יאללה התפקדות

gilad269

New member
שיהיה

שם:גילעד התותח גיל:32 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר):מסנג'ר- מה עושים בחיים?לומדים,עובדים מרוויחים מפסידים יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?לא שוקו בשקית או שוקו בקופסא?העיקר שיהיה שוקו מה הרינגטון שלכם?אינפקטד משרום מה ה-SMS האחרון ששלחתם?שהמצב קשה מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?על הפנים כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?בסביבות 200 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?זיין,אפילו לא אג' מה השיר האחרון ששמעתם?כולם רוקדים עכשיו מה הסרט האחרון שראיתם?לא זוכר מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?אם כבר משגל איזה מספר שאלה הגענו?269 אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!).מצטער,העו"ד לא מאשר

גם אני רוצה

שם: עמרי גיל: 23 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יונת דואר אקספרס. מה עושים בחיים? הייטק יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? דרום אמריקה להרבה זמן בינואר שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו בבוקר? זה עושה רע לבטן! מה הרינגטון שלכם? ההתחלה של לייט מיי פייר מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "היי, ערה?" מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? "גרנפא קיים" כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 250-300 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? נו באמת מה השיר האחרון ששמעתם?Christopher Cross - Arthur's theme מה הסרט האחרון שראיתם? "ההורים יצאו לחופשה" - סרט ברזילאי מדהים. מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? לנשק וזהו. איזה מספר שאלה הגענו? אוהבים נקנקיקיות? אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?כככככככככככככככןןןן.

למעלה