יאללה, הגיע הזמן לסקר הכרות

sarittoi

New member
עונה

: שמי : שרית : גיל : 28 : חורף או קיץ ? קיץ : ארוחה בשרית או חלבית ? בשרית המבורגר בדר"כ : ים או בריכה ? בריכה : עוגת גבינה או שוקולד ? לא ולא : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : היום בבוקר שנזכרתי במשהו שקרה אתמול : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : לפני יומיים- בגלל משהו דבילי ביותר : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : חרדת נטישה : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : מחשב טל' וסירה לחזור משם : רגע מרגש בחיים : הלידה של האחיינית הראשונה שלי : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? סוער בחוץ : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? דרום : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? תלוי בניסבות- גם וגם : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. אני חדשה?
: 2 תחביבים שלי : פילאטיס באתר של כללית פעמיים ביום- עושה לי את היום ואני עושה תכשיטים מחרוזים : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : להיות רואת חשבון : מה דעתכם על מנהלי הפורום ? לא מכירה חדשה פה

../images/Emo143.gif עונה נה נה

שמי :
אודליה : גיל :
32 עוד שבועיים
: חורף או קיץ ?
חורףף רק לא קיץ עם החום והלחות
: ארוחה בשרית או חלבית ?
סטייק אנטריקוט צלוי על האש עם כוס יין וב ומשובח : ים או בריכה ?
בריכה החול מטריף אותי
: עוגת גבינה או שוקולד ?
קרם גבינה פירורים יאמייייייי : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי :
היום עם הבנים של הבעל כאשר סיפרו לי על עצמם כמה שצחקתי איתם
: הפעם האחרונה שהזלתי דמעה :
בתפילותיי במקווה לפני X ימים . : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה :
בוכה בקלות ונפגעת מהר מדי : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד :
מחשב , אוכל ואת המשפחה שלי
: רגע מרגש בחיים :
" אודליה , התאומים שלכם , אתם המאמצים הבלעדיים שלהם , בהצלחה ,,,," : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ?
בילוי במסעדה , קריוקי מדי פעם ואפילו סרט בבית הכל מהכל. : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ?
חו"ל עושה לי את זה חחחחח : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ?
מלון 5 כוכבים אני מפונקת
: משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע.
שאני מכורה קשות לתפוז חחחח : 2 תחביבים שלי :
כתיבת סיפורת , שירה ומחשב : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה :
להיות זמרת ולהופיע באירווזיון חחחחחחחחחחחחחחחחחח : מה דעתכם על מנהלי הפורום ?
נפלאים והלוואי שנדע ליצור חברותה נעימה לכולנו.

wings23

New member
HEY אני קוראת אותך לסדר

משפחה את לא יכולה לקחת לאי בודד. רק חפצים ! כי השאלה היתה - איזה דבר היית לוקחת... ומשפחה זה לא "דבר". וגם כל מי שכתב... אישתי, ילדיי, נכדיי, אבא אמא זה גם לא חוקי... אותכם למנעלת

טוף ../images/Emo26.gif

: שמי : דנה : גיל : אוטוטו 34 : חורף או קיץ ? אביב |יומולדת| : ארוחה בשרית או חלבית ? בשרית
: ים או בריכה ? בריכה
: עוגת גבינה או שוקולד ? גבינה
: הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : לפני כמה ימים בעבודה על משהו באמת שטותי אבל נחנקנו כאן מצחוק. זה היה משחרר
: הפעם האחרונה שהזלתי דמעה : זה ממש קל... אני מזילה דמעות כשאני רואה מישהו/י בוכה (חדשות/ סרטים וכו') : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : לא יכולה לקום בבוקר ולא משנה מתי הלכתי לישון
: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : לוקחת רק דבר אחד – את האקס שלי (משאירה אותו שם וחוזרת
) : רגע מרגש בחיים : בר + בת מצווה של הילדים לפני שנה וחצי - הדרשות והמצגת.. לא יכולתי להפסיק לבכות. : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלוויזיה ? פיפטי פיפטי... : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? חו"ל (וזה לא חוכמה הייתי פעם אחת ורוצה עודדדד) : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? תלוי עם מי
) : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע : יש לי עגיל באף
: 2 תחביבים שלי : קריאה וצילום : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : להיות מטר שבעים וחמש
: מה דעתכם על מנהלי הפורום ?

yonabn

New member
התשובות שלי לשאלון

שמי : יונה : גיל : 40 : חורף או קיץ ? קיץ כי אני לא אוהבת קור : ארוחה בשרית או חלבית ? אני אוכלת יותר חלבית בזמן האחרון, אבל על האש זה גם טוב : ים או בריכה ? ים, זה מרענן עם הגלים והריח הטוב, אבל בבריכה אפשר לשחות ואפילו להיכנס לזיקוזי : עוגת גבינה או שוקולד ? שוקולד : הפעם האחרונה שצחקתי צחוק אמיתי : מול טלוויזיה : הפעם האחרונה שהזלתי דמעה לפני כמה ימים כשהקשתי שיר אהבה: : תכונה אחת שאם הייתה אפשרות ברגע זה היית נפטר ממנה : לאחר : 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד : תמונות, סכין וסמיכה כי מחשב לא פועל על האי ! : רגע מרגש בחיים : כשאני מאוחדת עם עם המשפחה וצוחקים ביחד : בילוי סוער ורועש בחוץ או ערב שקט מול הטלווזיה ? ערב נחמד מול טלוויזיה : טיול בחו"ל או בצפון/דרום הארץ ? באילת כן : נופש במלון 5 כוכבים או בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמיים ? מעדיפה 5 כוכבים, שיהיה כיף ובנוחות : משהו על עצמי שאף אחד מהפורום לא יודע. נולדתי בצרפת : 2 תחביבים שלי : אומנות ותפירה : חלום שאני יודע/ת שאין סיכוי שאצליח להגשים אותו - אבל עדיין אני חולם.ת על זה : לזכות בהמון כסף ולחלק למי שאני אוהבת ולנזקקים : מה דעתכם על מנהלי הפורום . הם נראים נחמדים. בהצלחה עם הפורום החדש !

למעלה