יאללה הבה נעשה מפגש בית

*neta*

New member
יאללה הבה נעשה מפגש בית ../images/Emo82.gif

מישהו מנדב את ביתו ? מ י ש ה ו?
טוב נו... אצלי בבית
. יש גג, מים זורמים, גז וחשמל . תאריך: 4 ביולי, עוד חודש כן, זה יוצא יום שישי. ההורים טסים לחו"ל באותו שבוע
. מכיוון וזה יוצא יום שישי, וכולכם עדים שהמפגשים שלנו לא קצרים ממש, מי שרוצה יכול להשאר עד ה5 ביולי, וכל מה שמשתמע מכך
. מה נעשה ? : שאלה טובה מאוד, אז מי שרוצה להכין משהו (מעין תוכנית אומנותית) שירגיש חופשי. כמובן שנראה פרקים (זמן להחליט מה אתם רוצים), את קיטים 5-2 שזה בלופרים כמעט מכל העונות, כולל מהפרק האחרון, את קופי טוק 1 & 2 וגם את ההופעה מפסדינה 2001. למי שיש עוד משהו שלא ציינתי ורוצה להביא, שיודיע. אז תחשבו על ההצעה, ומי שבא ברוך הבא
ומי שבטוח בא שיגיב, אם למישהו יש שאלות שישאל.
המשך יום נעים. נ.ב לכל מי שמפחד מכלבים
יש לי כלבה *קטנה* בבית והיא לא נושכת או משהו. אז לא לדאוג

gabrielle

New member
נטע משקרת../images/Emo6.gif

הכלבה שלה ענקית והיא גם פלצנית לא נורמליתאז תביאו ערכות מגן!!!!
ועוד משהו: אנחנו הולכות לראות גם את קיט 6 - איך יכולת לשכוח גברת נטע?
ובכן, אני באה וגם נשארת לישון...
חח כדאי שהבית שלך יכין את עצמו לכבוד בואי כי זה לא הולך להיות נעים...

*neta*

New member
כפי שירדן אמרה היא באה אז תביאו

ערכות מגן. ואת ירדן תזהרי מטוני ה*קטנה*, כי קטנה קטנה, אבל יודעת פקודת תקוף
ולא דיברתי על קיט 6 כי הוא כבר כאן
אבל נכון שכחתי להכלילו ברשימה הנ"ל.

danazi

New member
יו איפה את גרה? כי זה בטח רחוק ממני

ובקשר לכלבה יש לי שתיים שגם הם "קטנים" אז חפיף

*neta*

New member
תמיד יש רכבות או אוטובוסים

ואני גרה במרכז הארץ קרוב מאוד לרעננה, ויש לשם רכבת ואוטובוסים מחיפה.

shiri_b

New member
אבל זה רחוק!!!

טוב, נו אני אלך את הדקב וחצי לבית שלך
(הקורבנות שאני צריכה להקריב) אממ יכול להיות שאני אבוא לתחנת רכבת או משהו כדי לקחת אתכם במרוכז לבית של נטע... ואז תהיו בידיים שלי! (ירדן את תקבלי יחס מיוחד
)

danazi

New member
אני גרה בעפולה הסוף העולם אולי אני

יבוא אני צריכה להפיעל שכנוע על ההורים שלי

Dafi the Mighty

New member
אני באה אני באה!

כבר הכנתי תוכנית אומנותית! יש הרבה משחקי חברה! סתם לא, אני בעיקרון עובדת על תשחצים, אבל נראה אם זה יצא לפועל. ואני אשאר לישון, אני רק צריכה להודיע כבר לאבא שהוא הופך לתחבורה ציבורית (אבא עדיף מרכבת, ואם הוא בכל מקרה ייקח אותי לרכבת בכפ"ס, כבר עדיף שהוא ייקח אותי הישר להרצליה). רגע, ומה עושים בסוף עם המיטות? דיברנו על זה שאין מספיק מיטות ושצריך להביא מזרונים, לא? מה אמרנו בסוף?

ברודי

New member
נטע אני ואת כבר דיברנו...../images/Emo4.gif

תצטרכו (חח אני לא מצליחה להיזכר איך כותבים ת'מילה הזאת. ח' או כ'??) לוותר על נוכחותי... חוץ מזה ששמעתי סיפורים על הסושי(
) "הקטנה" שלך, לא חיובי בכלל.

ברודי

New member
../images/Emo3.gif סיבות אישיות? איזה תרוץ מעצבן..

סתם, אנערף. לא באה.

אני בפנים../images/Emo24.gif

אני מוכנה להכין עוגה או כדורי שוקולד... השאלה היא, אם יהיה לי נוח לקחת את זה ברכבת ואם זהלא ייהרס עד שאני אגיע...אלא אם כן יהיה לי רכב <סיכוי קלוש
>

צ'מעי...

אם תהיה לי דרך אחרת להגיע חוץ מאוטובוס/רכבת/מטוס אני מוכנה גם וגם, כי להיסחב גם עם עוגה וגם עם כדורי שוקולד ברכבת או אוטובוס זה מאוד קשה! אם את כל כך רוצה, אני מוכנה להכין את העוגה בבית, ואת כדורי השוקולד אצלך בבית <אבל אז אני לא עושה כלים!>

*neta*

New member
איזה כלים? יש מדיח תודה לאל !

ואחות גדולה מרשעת שאם היא תהיה בבית אני שמה אותה בארון או משהו.

danazi

New member
יש מישהו עם רשיון שגר קרוב לעפולה?

כי הם יש מישהו שיכול לקחת אותי או משהו פליז שיגיד כי אני צריכה לשכנע את אבא שלי שיקח אותי והם אבא שלי יקח אותי בסוף אם מישהו רוצה יכולה לבוא איתי

למעלה