מביכה: לא זוכר 27. מעשה נועז שעשית: לא חושב שהיה 28. מעשה טיפשי שעשית: לא חושב שהיה 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: כן רק פה. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא חושב שעשיתי.. אני חנון 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא חשבתי כל כך רחוק 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... באדי ריץ'. 34. אני מפחד/ת מ... לא יודע.... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית וכל שאר השפות ברמה של יאצפן. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? להיות יותר מוזיקלי 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? תקופת האבן 38. המוטו שלי בחיים הוא: תאכל כי מחר תמות. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? גורל יותר מאלוהים. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? אין לי מילה אהובה 41. מהי המילה השנואה עליך? אין 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? שמפריעים לי להתרכז 44. מהי הקללה האהובה עליך? שיט ,פאק. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? תופים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? מזאיות זבל, גנן שעושה רעש 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אדריכל 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מנקה שירותים 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? מי ? לא מכיר. 50. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי במוזה 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה/יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? מחושב 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגש 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? המישהי שעוד לא הכרתי, לא משנה איפה 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאיודע 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אין בינתיים. דברים אהובים עליך: 62. צבע: אדום 63. בעל-חיים: נמר 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הטאו של פו 65. סרט: מציצים 66. שחקן: סמואל ג'קסון 67. שחקנית: אין 68. דיסק: RHCP BLOOD SUGAR SEX MAGIK 69. שיר: סולטני הסווינג 70. מאכל: קובה בורגול 71. מקום בילוי: בית קפה 72. פורום אהוב: מתופפים 73. עונה: קיץ 74: מקום להעביר בו חופשה: חו"ל 75: רכב: כרגע, סיטרואן C3 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: לא חושב שיש מישהו כזה. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אמרתי אבל מאוחר מדי. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? היום 79. זכית לחיוך? כן 80. הענקת מחמאה? לפני כמה ימים 81. קיבלת מחמאה? כנ"ל 82. עשית משהו טיפשי? לא 83. פינקת מישהו/י? איך? לא זוכר 84. פינקת את עצמך? איך? כן, לפני כמה חודשים, אמבטיות קצף 85. צחקת? כן 86. גרמת למישהו לצחוק? כן 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר 88. בכית? לא זוכר 89. הסתפרת? לפני שבועיים נראה לי האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? לא 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? ברור 93. פחדת מהחושך? לא 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? לא 96. מה היית משנה בעצמך ? פחות שחיפיות 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? תופים 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לא יודע 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו

המשך...

23. האיבר הכי סקסי - אנא ערף? هلا فقل؟ 24. עם כאלו כאבים, קשה לי לחשוב על משהו סקסי ורומנטי 25. רגע מאושר בחיי יהיה כשהכאבים האלו יפסקו. ויותר בגדול: כשאני אתחתן וכשאני אחזיק תינוק שיהיה רק שלי (ושל אבא שלו כמובן). 26. תקרית מביכה? עניתי על השאלון הזה, לא מספיק? 27. כנ"ל לגבי מעשה נועז וטיפשי. 29. סטייה שיש לי: אני אוהבת לקפל כביסה 30. תופעת טבע שמקסימה אותי: גברים 31. בינתיים לא עשיתי דברים יותר מדי מטורפים בשביל גברים. 32. כשאהיה גדולה אני רוצה להיות שפויה ו/או רואת חשבון 33. דמות מהעבר שהייתי רוצה לפגוש... את מארי אנטואנט אולי. אין לי מושג. 34. אני מפחדת מעצמי 35. דוברת עברית, english هصقترى רק שאין לי מושג איך המקלדת הזאת עובדת. 36. הייתי רוצה להיות מסוגלת לשיר. אני זייפנית משהו פחד. 37. אם הייתה אפשרות לגלוש בזמן הייתי עוברת למאה ה-17. תקופה רומנטית משהו (לא בארצנו כמובן). 38. אין לי מוטו. 39.אני בנאדם מאמין. 40. המילה האהובה עלי: השם של אחותי נראה לי שכבר עניתי על שאלון דומה... בכל מקרה, זהו לעכשיו.

למעלה