../images/Emo199.gif מה קורה פה? כשהגעתי לפה היה אקשן |מסטיק
לפעמים לא הייתי עומדת בקצב של החידושים וההודעות. כמה בנות נעלמו, שקט פה ורגוע גם אין הרבה סווצ'ים למרות שחייבת לציין שהתווספו/מוסדו כמה פינות מדליקות מה קורה סוף שנה אז מכינים מאזן? איפה אתן???????????????????????????????
איזה זויה? מתי נראה אותו? דנרה נעלמה, ומה בבקבוק נעלמה, ומיטלנעלמה עד אחרי שנידנדתי לה נואשות ויש תחושה של איזי כזאת. רק אני חושבת ככה? יש אפילו פוסטים שאני מקבלת למייל שפוסמו אבל לא פתחו שרשור מקוון... אני כלכך נהנית מהפורום, הסחת דעת צבעונית ומהנה מהיום יום שאני מרגישה הבדל
לא נעלמתי אני פשוט קבורה בלימודים, אבל קוראת פה כל יום. האמת שתיכננתי למסרר לך, לפני כמה ימים סוף סוף יצא לי ללכת לקניון והלק הוא 5.75 דולר בדיוק. כן כן, כל הזמן הזה לא דרכה רגלי בקניון בעקבות לימודים, ודווקא עכשיו ששורר שם בלאגן איימים הלכתי. בכל אופן אני פה, גם אם אני לא מגיבה
קיבלתי היום את זויה KELLY, מסתבר שהוא ממש דומה ל-Smokin' Hot שלי עם קצת הבדל בגוון. הסווטצ'ים בקרוב בבלוג. תודה ש"החזרת" את מיטל ))) אני מסכימה איתך שיחסית שקט בפורום, אבל אני מאמינה שזאת תקופה שכזאת והיא תעבור. לי זה תמיד עושה מצב רוח לקשקש פה על לקים.
הם מחכים לי אי שם בשרון, תודות למיטל שעשתה איתי הזמנה משותפת. אלילוא היא הייתי ממשיכה להזיל ריר על כל הלקים החולניקים שלכן עד עתה איכשהו הקלי נראה היה יותר בהיר?
לפני שאני אומרת לך, אבל הוא די כהה וקצת שונה בגוון. הבעיה היא שאין לי מייבש, והחדש צריך להגיע השבוע לדעתי, אם ירגע הבלגן עם הטיסות מארופה (כי המוכר מאנגליה).