יאללה להריץ את הפורום!

יאללה להריץ את הפורום!

אני בעד שירשור הכירות שכזה: איך קוראים לך? מאיפה את/ה בארץ? בן/ת כמה? פציפיסט? אם כן למה? מה דעתך על הצבא? פציפיזם כדרך חיים או כדעה פוליטית? האם קיים לדעתך אפשרות לפציפיזם אמיתי במצבינו הבטחוני? ו... דברים על עצמך שאתה חושב שיעניינו אותנו

ואני אתחיל!

קוראים לי סתיו אני מנצרת עלית, בת 17 עוד מעט אני פציפיסטית וזה בגלל שיש לנו מעט זמן לחיות וצריך לנצל אותו בטוב ולא ברע צבא- שירות לאומי פציפיזם הוא דרך חיים ופוליטיקה הורסת אותו פציפיזם אפשרי בכל מצב אם רק נתעמץ מספיק ונספחים- אני לומדת בכיתה יא , שרה בלהקה, שומעת פינק פלויד, נירוונה, מטאליקה, אביב גפן, רוק ישראלי בכלליות קווין , גימי הנדריקס , גון לנון ועוד... אני כותבת שירים , מבלה, חולה על הכינרת ועל פסטיבל ניצנים/בומבומלה/בראשית וכו... ו.. אני צמחונית , נגד התעללות וניסויים בבעלי חיים וזהו. השער בהמשך נראה לי...

zacki

New member
אני... ../images/Emo41.gif

אני יוני, מגבעתיים, בן 16.5 פציפיסט!
בגלל שאני לא רואה שום סיבה למלחמה... צבא - אני חושב שזה גוף מיותר, אבל מודע לזה שבמצב הנוכחי צריך אותו. פציפיזם כדרך חיים - זו תפיסת עולם, לא תמיכה במפלגה כלשהי. למרות שמהפציפיזם בסופו של דבר נובעת פוליטיקה. האם קיימת אפשרות לפציפיזם במצב הנוכחי? כן - תמיד צריך להאמין. יאללה - אנשים - תמשיכו

zacki

New member
אני אבהיר את עצמי...

אני חושב שמלחמה היא דבר מיותר, ולכן אני גם לא רואה שום צורך בצבא, ברמה העולמית. אך במצב הבטחוני הנוכחי, יש הרבה מדינות, שאני לא מצליח לראות אותן מסתדרות בלי צבא.

M a t t

New member
ווווווווואאייייייי!!!!!! P:

איך קוראים לך? ויקטור מאיפה את/ה בארץ? נצרת עילית בן/ת כמה? כמאט 18 (יאיי! בקרוב אני אוכל לקנות אלכוהול מתי ואיפה שבא לי!) פציפיסט? לרוב אם כן למה? כי זה מטומטם שאנשים הורגים אחד את השני. מה דעתך על הצבא? כל עוד לא הורגים אף אחד ולא מתעללים באף אחד, שיהיה. פציפיזם כדרך חיים או כדעה פוליטית? דרך חיים. אחרת זה סתם זיוני שכל. האם קיים לדעתך אפשרות לפציפיזם אמיתי במצבינו הבטחוני? הממממ.... אני סך הכל עוד מטאליסת חסר חיים מנצרת עילית. שר, ולפעמים מנגן בלהקה, יש לי סטייות מזוכיסטיות ועד הרבה דברים שיכולים להרוס לי את החיים. מה עוד?... לא יודע. אני לא יצירתי במיוחד..

נילי 22

New member
כל עוד לא...?

אולי גם תכניס מחבל שבא להרוג אותך לבית שלך ותיתן לו ארוחה דשנה ומיטה לישון בה כדי שיהיה לו כוח להרוג אותך מחר ... מה דעתך?

Neta558

New member
אני נטע

אני בת 20 ממודיעין, מחזיקה בפטור מטעמי מצפון שהוביל אותי לפורום הזה. לא ממהרת להגדיר את עצמי כפצפיסטית, אבל אחרים כבר עשו זאת עבורי. (בניגוד לרוח הדברים שלעיתים נלוות לנושא הזה, אני לא רואה את זה כמשהו "מאגניב") מה זה פצפיזם אמיתי? מדוע פצפיזם הוא תלוי מצב? השאלות הללו גדולות מדי בשביל לזרוק כאן "כן" או "לא", אבל אני מניחה שבשביל זה יש את הפורום
אני טבעונית ומנהלת פה בתפוז את פורום צמחונות וטבעונות, וזה לא רק משהו על עצמי, אלא גם חלק מהשקפת העולם הכללית עבורי. אי-אלימות היא לא רק התנגדות למלחמה, אלא המנעות מפגיעה באחר. אתם כמובן מוזמנים לבקר בפורום

Mיקי_

New member
לא ידעתי שאת פטורה טעמי מצפון

טוב לדעת... את הפטור קיבלת לפני או תוך כדי הצבא? כי אני חושבת שראיתי תמונה שלך בפורום עם רובה... לא?

Neta558

New member
הוצאתי פטור לפני גיוס

הרובה לא היה שלי, צילמנו את זה בשביל הבדיחה. בהתחלה בכלל לא רציתי להחזיק אותו

אנוכי

רון ישראל לוטן אדרי אבל תקראו לי יאשק ראשון לציון 19 כמו שאפשר לשם לב אני ופציפיזם לא הולך ביחד למה לא יותר נכון צריך לשאול למה כן הצבא הארגון הכי קדוש שיש למדינה הדבר שאני הכי גאה בו הדבר שגורם לי להרגיש כבוד שאני אומר שאני ישראלי מתגייס עוד שבוע לגבעתי אם לא ידחו מבחינה פוליטית אני ימין קיצוני אבל לא נרחיב במצבנו הביטחונית פציפיזם יביא לחורבן המדינה ולמוות של כולנו דברים על עצמי תשאלו ואני אענה המשך יום טוב וחזרתי מחתונה קוקו מאילת היה שם יש לו שיער קרוע לאללה

Keitarou

New member
ahoi! ^_^

אממ... אני אור אני מהקריות בן 18 פציפיסט.. .אמ.. שאלה טובה... יותר קרוב לעצלן כרוני שמדבר בלי סוף... כלומר אני מעדיף לא לעשות מאמץ פיזי אם אפשר ואני בדרך כלל מדבר והרבה.. אז בדרך כלל אני מעדיף לדבר על דברים במקום לנקוט באלימות (שתגרום רק לכאב ולהזעה לא רצוייה! ^^) וכן אני מאמין שאפשר לפתור את הכל בדיבורים... כל עוד שני הצדדים מוכנים להקשיב... אני לא מתעסק בפוליטיקה... ומנסה לצאת מהצבא כי לא מתאים לי לשרת שלוש שנים גוף שפועל לפי הנחיות של פוליטיקאים שחושבים רק על איך הם יראו אם הם יעשו פעילות צבאים כזאת או אחרת... אני רוצה לעשות שירות לאומי במקום... מישהו/י כאן יכול/ה לתת לי מידע על שירות לאומי? זה מאוד יעזור לי... ^_^ ו.... אממ... זהו... ^_^ יוםטוב!

Mיקי_

New member
אני אשמח לתת לך מידע

אבל קודם כל אתה צריך פטור מהצבא...

Dolo

New member
וגם אני :)

שם: מרטין מקום: נבעתיים גיל: שש עשרה פלוס פציפיסט: כן, כדרך חיים נראה לי שזה מספיק לעכשיו, וכמובן הרבה בהצלחה לפורום ומזל"ט :))

I n n u e n d o

New member
../images/Emo47.gifאני אני../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך קוראים לך?דורין מאיפה את/ה בארץ?מושב גינתון בן/ת כמה?17 פציפיסט?מסתבר שכן. אם כן למה?לא יכולה לסבול אנשים סובלים בגלל טיפשות של מדינה מה דעתך על הצבא?מקווה לעבור בשלום פציפיזם כדרך חיים או כדעה פוליטית?דרך חיים של הפוליטיקאים. האם קיים לדעתך אפשרות לפציפיזם אמיתי במצבינו הבטחוני?רק אם יאמינו ויקשיבו.

למעלה