יאללה, הגיע הזמן לסקר הכרות

יאללה, הגיע הזמן לסקר הכרות ../images/Emo88.gif

כולם לקחת אויר ולהתחיל לרשום
: שמי :
: גיל :
: חורף או קיץ ?
: ארוחה בשרית או חלבית ?
: ים או בריכה ?
: עוגת גבינה או שוקולד ?
: הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי :
: הפעם האחרונה שהזלתי דמעה :
: תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה :
: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד :
: רגע מרגש בחיים :
: בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ?
: טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ?
: נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ?
: משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע.
: 2 תחביבים שלי :
: חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה :
: מה דעתכם על מנהלי הפורום ?

אחלה סקר פלפל

שמי : מלי : גיל :40 +קצת : חורף או קיץ ?קיץ : ארוחה בשרית או חלבית ?תלוי מה בתפריט : ים או בריכה ? יםםםםםםםםםם : עוגת גבינה או שוקולד ?גבינה : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : היום בבוקר : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה :לפני כשבוע באיזה סרט קיטשי : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : רגישות : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : מחשב, ספר, MP3 : רגע מרגש בחיים :היו הרבה כאלה. חתונה, לידות, בר מיצוות : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ?ערב שקט מול הטלוויזיה (בתנאי כמובן שהשלט אצלי) : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? חו"ל : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? מלון. מה לעשות אני מפונקת : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע.- שאניט בלונדינית עם עיניים כחולות?????.. סתאםםםםםםםם. : 2 תחביבים שלי : : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה :אין כאלה. מתכננת להגשים לאט אבל בטוח כל חלום שלי. : מה דעתכם על מנהלי הפורום ? המנהלת נחמדה. המנהל לא משהו.

כשאת כותבת 40 + קצת ..

לכמה קצת את בדיוק מתכוונת ??? והמנהל לא משהו אההה ?? חכי חכי ...

סרוגה מתי בדיוק כי גם אני ../images/Emo99.gif

ועוד משו למה ביזבזת לאי בודד MP3 הרי יש במחשב הכל

וכדי לשמש דוגמא טובה אני אתחיל ../images/Emo132.gif

שמי : גיל
חורף או קיץ ? חורף חורף חורף .. אין על סופה רצינית כדי לרומם את רוחי
ארוחה בשרית או חלבית ? רק בשר ורצוי על האש
ים או בריכה ? לא אוהב ים, מעדיף בריכה למרות שחוץ ממלכת עם הילדים בחופש הגדול לא ממש יוצא לי להגיע לשם
עוגת גבינה או שוקולד ? גבינה פרורים
הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : לפני שבוע כשסיפרו לי בדיחה.
הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : אתמול כשהיתי בהלוויה
תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : רגשנות יתר, לא לקחת כל כך ללב.
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : ספר, טלווזיה LCD 42 אינץ ופליסטישן
רגע מרגש בחיים : נו .. זה ברור לא ??? (הלידה של הילדים למי שזה לא ברור לו
)
בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? אני אוהב מאוד לצאת לסרטים ומסעדות אבל אוהב גם לבלות בבית מול הטלווזיה.
טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? חו"ל ועדיף באירופה המושלגת.
נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? כאילו דההה ??? ברור שמלון 5 כוכבים עם עדיפות למלון הכל כלול עם בופה בשרים גדול
משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע.: שרתתי בצבא כמורה בטכני של חיל האויר, הגשתי שוחרים (תלמידי ט' עד יב') לבגרויות במחשבים ופיזיקה.
2 תחביבים שלי לקרוא ולטייל.
חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : לעבור לגור בסקוטלנד בבית פרטי על שפת אגם
מה דעתכם על מנהלי הפורום ? אנשים מדהימים, פשוט כל מילה נוספת מיותרת !!!

MrCheff

New member
עונה...

: שמי : א' : גיל : 31 : חורף או קיץ ? קיץ : ארוחה בשרית או חלבית ? גם וגם.. אני אוהב לבשל ולאכול : ים או בריכה ? ים.. : עוגת גבינה או שוקולד ? עוגת גבינה של חמותי : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : כל הזמן צוחק עם אשתי והקטנטונת : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : היום. קראתי בלוג עצוב : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : תשאלו את אשתי : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : את אשתי, את הקטנטונת ותחתונים להחלפה : רגע מרגש בחיים : לידה של בתי : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? ערב שקט עם ספר (ביטלנו את הטלויזיה. אין מה לראות) : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? טיול בצפון איטליה (גם צפון וגם חו"ל) : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? תלוי במצב רוח : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. אני דתי : 2 תחביבים שלי : שחמט כדורסל : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : אין דבר שעומד בפני הרצון : מה דעתכם על מנהלי הפורום ? צריך להחליף אותם במיידי

עונננננהההההה

כולם לקחת אויר ולהתחיל לרשום : שמי :א' : גיל :37 בעוד 4 חוד' : חורף או קיץ ?קיץ : ארוחה בשרית או חלבית ?חלבית : ים או בריכה ?לא זה ולא זה,הולכת בגלל הילדים : עוגת גבינה או שוקולד ?גבינה שאני מכינה : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי :היום בבוקר : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה :אתמול,כשצפיתי בתוכנית בטלויזיה וראיתי איך מתעללים בזקנים חסרי ישע. : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה :רגשנות : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד :רדיו,מטבח ואביזריו,מחשב : רגע מרגש בחיים :הפס על המקלון שמבשר על הריון,הלידות של הילדים : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ?גם וגם : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ?צפון הארץ : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ?צימר : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע.אפ אגלה לכם כל כך מהר לא תהיו סקרניים לגבי : 2 תחביבים שלי :אפיה,בישול, : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה :להיות מיילדת. : מה דעתכם על מנהלי הפורום ?חמודים מצ'הו מצ'הו

clevelandrocks

New member
שלי

: שמי : ינון : גיל : הילד בן 30 : חורף או קיץ ? ברור שקיץ : ארוחה בשרית או חלבית ? אני מעדיף את האוכל. לא את האוכל של האוכל. : ים או בריכה ? ליפתא (הים של ירושלים) : עוגת גבינה או שוקולד ? שוקולד : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : אתמול בלילה, כשצפיתי בסיינפלד. : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : בסרט ג'ונו (אבל הייתי ממש מצונן, אז זה לא באמת...) : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : רגשות אשמה. : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : תנ"ך, גפרורים (לא כדי לשרוף את התנ"ך חס וחלילה
) ואת הספר רובינזון קרוזו. : רגע מרגש בחיים : החתונה של אחותי. : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? גם וגם. : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? חולארץ : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? עם חברים/משפחה- במלון. עם בת זוג- שמיים. : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. גרתי שנה בארה"ב. : 2 תחביבים שלי : כדורסל ובייסבול. : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : להגיש תוכנית לילית ברדיו. : מה דעתכם על מנהלי הפורום ? לא ממש מכיר, אבל כבוד על היוזמה.

זו אני

שמי : ישראלה : גיל :56 : חורף או קיץ ? חורף : ארוחה בשרית או חלבית ? חלבית : ים או בריכה ? ים : עוגת גבינה או שוקולד ?גבינה : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי :מתישהו : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : לפני שעה : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה :רגשנית : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד :טלוויזיה, מחשב, ערימת ספרים. : רגע מרגש בחיים :לידה : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? שקט : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ?חו"ל : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ?מלון : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע: מדלגת : 2 תחביבים שלי :אין במיוחד : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה: לגור בכפר קטן על שפת אגם בשווייץ... : מה דעתכם על מנהלי הפורום ?עושים רושם נחמדים ואכפתיים.

אני 105

New member
תשובות

משה 30 חורףףףףףףףףףףףףףףף בשררררררררר בריכה שוקולד אחרי שיחת נפש עם אישתי כתבות מרגשות בטלויזיה דחיית דברים למחר 1)תנ"ך2)אישתי 3)כדורגל החתונה לפעמים כך ולפעמים כך רק הצפון,במיוחד עכשיו מלון חסוי כדורגל,טיולים לשנות דברים מהשורש ולהפוך אותם ליותר מוסריים חובת ההוכחה עליהם.

wings23

New member
ללא מסיכות

: שמי : יעל : גיל : 38 (ב- 14.3) : חורף או קיץ ? חורף : ארוחה בשרית או חלבית ? בשר, בעיקר כבד ופילה : ים או בריכה ? לא זה ולא זה אבל אם חייבים אז בריכה : עוגת גבינה או שוקולד ? שניהם : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : אתמול עם האחיינים שלי (תאומים מהממים בן ובת בני 6) : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : אתמול עם האחיינים שלי (איך אומרים... לטוב ולרע, רועי החמוד נפל וקיבל מכה חזקה בגב) : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : רגשנות ייתר (מזל דגים כבר אמרנו) : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : Wii , מחשב , ספרים : רגע מרגש בחיים : יש המון רגעים כאלו, עכשיו בתהליך להביא ילד/ה גם תהליך רגשי ביותר : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? ערב שקט : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? חו"ל (רק חזרתי מויאטנם וקנבודיה, היה פיצוץ) : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? 5 כוכבים ואם אפשר אז 6 : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. חייתי 3 שנים בדרום אפריקה, אני יודעת קצת אפריקאנס : 2 תחביבים שלי : טיסה טיסה ושוב טיסה וגם לראות סדרות מארה"ב : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : לעבוד באל על ושהגרוש שלי ישרת אותי בתור דייל : מה דעתכם על מנהלי הפורום ? נו שויין... שום דבר לא מושלם

gilgil711

New member
וואוווו בהצלחה בתהליך

מניסיון (אני גם אם חד הורית ) אין תהליך יותר שווה מזה והתוצאות שלו עוד יותר בהצלחה

gilgil711

New member
עונה

שמי :שמור במערכת : גיל :37 : חורף או קיץ ?קיץ ואת החורף ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו : ארוחה בשרית או חלבית ?בשרית : ים או בריכה ? ים בריכה והרבה מים : עוגת גבינה או שוקולד ? גבינה עם פרורי שוקולד : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי :הבן שלי מצחיק אותי כל בוקר : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : כשהוא נולד וההורמונים השתוללו : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : אכילת יתר : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד :את הבן שלי סלולארי לוויני וספר טוב : רגע מרגש בחיים :הלידה : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? בלוי בחוץ לא חייבים רעש : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? טיול בחו"ל : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? שק שינה מתחת לכיפת השמים : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. יש לי עוברה בבטן : 2 תחביבים שלי :ריקודים ספרים : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : להיות בבלונדינית
: מה דעתכם על מנהלי הפורום ? אין דעה

"רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי כעולם נמלה..

שמי : ר
גיל : 40+ חורף או קיץ ? קיץ (אבטיח, גלידה, אפשרות לצאת מהבית אחרי הצהרים...)
ארוחה בשרית או חלבית ? חלבית. פשטידות, קישים והעיקר - גלידה. ים או בריכה ? כבר שנים שלא יוצא לי לא זה ולא זה (כללי ה"נפרד" קצת מפריעים לחופש כזה) עוגת גבינה או שוקולד ? עוגת גבינה (80% לפחות גבינה) הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : הבן שלי סיפר שחבר בגן ביקש תות ושאל אם התות חרדי "ואני לא ידעתי מה לענות לו".. לאחר מחשבה עמוקה, עניתי לו שאף פעם לא ראיתי תות עם כיפה.
הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : אתמול כשהייתי בהכנסת ס"ת ב"מרכז הרב" לעילוי נשמת הנרצחים (היה לי בעבר קשר עם 2 משפחות שבניהן הי"ד נרצחו). כולם שמחו ואני שמחתי אבל גם בכיתי (הבן שלי במקרה עבר במדרגות כמה דק' קודם וניצל בנס) תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : רגשנות יתר. לב יש רק אחד. . 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : את בעלי, DVD ושוקולד.
רגע מרגש בחיים : לידה . כל כך מרגשת שהייתי רוצה לחזור על כך שוב... בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? אין לנו חיי חברה פעילים, כך שנותרה רק האופציה השניה. טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? אנגליה, סקוטלנד (אנגלית היא השפה היחידה הזרה בה אני שולטת) נופש במלון 5 כוכבים.. ? נופש במלון 5 כוכבים, על חשבון הברון, בלי להתאמץ לקנות, לבשל, לחשוב. משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע: חלום חיי - עוד ילד אחד (שעון החול הולך ואוזל והכישלונות כמעט ריפו את ידי) 2 תחביבים שלי לקרוא , לגלוש (מאז שפוטרתי זו כמעט החברה היחידה שלי). חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - לגור בבית/דירה גדולה כדי שאוכל לארח.

למעלה