יאללה!! 'חת שתים שלוש!

Chopstick

New member
../images/Emo13.gif

אני דור, בן קרוב ל-14 מהרצליה, אני שומע זפלין קצת יותר מחצי שנה, אבל לא אהבתי אותם במיוחד, עד שקניתי את זפלין 3
מנגן שנתיים וחצי על גיטרה

עכשיו תורי!

אני מאור בן 14 מראשון לציון התחלתי לשמוע מוזיקה טובה באמת מלפני חודש.. הגעתי ללד זפלין דרך פינק פלויד מיד אהבתי אותם הם כל כך טובים! לא יצא לי ממש להכיר אותם כמו אנשים אחרים פה.. אבל הם ממש טובים אני אוהב גם את קווין רולינג סטונס.. פינק פלויד, ביטלס, ועוד

מותר גם?

אני דפנה (חדשה ישנה בפורום). מהרצליה בת 15. התחלתי לשמוע לד זפ אצל דוד שלי בגיל 3 ככה...ועוד הרבה בלוז וג'ז, כן אני הייתי הילדה שבמקום לשמוע "חנהל'ה ושמלת השבת" (בקלטות של טייפ) הייתי שומעת BB KING או לד זפ. לדוד שלי יש כל תקליט,דיסק,קלטת,די וי די, שאי פעם יצא =) ואני מאושרת...כי הוא התחיל לקנות לי את כל הדיסקים (הוא לא מוכן שאני אקח לו אותם...) אמממ עוד אמנים שאני אוהבת: JANIS JOPLIN, JIMI HENDRIX,ARETHA FRANKLIN,THE DOORS,THE WHO,ZAPPA,DEEP PURPLE וכו'...

JIMMYPAGE

New member
ברוכה הבאה ילדודס :)

ברוכה הבאה לכולם לפורום המחודש והעולה של הלהקה הכי שווה!!!! אוף אבא שלי השמיע לי רק מזרחית שהייתי קטן!!!!
למה לא היה לי אבא רוקיסט!!!!!!!!

AeroDar

New member
ואו!!

ראיתם איך הפורום קם לתחיה?? חחחח נחמד לראות שיש המון אנשים בגיל שלי ששומעים מוזיקה טובה!! אנחנו דור העתיד! (לא...)

AeroDar

New member
אוקיי....

אני ספרתי 14 אנשים שהשתתפו ב"מסדרון" הקטן שלנו, שטיפה העיר פה את הפורום ואת האנשים... אמורים להיות עוד?? יש פה אנשים בפורום שלא השתתפו בזה
ג'ימי- מתי אמורים להגיד לך אם תהיה המנהל פה?

JIMMYPAGE

New member
תשובה

אמממ... לדעתי בשבוע הבא... בערך ביום רביעי חמישי...

Aeroguns

New member
כן אני עוד לא סיפרתי..

שלום אני אור בן 14 וחצי.. שומע מוזיקה טובה:זפלין אירוסמית פינק פלויד גאנס ועוד בערך לפני שלוש שנים.. אךךך לד זפלין : אלבום אהוב אני חושב לד זפלין 2..למרות שהשאר שאני מכיר טובים ויפים גם כן...

P o M i K i

New member
אם רואים

אם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת... (אם קצת מזל וקצת תירגול, גם את כל הלול) ((אם קצת אימון וקצת הווי גם את החקלאי))

Alucard906

New member
עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

בן 16 וחצי מחולון... התחלתי לשמוע רוק כבד לפני שנה וחצי בערך, אולי קצת יותר. אממ אני אוהב בעיקר להקות מהסבנטיז כמו פינק פלויד, דה הו ועוד הרבה ואני כמובן ח-ו-ל-ה על לד זפלין...שמעתי עליהם לראשונה מאבא שלי, למרות שהוא לא ממש השמיע אותם הרבה וזהו... :)

Hedillon

New member
גם אני רוצה

אני גיל אהיה בן 16 בעוד 16 ימים... התחלתי לשמוע רוק קלאסי בגיל 14 בערך... אני חולה על לדזפ! (אמנם לא כמו על הנדריקס אבל הם בהחלט בטופ 5 שלי
) אממ יש לי את ששת האלבומים הראשונים שלהם.. עוד אמנים שאני אוהב: הנדריקס, דיפרפל, ביטלס, פינק פלויד, דה הו, ג'תרו טל, לנרד סקינרד, קרים ועוד ועוד... אממ זהו.

למעלה