יאללה בלגן!!!

Ultra marine

New member
יאללה בלגן!!!

אפרת
איפה את?

iefrat

New member
../images/Emo152.gifפה! סופ"ש שמים לקים משגעים, מצלמים,

ומעלים סווצ'ם? קומו עורו? איפה אתןןןןןןןןןןןןן

iefrat

New member
../images/Emo199.gif מה קורה פה? כשהגעתי לפה היה אקשן |מסטיק

לפעמים לא הייתי עומדת בקצב של החידושים וההודעות. כמה בנות נעלמו, שקט פה ורגוע גם אין הרבה סווצ'ים למרות שחייבת לציין שהתווספו/מוסדו כמה פינות מדליקות מה קורה סוף שנה אז מכינים מאזן? איפה אתן???????????????????????????????

edenable

New member
אני פה כל הזמן ../images/Emo190.gif

בדיוק חזרתי מהדואר
עם זויה החדשה שלי

iefrat

New member
למה את מסתורית ספרי קצת

איזה זויה? מתי נראה אותו? דנרה נעלמה, ומה בבקבוק נעלמה, ומיטלנעלמה עד אחרי שנידנדתי לה נואשות ויש תחושה של איזי כזאת. רק אני חושבת ככה? יש אפילו פוסטים שאני מקבלת למייל שפוסמו אבל לא פתחו שרשור מקוון... אני כלכך נהנית מהפורום, הסחת דעת צבעונית ומהנה מהיום יום שאני מרגישה הבדל

פנרה

New member
הנני!

לא נעלמתי אני פשוט קבורה בלימודים, אבל קוראת פה כל יום. האמת שתיכננתי למסרר לך, לפני כמה ימים סוף סוף יצא לי ללכת לקניון והלק הוא 5.75 דולר בדיוק. כן כן, כל הזמן הזה לא דרכה רגלי בקניון בעקבות לימודים, ודווקא עכשיו ששורר שם בלאגן איימים הלכתי. בכל אופן אני פה, גם אם אני לא מגיבה:)

edenable

New member
../images/Emo9.gif אז ככה

קיבלתי היום את זויה KELLY, מסתבר שהוא ממש דומה ל-Smokin' Hot שלי עם קצת הבדל בגוון. הסווטצ'ים בקרוב בבלוג. תודה ש"החזרת" את מיטל :)))) אני מסכימה איתך שיחסית שקט בפורום, אבל אני מאמינה שזאת תקופה שכזאת והיא תעבור. לי זה תמיד עושה מצב רוח לקשקש פה על לקים.

iefrat

New member
מחכה נואשות ללקים ולפוסט שלך

הם מחכים לי אי שם בשרון, תודות למיטל שעשתה איתי הזמנה משותפת. אלילוא היא הייתי ממשיכה להזיל ריר על כל הלקים החולניקים שלכן עד עתה איכשהו הקלי נראה היה יותר בהיר?

edenable

New member
אני צריכה לנסות את קלי עליי...

לפני שאני אומרת לך, אבל הוא די כהה וקצת שונה בגוון. הבעיה היא שאין לי מייבש, והחדש צריך להגיע השבוע לדעתי, אם ירגע הבלגן עם הטיסות מארופה (כי המוכר מאנגליה).

Ultra marine

New member
תתחדשי!!! איזה כיף לך!

כ"כ מקווה לגלות שהתחדשתי מחר בבוקר! (היום לא היתה חבילה, אולי מחר בכל זאת?)

iefrat

New member
../images/Emo199.gif ואיפה מעיין? זהו הלכתי לישון ../images/Emo199.gif

יש לי ספר שמחכה לגאוה, זמנים מודרניים מאתמול והשלמת שעות שינה, מחר - נענוד לק אחר. לילה טוב

mayane21

New member
עכשיו אני כאן יקירה ../images/Emo23.gif

ביום רביעי היתה אזכרה לסבא שלי ז"ל ועברו עליי ימים מאד קשים.... תודה ששמת לב

iefrat

New member
|שוטרת רגע איפה אפי הבוסית לשעבר? ירדת מהארץ?

לאט לאט אזכר בכולן מישהי יודעת איפה אפי ולמה היא נעלמה????????????????

Ultra marine

New member
שנה א' זאת שנה קשה ועמוסה

בטח אחרי כמה וכמה שנים שלא נמצאים במסגרת לימודים

למעלה