יאללה אנשים!!!!

*מתעורר* ../images/Emo16.gif

ניר, עוד שבועיים בן 14, ירושלים. נסיון מקצועי? אין ממש... צילום בבי"ס ובבית, ועריכה בבי"ס ובבית.. לא יותר מזה. אה כן, וצילום במצלמה של ה-WIDE SHOT פעם אחת בתוכנית מקומית בארה"ב
. ואני מקווה מתישהו להתחיל להתעסק יותר בעריכה, צילום וכדומה.
ניר

berko666

New member
אני....

רז ברקו מרעות ב15 מתנסה כבר מגיל 13 לערוך וידאו וגרפיקה.... אני מאוד נימשך לתחום של עריכה צילום ותלת מימד! עכשיו כשאמרתי שאני מנסה זה התחיל בעריכה של טיול של הבר מיצווה שלי ע"י דגימה של כרטיס פליי וידאו ישן שמי שמבין מכיר את האיויות הנוראיות שלו. בקיצור יש לי את הכלים הכי חלשים שאפשר להשיג וזה מפני שאני מוגבל כספית, הייתי אומר שיחסית לאמצעים אני מגיע ליופי של דברים ומידי פעם אני יעלה לכם דברים שהכנתי. אני התנסתי ברוב התוכנות של עריכת וידאו ועיבוד תמונות והשליטה שלי בכל התחום הענק של המחשבים היא דווקא בחומרה אני עובד ברעות כטכנאי מחשבים. וכמו סנפנט גם אני משתייך לפרוייקט יזמים צעירים ישראל רק שבניגוד אליו אני יותר גדול והקבוצה שלנו מקום ראשון כבר מתחילת השנה ולא ירדה ממנו!!! תגיד מה החברה שלך מייצרת?

jamoos

New member
אני + תמונה מצחיקה! ../images/Emo9.gif

אוקיי אז אני אורי בן 15 מחיפה מאוד מתעניין בכל הקטע הזה של עריכהוצילום אני כרגע בכיתה י' ובשנה הבאה אני אהיה במגמת תקשורת למשך שנתיים. אני כבר מחכה בקוצר רוח לסרט הגמר שלי שאני אצטרך להגיש בסוף י"ב. חוצמזה אני משחק כדורסל במכבי חיפה חולה על מחשבים וכל מה שקשור לזה מלבד כל זה: אני עובד ברדיו חיפה והחלום שלי זה להתקבל לגלי צה"ל!!! (ברדיו חיפה אני נכון לרגע זה שדרן ועורך) ואני מקווה שהקהילה תגדל!

למעלה