הלכה לשחק עם ילד עם ילד אחר
ס סופרותמן New member 2/4/05 #23 * נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה ושלי זה הלכה הזדיינה עם ילד עם ילד אחר
C Crazy Snail New member 4/4/05 #27 אך למה זה אמא למה טוםדוגדודום טוםדוגדודום טוםדוגדודום |תופים| זולגות הדמעות מעצמאאאאן נה נה נה נה נה נה נהההההה נה הנה נה נה נה נה נה עעעעע מצטער, הייתי חיב לסגור את השיר..
אך למה זה אמא למה טוםדוגדודום טוםדוגדודום טוםדוגדודום |תופים| זולגות הדמעות מעצמאאאאן נה נה נה נה נה נה נהההההה נה הנה נה נה נה נה נה עעעעע מצטער, הייתי חיב לסגור את השיר..
ב בהמה אדומה New member 5/4/05 #30 זה השיר של שנינו...זורם בינינו... ואם זה טוב יש הרבה לפנינו.. זה גורם לי להרגיש אותך.. וכל דבר שתעשה אני שלך.. שלך שלך! אנ'לא יודעת מה.. גורם לי לתחושה אתה הופך לזר, ומתנהג כמו שייגעצ סופרסטאר!! רוקד וזז כאילו אין לך מחר!!! מחר..מחר.. [לא אישי, נצנץ.:]
זה השיר של שנינו...זורם בינינו... ואם זה טוב יש הרבה לפנינו.. זה גורם לי להרגיש אותך.. וכל דבר שתעשה אני שלך.. שלך שלך! אנ'לא יודעת מה.. גורם לי לתחושה אתה הופך לזר, ומתנהג כמו שייגעצ סופרסטאר!! רוקד וזז כאילו אין לך מחר!!! מחר..מחר.. [לא אישי, נצנץ.:]