יאללה מאריה עופי מכאן...

d@r121

New member
יאללה מאריה עופי מכאן...

זו לא הודעת שטנה כנגד מריה אלה רצונם של 2562 קולות שהצביעו בסקר "את מי הייתם רוצים לגרש מכדור הארץ" רשת האינטרנט מלאה באתרים ביזאריים ומוזרים. אחד האתרים החביבים יותר הוא אתר שבו ישנם סקרים שונים ומשונים. לאחרונה התפרסם האתר סקר ובו התבקשו הגולשים להחליט את מי מכוכבי הפופ הם היו מעדיפים לשים על חללית ולשגרו הרחק מכדור הארץ. למעלה מ- 8000 איש השתתפו בסקר שנמשך שבוע והתוצאה החד משמעית שלו, שהזמרת מאריה קארי היא הזמרת המיותרת ביותר, לפחות על פי 2562 הקולות, שהם 31 אחוז מכלל המצביעים, שקיבלה. ג´ניפר לופז הגיעה למקום השני עם 1943 קולות (24 אחוז מהמצביעים). אחרי הזמרת/שחקנית וארוסתו הטרייה של בן אפלק החליטו הגולשים כי הם לא מסתפקים רק בזמרת אחת אלא דווקא בחבורה שלמה של זמרים צעירים, יפים ומוכשרים. להקת NSYNC הגיעה למקום השלישי עם 12 אחוז מהקולות (995 מצביעים). בריטני ספירס, האקס של ג´סטין טמברלייק היא זו שנמצאת במקום הרביעי עם 715 קולות נגדה. מייד אחריה, הזמרת החדשה והעולה, מנדי מור, אותה ראינו לאחרונה בסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" שסוגרת את החמישייה הראשונה. את רשימת עשרת הזמרים אותם היו הגולשים רוצים להרחיק מכדור הארץ סוגרים, על פי סדר יורד. הבאקסטריט בויז במקום השישי עם 315 קולות. ג´סיקה סימספון, הזמרת מדונה, מייקל ג´קסון, אנריקה איגלסיאס, ג´נט גקסון ובמקום העשירי, ריקי מרטין שקיבל "רק" 181 קולות נגדו. הכתבה נלקחה מאתר סרט

jerri

New member
אני תומך בהם. אכן בחורה מיותרת

ואווילה, שכל דקה בו היא קיימת על פני האדמה היא בזבוז חמצן. אני משוכנע שאם הבחורה תתפגר זה יעשה לקריירה שלה רק טוב.

mcrlz

New member
יאללה יאללה תרגעו כולכם!

מה יש מקנאים?! מה קרה? האישה הכי מצליחה בשנות ה90! זה שהילדים בני 10 ששומעים בריטני הצביעו החרא הזה לא אומר כלום! מה אתם מעדיפים בריטני וחבורתה של-א יודעיים לשיר או מראיה קארי עם 5 אוקטבות מדהימות! ורק שתדעו זה הכל בולשיט מראיה היא האישה הכי מצליחה בשנות ה90 והיא שברה המון שיאים שין לי כוח להתחיל לפרט עליהם.. אז כל מי שיש לו בעיה שיסתום!

שעטנז

New member
מותק, גיהנום מצלצל מוכר??

לשם נראה לי אתה הולך... מה זה אמור להביע??? לאחל למישהו, שאתה אפילו לא מכיר, מוות???????? לא נראה לך מוגזם?????????????????????????????????????????????????????????????????????? יא דפוק, מי שמיותר פה זה אתה! לפחות למאריה יש מיליונים של מעריצים שאוהבים אותה, ולך מה יש?!?! כלום!!! קנאי מסריח!

The Charmd One

New member
ממש לא

מה לעשות שיש קנאים בעולם..למאריה יש קול מדהים והיא ממש לא מיותרת לפי דעתי....נכון, ההצלחה עלתה לה לראש ואולי היא בן אדם מגעיל אבל היא יודעת לשיר, והשירים שלה מדהימים ולא כל האיי ניד יו איי לב יו בייבי של בריטני...

n u l i t

New member
פ....פר....פרו....פרוצ....פרוצה !

אכן יכולת ווקאלית מדהימה חבל שהיא עשתה מעצמה מה שעשתה מעצמה... טיפשות לשמה.

שעטנז

New member
חחח נראה לי שהתבלבלת... אנחנו כרגע

לא מדברים עליך! למה את מרגישה שאת צריכה לתת מידע הודות החיים שלך... הרי זה לא מעניין את אף אחד! אוקי אז מעבר לזה שאת פרוצה, מה עוד?

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif

המעריצים של מאריה שולטים!!!!!!!
קובצתי...

שעטנז

New member
בן אדם מגעיל?? אתה מכיר אותה שאתה

מדבר??? היא האמן היחיד שבאמת איכפת לו מהמעריצים שלו! ואם היית יודע כמה כסף, וכמה מזמנה היא תרמה, לא היית מדבר ככה! בשביל להגיד על מישהו מגעיל, אתה איכשהו צריך להכיר אותם, לא נשמע לך הגיוני? *SMH*

Shir Life

New member
ב-ד-י-ו-ק!

אולי היא לא האמן היחידי שאכפת לו מהמעריצים שלו..! אבל... אתה לא מכיר אותה, ולכן אתה לא יכול לשפוט אותה!... בגלל מה אתה אומר את זה?? בגלל כמה אנשים שאמרו שהיא לא בן אדם טוב? (*שיעול* אמינם *שיעול*) well... guess what?... הכמויות של האנשים שחושבים אחרת עולות על זה ו-בגדול! שמעת פעם על camp mariah...? כן? כן? אז HUSH!!!!!!!!!!!!

שעטנז

New member
כולם יודעים שהסקר הוא רמאות אחת

גדולה... אפילו הווסמסטר אמר שהיו הרבה רמאיות בסקר הזה... ורק שתדעו שבכל סקר אחר שהיה באתר הדפוק הזה (שכולכם לא מכירים אותו בכלל) מאריה ניצחה! אז שקט !

Shir Life

New member
ה-כ-ל מקנאההההה!!!

מראיה הזמרת ה-כ-י טובה בעולם!!!!!! אין על מראיהההה!!!!!! כל מי שהצביע לזה הוא חסר חיים בלי שום ידע במוסיקה!!!!! ואין לי עוד מה להגיד חוץ מזה...

Mcfanatic

New member
סקר שהאקר שינה את התוצאה שלו!!!

הסקר הזה נערך באתר popdirt.com ואפילו המנהל של המקום הזה אמר שמישהו פרץ לו אל תוך האתר ושינה את התוצאות כדי להפוך את מאריה למקום ראשון בסקר המפוקפק הזה! חוץ מזה הסקר הזה נערך לפני יותר מחצי שנה!! מה פתאום נזכרו בזה כעת?? מאריה היא הזמרת הטובה והמתוקה ביותר בעולם בעולם!! חבל שאנשים מקשיבים לשמועות מטופשות שבאות מצהובונים ומתעלמים מהכשרון המדהים שלה!

למעלה