יאללה!! 'חת שתים שלוש!

AeroDar

New member
יאללה!! 'חת שתים שלוש!

להתפקד!! חחח אוקי אז פתחתי שירשור חדש ועכשיו... מסדר אנשי הפורום... אוקי אני יתחיל... אני הדר בת 15 מראש העין... (איפשהו במרכז...). התחלתי לשמוע מוזיקה טובה בערך בגיל 12 מתי שעברתי לחטיבת ביניים... הגעתי לרוק דרך המגמת מוזיקה בבצפר...אני שרתי ואהבתי את כל הקטע עם הגיטרות והתופים בקיצר התחלתי לקנות דיסקים של רוק ואחרי חצי שנה ככה הגעתי ללד זפלין... והתאהבתי בהם מהשניה הראשונה ששמעתי אותם!! הדיסק האהוב עלי של לד זפלין הוא led zeppelin 2 (אין לי מושג איך עושים ספרות רומיות... \= ) להקות נוספות שאני אוהבת הן קווין , אירוסמית' , ביטלס , רולינג סטונז , גאנס אנד רוסס , פינק פלויד ... וזמרים ג'ימי הנדריקס , בילי ג'ואל , בוב דילן, אריק קלפטון... אני ניגנתי על פסנתר 8 שנים והשנה עברתי לגיטרה...

weird dust

New member
כן המפקדת ../images/Emo5.gif (הוא ירוק כמו המדים)

אני סער בן 17 וקצת הרבה אני לא ממש זוכר מתי התחלתי לשמוע מוזיקה ראשונה או איזה דיסק שמעתי ראשון כי בעצם ההורים שלי שומעים את אותה מוזיקה. אני גם מאוד אוהב את לד זפלין II (זה רק אותיות אנגליות גדולות) ויש לי אותו על תקליט שחור וגדול (במהירות 33 וחצי עם מעניין מישהו) אני מנגן על גיטרה באס ואני שומע הרבה להקות מהתקופה ואם אני אתחיל אני לא יסיים אלו דוגמית: פינק פלויד, ג'טרו טול, ג'נסיס, בלאק שבת, אריק קלפטון ולהקותיו השונות, ואפשר להמשיך ככה עוד הרבה. יום טוב ושבועות שמח

P o M i K i

New member
תורי

אני דניאל. אני בן 16 מבית ינאי (אם מישהו מכיר) אני שומע כבר יותר משנה מוזיקה טובה, אני מקשיב לרוק קולסי... האלבום הכי אוב שלי של זפלין הוא led zeppelin III שאני פשוט חולה אליו (פולק
) עוד להקות אהובות וזמרים וגיטריסטים וכו' אהובים: the doors, the who, king crimson, Jimmy Hendrix, Eric Clapton, CSN&Y (בעיקר ניל יאנג), Deep Purple, pink floyd, rush, jethro tull, bob dylan ועוד כל מיני... והמוזיקה הישראלית שאני שומע מתמצת בחברים של נטאשה שאני חולה עליהם. וזהו...

ThE RhythM

New member
טוב, אז מחיים את הפורום? ../images/Emo13.gif

אני עומר בן 16 וכמעט חצי בעיקרון לדזפ הושמעו אצלי בבית מאז ומתמיד (אבא שלי אוהב אותם במיוחד, ולאמא שלי יש סתם טעם טוב במוסיקה) אבל אני התחלתי לשמוע באופן עצמאי רוק קלאסי ודומיו בסביבות גיל 14 לדעתי אין לי אלבום אחד אהוב של זפ, מסובך לי מדי לבחור
חוצמזה יש באמתחתי כמעט כל דבר שהם הוציאו (חוץ מאולי ה-BBC Sessions) אני אוהב עוד הרבה הרבה אמנים ולהקות אחרים. דוגמאות? ביטלס, ג'תרו טאל, דיפרפל, יס, ג'נסיס, ELP, בוב דילן, פרנק זאפה, דה הו, קינג קרימזון ועוד ועוד... אבל! למרות כל אלה, יש משהו בלד זפלין שתפס אותי חזק ואני חושב שלעד הם ישארו הלהקה האהובה עליי...

ThE RhythM

New member
השמטתי!

חוץ מזה ששמתי לב שהשמטתי כמה אמנים חשובים לי במיוחד (הנדריקס, פינק פלויד, קרים, קלפטון בכלל {ובישראלי הבילויים}...) שכחתי לציין שאני מגטרר בערך שנתיים ו...ממ זהו.

Speed King

New member
שלום אני חדש!

אני נדב, מחולון, שומע לד זפלין מהחופש הגדול האחרון יש לי את לד זפלין 1,2,3,4 houses of the holy והאלבום שלהם בהופעה how the west won האלבומים האהובים עליי הם לד זפלין 1ו2 להקות נוספות שאני אוהב:הביטלס,דיפ פרפל, פינק פלויד, יוריה היפ, בלאק סאבאת ועוד... למרות הכינוי הסגול-כהה שלי לד זפלין אהובה עלי יותר מהם. אני מנגן על גיטרה 3 שנים בערך ו.....זהו.

silvermarlin3

New member
כן המפקדת!!../images/Emo70.gif

אני בן 17 עוד 10 ימים בהתחלה שמעתי רוק עכשוי כל פעם שהשמעתי לאבא שלי שירים אמר לי עזוב זה זבל אתה צריך לשמוע להקות של פעם תמיד היה מזכיר לד זפלין דיפ פרפל ואני הייתי אומר wtf?! אבל יום אחד בערוץ vh1 מצעד שירי רוק 50 הגדולים של הגיטרות (או איך שקראו לזה) אא שלי ראה את התוכנית פתאום אני שומע צעקה מהסלון בוא לראות !! אתה חייב לראות את זה!!! רצתי לסלון אבא שלי הגביר את הוליום whole lot of love מתנגן בקולי קולות אבא שלי כולו שמחה ואני פעם ראשונה שומע את לד זפלין טוב די נדלקתי על השיר אחרי שבוע התחלתי לשמוע עוד ועוד קניתי דיסקים יש לי את 5 הראשונים + די וי די והגתעי לכמה מסקנות : 1. להקות של היום שוות ל@@%^% לעמות שנות ה-70-80 2. led zeppelin rulz 3. לד זפלין הלהקה הכי טובה ששמעתי אי פעם והיא באמת הכי טובה !!

jammit

New member
אממ...טוב...

אני לי בת 14 וקצת מת"א והתחולתי לשמוע רוק בערך מכיתה ו' וחברה שלי מנסה להפו7ך אותי למטאליסטית {
} כבר כמה זמן {אפשר לומר שאולי היא קצת מצליחה...יש לי דיסקים של מטאליקה ומגהדת' וכמעט רכשתי אחד של מיידן!} לזפלין הגעתי לפני שנה-שנתיים אבל רק בחטף, ורק בשנה האחרונה התחלתי להתלהב... אני מחשיבה אותם ללהקה האהובה עליי, ואחריהם באים {לא לפי סדר מסויים}: גאנז, מטאליקה, סגול כהה, ביטלס, קווין, אירוסמית', דייר סטרייטס, אריק קלפטון, אואזיס, מגהדת', מיידן ועוד... ניגנתי על אורגן כמה שנים ואני מנגנת על גיטרה כבר בערך שנתיים.

JIMMYPAGE

New member
אני!

אז שלום לכם... עכשיו תשמאו קצת עלי.. (מקווה להיות בשבוע הבא המנהל החדש:) ) אני בן 20 עוד חודש... אני מעריץ כבד מאוד של לד זפלין ובכלל הגורו שלי הוא גימי פייג... אני תמיד אומר שהנוא מכשף.. כי הוא משגע לי את המח.... התחלתי לשמוע רוק בעקבות השמעה (דיי מקרית ) של השיר SHINE ON... של פינק פלויד ומאז הכל הסטוריה... יש לי כמעט את כל האלבומים שלהם... וסביר להניח שהאהוב עלי הוא ה -3 יש לי גם את הDVD שהוא לדעתי פסגת חיי. אני מכור לגיטרות.. מכור מכור.. כל היום חושב על גיטרות שצורחות לי באוזן... מכור בצורה מחרידה לאוברדרייב!!! מנגן כבר מספר שנים על חשמלית ומקווה עוד שנתיים ללמוד בחול או ברימון... בעל ידע ענק לכל הקשור לארבעת המופלעים הללו... עוד ממבחר המוסיקה שלי- גניס גופלין, דורז, גאנז נ רוזס, גף בק , דיפ פרפל , פינק פלויד... יש עוד הרבה.. בקיצור כל מה שקשור לבלוז-רוק מקווה בתוך כמה ימים להתחיל לנהל את הפורום ולעשות לכולם פה טוב על הנשמה... לתת מידע ועוד... בכל מיקרה אנשים יקרים!!! \ PEACE jimmy

AeroDar

New member
אנשים בבקשה...

ש-מ-ו-ת ... jammit - איך קוראים לך?? JIMMYPAGE - איך קוראים לך?? בקיצר העיר קצת את הפורום לא??

JIMMYPAGE

New member
תשובה

זה בטח יגרום לך לצחקוק קל.. אבל רוב חברי קוראים לי ג'ימי. אז שמי גימי.

AeroDar

New member
וואלה...

ללי- סורי לא ראיתי... השם שלך קצר (וחמוד... )!! ולג'ימי- אז אתה כנראה ממש מכור ללד זפלין אם כל החברים שלך קוראים לך ג'ימי... גם המורות גם אמא שלך קוראת לך ג'ימי או שאתה בא לבד? (נ-ד-ו-ש)

AeroDar

New member
אופסי...

המורות זה העתיק לי ממשהו אחר שעשיתי מקודם העתק הדבק... פתאום זה קפץ לי באמצע השורה... חחח איזה עמה אני!!

טוף

יש הרבה אנשים חדשים וזה נחמד לדעת שיש עוד מעריצים בני 15-16 ללד זפלין
לא שאני הרבה יותר מבוגר, אבל כשאני הייתי בבצפר היה נדיר לראות מישהו ששומע לד זפלין
בכל אופן, אני אורי, בן 19. אני שומע לד זפלין מגיל 5-6 בערך... אחי הגדול תמיד היה שומע זפלין והמוזיקה חילחלה לאוזניי כבר בגיל צעיר
דרך אגב, הטעם שלנו במוזיקה הוא די דומה
גם הדיסק האהוב עלי הוא לד זפלין 2. חוץ מזה אני שומע כמעט את אותן להקות... קווין, ביטלס, רולינג סטונס, פינק פלויד, הנדריקס, בוב דילן כמובן, דורס, דיפ פרפל, דייר סטרייטס, דרים טיאטר ועוד המון להקות. פעם גם הייתי שומע מטאליקה, מגאדת', אירוסמית', גאנז ועוד כל מיני להקות רוק\מטאל של אחרי שנות השבעים... אבל אחרי כמה שנים זה כבר עבר ונשארתי עם הסבנטיז
חוץ מזה אני גם מנגן על גיטרה בערך 4 שנים
אה ו... לכל האנשים החדשים: ברוכים הבאים

AeroTom

New member
טעות קטנה אורי...

אירוסמית' הם לא להקה של אחרי שנות ה-70. האלבום הראשון שלהם יצא ב-73 ואחריו עוד חמישה באותו העשור שהוא בעצם העשור עם המוזיקה הכי טובה שלהם... ונחזור לעניין בשרשור הזה: תומר, בן 21 (זקן הפורום המתחדש?
). זפלין הם לא הלהקה האהובה עלי ביותר,התואר הזה שייך לאירוסמית'. אבל מיד אחריהם מגיעים גאנס N רוזס וזפלין... האלבום האהוב עלי שלהם הוא יצירת המופת מ-71 ששמה בתרגום חופשי "האלבום הרביעי" או "ארבעת הסמלים" או בקיצור- לד זפלין 4... יש לי את חמשת האלבומים הראשונים ואת HTWWW ואת ה-DVD האחרון.(וחולצה גם האמת...) שזה מספיק לי בינתיים כי כמו שאמרתי הם לא הלהקה הכי אהובה עלי אבל כמובן שאני אוהב אותם מאוד...

A L1

New member
אני...

אני בן 13 וחצי מכרמיאל, אני שרוף על לד זפלין!!! בזכות אבא שלי התחלתי לשמוע לד זפלין ולהקות רוק אחרות כמו: יוריה היפ, דיפ פרפל, פינק פלויד ועוד... מגיל 6 בערך אבא שלי השמיע לי שירי רוק ונימשכתי לזה...

למעלה