יאללה, אנשים!:)

Ne§t£A Gi®L

New member
יאללה, אנשים!:)../images/Emo108.gif

מי זה מי?
שם:
]:
אזור מגורים [לא חייבים אם לא בא לכם...
]:
תחביבים ושאר ירקות :
מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק:
משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר:
משהו שמייחד אתכם:
וזה בשביל שנכיר קצת יותר טוב אחד את השני, אם תהיתם
...

Ne§t£A Gi®L

New member
אני אענה:)../images/Emo108.gif

שם: לירי
ת. לידה: 30.7.89
אזור מגורים: ראשל"צ
תחביבים: מוזיקה, כמובן. אני נושמת, אוכלת, שותה, שרה, מנגנת, יוצרת, והכל הכל מוזיקה. חוץ מזה אני אוהבת לקרוא, לכתוב [בעיקר שירים], להיות עם אנשים שאני אוהבת, לצחוק, חתולים, מחשב-ולאחרונה סיגלתי לעצמי תחביב חדש: לנהל את הפורום הזה
מוזיקה שאני שומעת, חוץ מאנוק: Skunk Anansie, Krezip, K's choice, אביב גפן, דניאל סלומון, רונית שחר, מיקה קרני. אבל בתכ'לס-אני באמת שומעת הכל: ממוצרט ועד...רחוק
משהו שקרה לי ובא לי לספר: הממנ...לא קרה יותר מדי השבוע, אבל מחר ידיד שלי אמור לבוא אליי, ו...זייהו, I guess. ישנים
כולם יודעים שאני מכורה לחסה. יש לי את מנת החסה היומית שלי-שזה חסה עם פיתה, נקניק ועגבנייה. בנוסף, אני והחברים שלי בשלבי הוצאת המילון העברי-לירי לאור. הגענו למסקנה שהשפה שלי יותר מדי לא מובנת
אני עולה לכיתה י' שנה הבאה...זייהו:)

Torn

New member
אני אני ראשון

שם:צחי גיל:17 וחצי תאריך לידה:3.11.85 אזור מגורים:כפר סבא תחביבים ושאר ירקות :מוזיקה ומחשבים מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: נטלי אימברוליה, הקורס, דארין הייז יו-2 משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר:חחח מזכיר לי את השאלות בצבא
משהו שמייחד אתכם:כנ"ל

shmez

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

Torn

New member
את תמיד מזכירה לי את זה../images/Emo6.gif

ולכי לישון כפרוש, כבר מאוחר את צריכה להתכונן לצבא

shmez

New member
אהה זה היה אמור להיות מכה מתחת

לחגורה
הצחקת אותי
פחחחחחחחח....יש לי עוד 9 חודשים לגיוס

Torn

New member
אהמ..... טוף ../images/Emo10.gif

פאק נתגייס בערך ביחד
בעצם דיברתי איתך על זה באייסקיו... טוב לילה טוב מאמי קצת מאוחר לא?
.

danihell7734

New member
אה...הפורום הזה נראה סבבה אפשר גם?

שם:דניאל גיל:15 וחצי... ת.לידה? אחורי זה... גר בחולון כמובן תחביבים:רדיו
,כדורסל,כדורגל,מחשבים,ג'וזי
... מה אני שומע:מטאל בעיקרון,נדמה לי שיש לי שני שירים של אנוק על המחשב...חפיף... משהו שקרה לי:ג'וזי
כולם יודעים שאני מכור ללנגן על ג'וזי...ארבע שעות לפחות... תאיצבייייי :)

תשובותתתתתתתתתתתתתת!!!

שם: לאנה יוסף גיל: 15 וחצי תאריך לידה [לא חייבים אם לא בא לכם...]: 1.1.1988 אזור מגורים [לא חייבים אם לא בא לכם...]: חולון ליד הפילבוקס.. אבל אני עוברת!!! תחביבים ושאר ירקות : קפואירה, קריאה, כתיבה, אהבה! מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: כנסיית השכל, שוטי הנבואה, הפוסי של לוסי, היהודים, והמווווון שירים שקטים, ראגיי שולט!!! משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר: אמממ... אני מתחננת לי את החופש כך שאוכל להינות ממנו בדרך הטובה ביותר, להיפגש עפ אהובי, עידו, וגם לבלות איתו כמה שיותר!!! משהו שמייחד אתכם: מישהי עם תעודת הצטיינות בסוף כיתה ט', לא מעשנת לא שותה, לא מבזבזת כסף של ההורים, גם לא שלי, (לא משקרת), עוזרת בבית בהכווווול, מטפלת תמיד באחותי הקטנה.... וזה עדיין לא מספיק להורים שלי!!!!!!!!

that girl

New member
ת.ז

שם:לי ברבו גיל:14 וחצי תאריך לידה: 31.03.89 אזור מגורים:חיפה תחביבים ושאר ירקות: נוער מרצ, מוזיקה, לקרוא, הרבה יותר מידי אינטרנט, ועוד... מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: רוב סוגי הרוק (לירי, איפה מצאת את הדיסק של סקאנק אננסי?! אני חייבת אותו!), שחורה (לא מכל סוג), טיפונת פופ, עדיף לא מהסוג הממוסחר המגעיל סטייל בריטני\כריסטינה, להקות ואמנים: דה קולינג, אוונאסנס, גרין דיי, מצ'בוקס טוונטי, לן מרלין, מישל בראנץ', פי ג'יי הארווי, מיס דיינמייט, טיזיאנו פרו, דיידו, ועוד המוווווווון... משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר: אני מארגנת הפגנה בת"א מול הקאמרי, כי סוגרים אותו, והורגים לנו את המעט תרבות שיש לנו, וזה איכסה. משהו שמייחד אתכם:אין לי אי.סי.קיו!
, אבל זה לא מאגניב... אני מוזרה

shmez

New member
אני חייבת להגיב../images/Emo70.gif

יש לנו פשוט את אותו הטעם במוזיקה מדהים.. מטצ' בוקס, אבסנס,סקאנק,,פי ג'יי,גרין דיי.. אחלה קב'

that girl

New member
יו...

אבל זה לא כל מי שאני אוהבת... רק האהובים עלי! הכי-הכי!

shmez

New member
כן סבבה...ברור..

אםאת רוצה רשימה אפשר לארגן לך את כל הלהקות שאני שומעת.. אפילו יש לי מוכנה..

מי טורן@@@@

שם: דן\דני~ גיל: 16 תאריך לידה:9 באפריל תחביבים ושאר ירקות: אמממ מוסיקה היא החיים שלי, מת על ההופעות חיות ומת על אלאניס מוריסט (שזה הולך מעולה ביחד) חוץ מאנוק:אלאניס מוריסט, עברי לידר, פרל ג'אם, פיונה אפל, היהודים, גו גו דולס , שילה פרבר, נירוונה ועוד... וזהו נראה לי......

אני אני אני בתורררר@@@

שם___> הניק שלי הוא אחלה של שם:) מוזיקה: אנוק מאז ומתמיד.. שנים...אלאניס מוריסט, פרל ג'אם ק'ס צ'ויס המדהימים סקאנק אנאנסי...guns 'n' roses שהם ללא ספק אהבת ילדות שלא תגמר אף פעם..מה עוד? גו גו דולז ןשאני אזכר אני אוסיף:)

R W B

New member
אני זה אני! (???)

שם:אופיר גיל:12 תאריך לידה [לא חייבים אם לא בא לכם...]: 11.11.90 אזור מגורים [לא חייבים אם לא בא לכם...]:ראשון לציון תחביבים ושאר ירקות :מוזיקה, גיטרה, חברים (הסדרה!) ולקרוא! מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: מישל בראנץ', מטאליקה, נירוונה, גרין דיי, סיסטם אוף א דאון, ליאן רימס, אואזיז ועוד המון המון המון....!!!!! שכחתי, בעברית היחיד שאני מסוגלת לשמוע הוא אביב גפן! אולי יזהר אשדות ...לא! רק אביב גפן! משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר: מישל הוציאה דיסק ולי אין אותו!!! משהו שמייחד אתכם:אני הבן אדם הכי מוזר שקיים (לחברות שלי כמובן) אני יכולה להגיד שאני טומבוי, אני מתלבשת כמו בן משחקת כדורגל, כדורסל וכו'... וכשהייתי קטנה הייתי מדברת בלשון זכר כי אשכרה חשבתי שאני בן! אם אתם צריכים לדעת עוד פשוט תשאלו! זה הרבה יותר קל!

ילדת גן

New member
תשובות שלי

שם: לילך גיל: עוד מעט 16 אזור מגורים: כפר סבא תחביבים ושאר ירקות: להיסתובב בקניון, ללכת לים, לשמוע מוזיקה. מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: ראפ, האוסים, רוק, פופ.

utopia 111

New member
גמני רוצה !

שן: אבי גיל : עוד מעט 19 אזור מגורים : מושב ליד פ"ת, אל תשאלו יותר טוב. :תחביבים : בעיקר מוזיקה, פה ושם מועדונים (רוק), בתי קפה, חברים, וכאלה. מוזיקה : אלאניס כמובן, גואנו אפס, פי ג'יי הארווי, פלסיבו, רדיוהד, קייס צ'ויס, הקרנבריז, היהודים, ברי סחרוף, אביתר בנאי, ועוד המון המון דברים ששכחתי . משהו שמייחד אותי : אני אספן כפייתי של דיסקים, כל פעם שיש לי כסף אני רץ לקנות, וגם הייתי בהופעה של אלאניס בארץ (בקיסריה, בשורה הראשונה !), בהופעה של הקרנבריז (וגם נכנסתי אל מאחורי הקלעים), ובהופעה השנייה של קייס צ'ויס. עכשיו אני מתכנן לנסוע לאיזה פסטיבל בבלגיה, כי את אנוק וגואנו אפס עדיין לא ראיתי בהופעה.

love_asp

New member
יש! אני לא הכי זקן פה.....

אבי (utpoia 111) "עוד מעט בן 19", ואני עוד מעט בן 18. אני יעקב. גר ברמת-גן. מוזיקה שאני אוהב חוץ מאנוק: The Cranberries Eminem (אל תשאלו איך זה קשור..) Natalie Imbruglia Limp Bizkit וגם מוזיקה קלאסית למינה, MTV למינה, מיין-סטרים ושאינו מיי-סטרים למינהם... תחביבים: דבר ראשון - רולרבליידס. החיים שלי הם רולרבליידס. השומר מסך שלי אומר "The world is ice. My feet are knives" (אני חברתי את זה בעצמי...
) דבר שני- מחשבים. אני דיי מבין בכל הקטע... דבר שלישי - (תאמינו או לא) מתמטיקה. אין דבר יפה יותר ממתמטיקה! דבר מעניין שקרה לי: אתמול הייתי בטיול בנחל-הבניאס (איזו זרימה, חבל"ז.. שנה מבורכת... בחורף עשיתי Off-Piest בחרמון....), המדריך של הקבוצה פתאום עוצר, צד סרטן דיי גדול שהיה על הרצפה, מוציא מהתיק שלו סיגריה, ונותן לסרטן לתפוס אותה בצבת שלו. זה נראה בדיוק כאילו שהסרטן מעשן - וזה פרסומת מעולה נגד סיגריות...
דבר שמייחד אותי: אני מעולם לא הלכתי להופעה גם לא של זמרים שאני הכי אוהב. אם אנוק תהיה בארץ (דרך אגב, אני רוצה לפתוח דיון על זה אם עוד לא דברנו על זה) אז אולי אולי אני אלך... אני גם לא הולך להפגנות של דברים שאני חושב שחשוב ללכת אליהם... בקיצור - אני לא אוהב מקומות עם הרבה אנשים כאשר הצפיפות היא יותר צפופה מבן-אדם אחד לשני מטרים מרובעים. אני אוהב להיות בפורום שלנו!!

למעלה