יאללה, אנשים!:)

קוקוססס

New member
תרגעו כולם! אני הכי זקן!!../images/Emo46.gif

אני 24 ואני חולה על ROCK !!!חולה על גיטרות... (אני גיטריסט)

Angiepants

New member
אוקיי, תורי עכשיו:

שמי נטלי, ידועה גם כANGIEPANTS לחברי הפורומים השונים.
אני בת 13 (3.9.1989)
אני גרה בצפון, נצרת עילית ליתר דיוק.
אחד התחביבים העיקריים (והיחידים) שלי הוא לעצב בגדים, ויש לי תוכניות לעתיד לגביהם. אני כמו-כן חולת באפי מושבעת.
אני מקשיבה ל: גו גו דולז, אלאניס מריסט, אבריל לאבין, קרנבריז, בק, ו-ורטיקל הוריזן (לא נורא אם אתם לא מכירים). אני כרגע די מדופרסת מכיוון שאני לא יכולה להגיע לאירוע החשוב ביותר למעריצי באפי הישראליים-המסיבאפי (זה לא קשור כ"כ לפורום, אבל זה משהו שקרה לי לאחרונה...)....

אניאניאניאני חיחיחי../images/Emo175.gif

שם:היי אני קרן.
תחביבים ושאר ירקות :המממ....מוזיקה, שינה, קולנוע, ספרים, ציור, חברים,במבה (לא משנה אם היא אדומה או צהובה...היא עדיין במבה!!!) הממ לטייל ולישון..להשתכר ולישון כמה שיותר הרבה.
מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: כל מה שישראלי ולא מוכר! חוצמזה בעיקר מוסיקה ישראלית...אבל אני שונאת את אביב גפן ואת כל הקקי הזה...חולה על משינה, ולאחרונה גם דיי אוהבת את ה-stripes וקולדפליי...ומוסיקה ישנה ישנה...ויאללה אני אוהבת הכל!
משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר: כן... :) אתמול סיימתי ציור שעבדתי עליו מלא זמן... (זה לקח לי עד 6 וחצי בבוקר...)
משהו שמייחד אתכם: אני אצטרך לחשוב על זה קצת....

אני אקפוץ מייד לתחביבים,

תחביבים- לנגן, לכתוב, לשמוע מוזיקה, באפי-אנג'ל וכל מה שקשור לזה, ספורט, טייקוואנדו וכו'. מוזיקה חוץ מאנוק- נע בין רוק שקט סטייל k`s choice ל-incubus בדיסקיהם הטובים. היהודים פה ושם- מוזיקה בלבד, ובעיקר שירי אורית שחף, ו-unbelievable truth. משהו שקרה לאחרונה: חופש, say no more. ואל.

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

אם את רוצה את יכולה להרחיב...אבל היי, למה את לא יכולה ללכת?

Angiepants

New member
אם את דיברת אליי, אז:

אני לא יכולה ללכת למסיבאפי בגלל שמכרנו כרגע את האוטו שלנו, ואין לנו עדיין חדש, ואין לי אף דרך להגיע לת"א....

Ne§t£A Gi®L

New member
הנה כמה רעיונות:)../images/Emo108.gif

-תמצאי עוד כמה אנשים מפורום באפי שמגיעים מהאזור שלך, ותבקשי טרמפ -או שפשוט תקחו מונית ספיישל, ותתחלקו בהוצאה שווה בשווה... -אוטובוס -תבדקי בסביבה עם מישהו מגיע לת"א באותו היום שאת צריכה...

Angiepants

New member
תודה על הרעיונות, אבל:

חיפשתי אנשים מהפורום, ומצאתי אבל אמא שלי עושה לי בעיות על זה שאני לא מכירה אותם. והיא גם לא ממש מתרגשת מהרעיון שאני אסע שעתיים במונית מת"א באחת לילה... תודה אבל על ההתעניינות!

Ne§t£A Gi®L

New member
:)../images/Emo108.gif

אולי...תפגשו לפני זה? אם הם גרים באזור, הם יכולים לקפוץ אלייך, ואז אמא שלך תרגע

j u n k

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

שם: נופרי גיל:17 מוזיקה: לא יודעת איפה להתחיל ובטל לא איפה לסיים..אבל כדי לקבל טעימה- alanis morissette, janis joplin, joni mitchel, k's choice, garbage, rage against the machine, nirvana, the doors מממ שכחתי את אנוק פחח
מגורים: בנגב האינסופי והמדהים

T a L L L

New member
שלווום! אפשר להצטרף?../images/Emo9.gif

אנוק זמרת מדהימה! טוב יאללה, פרטים: שם: טל גיל: 15 תאריך לידה: 24.5.88 אזור מגורים: איזה חור בגליל...
תחביבים ושאר ירקות: מחשב, אינטרנט, כדורגללל, טלויזיה, ומוזיקה, והרבה מוזיקה! מוזיקה שאתם שומעים, חוץ מאנוק: ניקלבאק! חולה עליהם! וגם ניו מטאל, פוסט גראנג', פאנק רוק, גראנג', מטאל, וקצת פאנק...כל סוגי הרוק משהו שקרה לכם לאחרונה ובא לכם לספר: טסתי אתמול בדאון! וגם הטסתי אותו! משהו שמייחד אתכם: אמממ...אין ממש...

T a L L L

New member
אמממ אני בן...

לפחות בפעם האחרונה שבדקתי... אבל תודה בכל מקרה..

מ.

רותם, בת 18. תחביבים זה אומנות, צילום, ציור, קריאה (בילויים ארוכים בחנויות ספרים יד שניה), בתי קפה שקטים עם ספר או עוד בן אדם אחד, מופע שנות ה70 (אני פשוט לא עומדת מול ההומור המצויין הזה), סרטים לפעמים, חברים מדי פעם, וזהו בערך. מוזיקה : הכל, אין לי יותר מדי הסתייגויות... אני שומעת גם מזרחית אם זה לא דברים מגוחכים כמו שרית חדד, ומוזיקה קלאסית - הכל תלוי במצב. אבל העיקריים (וזה משתנה כל פעם) : Pearl Jam, היהודים, הפרברים והדודאים, צליל מכוון, נט קינג קול, ביטלס (אלה תפסו אצלי שנים...), אלניס לפעמים, סמשינג פאמפקינס לפעמים, קרפנטרס פה ושם... וכולי וכולי... משהו שקרה לי בזמן האחרון : יבשתי את עצמי עד העצם אתמול, ואין לי מושג אם אני אצליח לצאת מהבית... לפחות זה לא היה עם הסביבה הקרובה יותר שלי, אז זה בסדר.. מה מייחד אותי? כלום. כאילו, הרבה, אני לא ממוצעת, אבל זה לא בכיוונים טובים, אז נוותר על זה. אני לא מגדירה את עצמי כמעריצת אנוק, ואני לא גרופית באיחור, אני פשוט ממש ממש אוהבת את המוזיקה שלה, ואת הקול שלה.

למעלה