הו קרן יקירתי תעשי לי גוגל מוגל
D dsol New member 17/10/05 #22 אם אתה רוצה יש לי... תמונה שלך מציץ מתית לשמלה למישהי ממש ממש ממש מכוערת *אההמ*דני*אההמ*
ס סנוווופקין New member 18/10/05 #84 יווו שכחתי לשבור לך תרגל בכדורגל!!! אהה ומתחיל לי שם סימן כחול מהקיצרה שהבאתי לי בהתחלה ואלעד גם לא ריחם עלי שהייתי במתפרצת עם הפלאפון... משחק הבא אני מפרק אותכם שניכם!!!
יווו שכחתי לשבור לך תרגל בכדורגל!!! אהה ומתחיל לי שם סימן כחול מהקיצרה שהבאתי לי בהתחלה ואלעד גם לא ריחם עלי שהייתי במתפרצת עם הפלאפון... משחק הבא אני מפרק אותכם שניכם!!!
D Dj SuNsHiNe New member 17/10/05 #20 ../images/Emo42.gif הנה תמונה שלי =) למרות שזו תמונה שצולמה לפני חיצ שנה והיום אני נראית כבר קצת אחרת...
../images/Emo42.gif הנה תמונה שלי =) למרות שזו תמונה שצולמה לפני חיצ שנה והיום אני נראית כבר קצת אחרת...
ג גוטשה New member 17/10/05 #24 ~מיצי~ אני לא באה ב-20, אבל מי שיבוא ב-23 יראה אותי [אה, עכשיו לא תבואו].
מ מכשפהקטנהזונה New member 17/10/05 #25 תמונה מהמפגש ב-11.8 ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif תמונה נוראית. |: ועוד תמונות את יכולים לראות בקומונעת ציקי :] יש שם מלאנטע תמונות שלי.
תמונה מהמפגש ב-11.8 ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif תמונה נוראית. |: ועוד תמונות את יכולים לראות בקומונעת ציקי :] יש שם מלאנטע תמונות שלי.
D dsol New member 17/10/05 #55 אמרו לך שאת דומה לנינט ../images/Emo12.gif ? ולא זו לא קללה.... את יפה !