יאללה אנשים!!!!

GGOODD

New member
יאללה אנשים!!!!

נרדמתם קצת, התנועה בפורום טיפה איטית ביום יומיים האחרונים... לא מקובל עליי
... מכיוון שלא כולם היו כאן מהיום הראשון וכל אחד הציג את עצמו בתוך ההודעות, אני רוצה שכל אחד יציג את עצמו מחדש! וייתן את כל הפרטים עליו כולל ניסיון מקצועי ולמה הוא בא לפורום אם מישהו רוצה להוסיף תמונה שלו שיוסיף, אם יהיו מספיק תמונות, נפתח גלריה חדשה של תמונות חברי הפורום!!! אז יאללה להתחיל לשרשר

Admini

New member
--------------->

משה, 15.6, פ"ת. לא למדתי אף פעם בצורה מסודרת. את הכל אני למדתי בדרך של ניסוי וטעייה. עוסק בתחום כחודשיים עם הרבה הפסקות. המקצוע שלי הוא עיצוב ובנית אתרים.

Admini

New member
אני לא מעצב דגול.

השקעתי בתוכן, לא בעיצוב. אגב, מה דעתך על על הרעיון של מבזקים מעשרות אתרים בעמוד אחד ?

pinoki

New member
זה הכי התפלאתי...

לא האמנתי שאתה עשית אז הלכתי לדף השער וראיתי "שלום שמי משה אני בן ..." אז הבנתיי... ממש יפהה... אני יציץ יותר לעומק מחר ...

Admini

New member
--------------->

המון השקעה האתר הזה, למרות שהוא אוסף של דפים ותוכן שאין קשר בניהם.... אגב, הוא על שרת פרטי בחווה.

pinoki

New member
שרת פרטי בחווה../images/Emo35.gif

זה לא אומר לי הרבה... אבל אני רוצה לבנות אתר... יש לך המלצות
לאן לפנות
אתר פשוט ונחמד..בלי כל השפות האלה... אממ אתה מכיר

Admini

New member
--------------->

שרת פרטי - מחשב פרטי שלי שנמצא במקום מיוחד עם אינטרנט מהיר מאוד. משמש בעיקר לאחסון אתרים. עולה בערך 150-250 דולר לחודש למארז ATX. אתר ? בעצמך או שמישהו יבנה לך ?

pinoki

New member
נשמה אחלה...

וכן אתר שאני יבנה.... באות התחלה חובבני....אבל שיראה טוב ובחינם .. ובלי שפות, יש דבר כזה?

Admini

New member
--------------->

אין אתר רציני בלי שפות... בכל מצב, זה מקופ טוב להתחיל בו.

shai955

New member
על עצמי

אני שי גרנות בין 17. אני התחלתי להתעניין בתחום מגיל 13 וביקשתי מההורים שלי לקנות לי מצלמת וידאו. אז צילמתי עם המצלמה שקנו לי, ולעת לעת ראיתי שאני נכנס יותר לתחום. לפני כשנה למדתי פרטי צילום אצל צלם מקצועי(דרור זיסמן). ואז רציתי להיכנס עוד יותר לתחום ולכן קנו לי מחשב עריכה, ועכשיו קנו לי מלצמה מקצועית pd150. אני מאוד נהנה מהפורום והוא לימד אותי דברים חדשים שלא ידעתי. וזה מאוד נחמד מכיוון שהחברים שלי לא בעניין של צילום והעריכה ואני רואה שאני לא היחידי שמשוגע על כל העניין. בנתיים אין לי תמונה אבל אני יביא.

T a Z a

New member
שלום

קוראים לי טל זגורי בן 17 מחיפה.. אני מצלם עם המצלמה הדיגיטלית שלי בערך כל יום בבית ספר, ובעיקר שהחבריםן באים אנחנו מצלמים ודאו, ומידי פעם אני נוהג להזמין אותם אליי בימי שישי, ואנחנו צופים בדי וי די, בסרטים שערכתי עם כל התמונות והסרטים שלנו. אני גם מנהל האתר www.zaguri.tk , אתר שמכיל את כל התמונות, ובקרוב הסרטים, שכתבתי עליהם.. בנתיים אני מאוד נהנה מהפורום, וחושב שהוא הפורום הכי טוב שתפוז קיבל! (הכל יחסי, כמובן)

ori 15

New member
אני ../images/Emo26.gif

אני בן 16 ושמי אורי התחלתי לצלם בהתחלה רק בסטילסו אח"כ התעניינתי גם בצילום וידאו ודווקא התחברתי אליו מאוד, ואני מצלם הרבה פעמים ובכל רגע שיש מקום, לפני כחצי שנה קניתי כרטיס עריכה כך שאני אוכל לערוך את הסרטים שצלימתי וכך לראות אותם בדיוידי אני גם עוסק בתחום המחשבים בתכנות, כל מיני שפות הנה אתר זכרון שבניתי...(למרות שזה לא ממש קשור לפורום...רשמתם לרשום דברםי על עצמך...אז גם את האתר צירפתי לכם

snapnet

New member
אוקיי אז אני אתחיל

שמי אייל טלמור, בן 12, מנהל חברת יזמים צעירים ליצירת משחקי מחשב (מה שאומר שאני גם טוב בתיכנות), גרפיקאי עם ניסיון של שנה וחצי ב-paintshop pro 5 ו-7.02 וגם בפוטושופ 7.0 כחצי שנה ואפילו יותר, מתכנת בדיירקטור - שנתיים בערך (שאגב עם התוכנה הזאת עורכים אנימציות וסרטי DVD), צלם עם ניסיון של בערך כחצי שנה עם מצלמת sony trv104-e לצילום ביתי ועורך עם ניסיון של חצי שנה ב-ulead videostudio 6, חודשיים ב-moviemaker 2.0 של חלונותXP, וחצי חודש בפרימייר 6.5. את הכול למדתי דרך השיטה "ניסוי וטעייה" המפורסמת ואני מקווה שבחופש אני אתחיל ללמוד פוטושופ ופרימייר עם מורה. את המפרט הטכני של המחשב שלי נראה לי שנתתי פעם רק אני לא זוכר מתי...

snapnet

New member
חוצמזה יש לי גם אתר

יותר נכון בניתי אתר למישו מה"חברה" - האיי איי של המדינה, לחצו כאן כדי להיכנס, ובקרוב אני פותח פורטל נוער שהחברה שלי מפיקה.

pinoki

New member
יפה יפה...

יחסית לגלך הצעיר... עשית דיי הרבה דברים בחיים... בהצלחה

עשית הרבה יחסית למישהו בן 12..../images/Emo16.gif

בגיל הזה בערך גם התחלתי להיכנס לבניית אתרים... אבל, אתר של חברה על שרת חינמי ובעיצוב סגנון ג'אוסיטיס? זה מאוד יפה יחסית לכלים, אבל... אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה יותר מדיי אתר מקצועי של חברה.
ניר

snapnet

New member
אז ככהה

האתר שנתתי הוא לא של חברה, הוא של חבר שלי, ואני מתכוון להעביר את האתר עם האתר של החברה בחודש הזה לחברת קיוהוסט. זהו.

למעלה