אם אני יבוא אני יכולה להביא תסרט של זינה? המצוייר הזה? או פרקים שאין לך? או איזה משהו שתרצי?
D danazi New member 5/6/03 #18 אם אני יבוא אני יכולה להביא תסרט של זינה? המצוייר הזה? או פרקים שאין לך? או איזה משהו שתרצי?
N *neta* New member 5/6/03 #20 לגבי פרקים נעשה הצבעה או משהו שלא יקרה מצב שיהיה פרק שאנשים לא יאהבו ואז הם יסתובבו בבית.
ס סמייילי New member 6/6/03 #25 אני בפנים!!!!../images/Emo20.gif תוסיפי סמייילי אחת לרשימת המוזמנים~~.. ורסני את הרוטוויילר בבקשה...או שאני מביאה את החתולה המיליטנטית שלי.. -עדי
אני בפנים!!!!../images/Emo20.gif תוסיפי סמייילי אחת לרשימת המוזמנים~~.. ורסני את הרוטוויילר בבקשה...או שאני מביאה את החתולה המיליטנטית שלי.. -עדי
N *neta* New member 6/6/03 #26 איזה רוטוויילר ? הכלבה שלי לבנה כמו שלג ! וחוץ מזה, היא אוכלת חתולים לארוחת בוקר.
ס סמייילי New member 6/6/03 #27 כן.. אבל.. מישמיש שלי חושבת שהוא כלבה.. ששונאת כלבים.. היא לא פוחדת.. ונלחמת בעוז!!!! והכלבה שלך לא נשמעת כל כך *קטנה*....חי חי
כן.. אבל.. מישמיש שלי חושבת שהוא כלבה.. ששונאת כלבים.. היא לא פוחדת.. ונלחמת בעוז!!!! והכלבה שלך לא נשמעת כל כך *קטנה*....חי חי
D Dafi the Mighty New member 6/6/03 #29 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני מוחה!!!
G gabrielle New member 6/6/03 #30 בואו נעשה הצבעת פרקים ../images/Emo124.gif למישהי יש רעיון? דרמה/ צחוקים ?
G gabrielle New member 6/6/03 #32 * עושה סדר בבלאגן * ב- 4 ביולי הפורום נודד לבית של נטע כדי להרוס אותו. מי מצטרף? נא לשרשר סימן-
T THEchosen1 New member 6/6/03 #35 אולייייי ../images/Emo140.gif אצלי זה עוד בבדיקה , כי גם לאמא שלי יש מבחנים - היא לומדת באוניברסיטה ולפי התאריכים שלה אני יוכל לדעת אם אני צריכה לשמור על החמולה ואם לא אז המכשול היחיד יהיה הדרך ..
אולייייי ../images/Emo140.gif אצלי זה עוד בבדיקה , כי גם לאמא שלי יש מבחנים - היא לומדת באוניברסיטה ולפי התאריכים שלה אני יוכל לדעת אם אני צריכה לשמור על החמולה ואם לא אז המכשול היחיד יהיה הדרך ..
N *neta* New member 6/6/03 #36 ../images/Emo140.gif ../images/Emo3.gif ובסופו של דבר, אני אצטרך תשובה מי בטוח בא..אז קחו לכם את הזמן (לא יותר מידי!) ותודיעו
../images/Emo140.gif ../images/Emo3.gif ובסופו של דבר, אני אצטרך תשובה מי בטוח בא..אז קחו לכם את הזמן (לא יותר מידי!) ותודיעו
S shiri_b New member 6/6/03 #40 ../images/Emo140.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif../images/Emo123.gif
../images/Emo140.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif../images/Emo123.gif