יאללה התפקדות

יאללה התפקדות../images/Emo70.gif

ישנים, חדשים...כולם מוזמנים לענות על שאלות ההתפקדות. שם: גיל: פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): מה עושים בחיים? יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? שוקו בשקית או שוקו בקופסא? מה הרינגטון שלכם? מה ה-SMS האחרון ששלחתם? מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? מה השיר האחרון ששמעתם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? איזה מספר שאלה הגענו? אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!).

מ ו ש ט

New member
שלי....

יחימוביץ'. שם:מושט גיל:29 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר):[email protected] מה עושים בחיים?עובד בחברת תקשורת יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?לא .מעדיף לעבוד. שוקו בשקית או שוקו בקופסא?שקית כמובן מה הרינגטון שלכם?nokia tone rulez מה ה-SMS האחרון ששלחתם?לחבר שלי שהוא מטומטם. מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?מחבר שלי שאמר שאמא שלי מטומטמת. כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?0-תקשורת כבר אמרתי? אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?שקל מה השיר האחרון ששמעתם?animal instinct של הקראנבריז בגלגל"צ מה הסרט האחרון שראיתם?לא זוכר מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?מנשק מלשון נשיקה או ממשק מלשון ממשקים? איזה מספר שאלה הגענו?12 אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?עוד עוד...

מ ו ש ט

New member
את יודעת שגם את צריכה להראות.

את התמונה שלך זאת אומרת.ככה זה שמתחילים משהו את צריכה לעשות את הפתיח כמו שצריך כדי שכולם ירדפו אחרייך באש ובמים.קצת הגזמתי.במים.

מ ו ש ט

New member
זה לא אני....

זהו דג הבינית: דג החי בקרבת קרקע בוצית או מצע אבנים עד לעומק 20 מ'. בעונת הרבייה דצמבר-פברואר נודד חלק מאוכלוסית הכנרת והירדן במעלה נחלים קטנים יותר .בתצפיות אפשר לראות להקות של דגים. בכל להקה נקבה אחת ומספר זכרים. הזכרים שוחים צמוד אליה ומתחככים בה
. לאחר הרבייה הדגים שבים למקומם. אני מקווה שהבהרתי את הנקודה.

Natalila

New member
איך אני אוהבת../images/Emo99.gif ../images/Emo67.gif

שם: נטלי גיל: 22.5 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יש, תודה מה עושים בחיים? סטודנטית, עובדת ומרוויחה משכורת של תאילנדית יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?
<מה זה בכוונה, אני לא מבינה
שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שקית
מה הרינגטון שלכם? צלצול שידיד שלי הכין לי מה ה-SMS האחרון ששלחתם? שאני מתגעגעת לבן דוד שלי..<אגב, היום יש 500 הודעות באוראנג' חינם> מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? מבן דוד שלי שהוא מתגעגע
כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 300 ש"ח לערך אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? אני לשלם
תצטרכי לשלם לי חמודה
מה השיר האחרון ששמעתם? עכשיו אני שומעת את אריק ברמן - בינונימי מה הסרט האחרון שראיתם? נראה לי בקולנוע את "הסודות" <אלוהים זה היה מזמן> מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? ממשק אבל מנשק נשמע יותר טוב
איזה מספר שאלה הגענו?
אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? עוד

יאללה בלגן ...

שם: לימונדה גיל: 30
פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): טלפתיה מה עושים בחיים? הכל... יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? בין לבין.. שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו היחיד מה הרינגטון שלכם? love boy של אינטרנשיונל מה ה-SMS האחרון ששלחתם? הסבר מדוייק לגבי השוקולד שאני אוהבת..
מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? כמה מילות אהבה של אילן... כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? עשרות שקלים בודדים. (דיל מהעבודה) אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? העיקר שיהיה ביורו
מה השיר האחרון ששמעתם? "מהפכה" של טרייסי צ'פמן. מה הסרט האחרון שראיתם? זה היה בכיתה ט'... אולי "מלך הסלים"
(שונאת סרטים) מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? ממשק לי בתחת
איזה מספר שאלה הגענו? מי סופר ?? אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? גמרתי. תודה. עכשיו את יכולה לגמור

מ ו ש ט

New member
טרייסי צ'פמן בחורה טובה.

עם שירים טובים .תנסי את רבולושין.שיר חביב אולי תאהבי

למעלה