יאללה מאריה עופי מכאן...

eranmc

New member
כל גולשי פורום מראייה קארי בחזרה

לפחשם מייד! אני אוסר עלייכם להגיב להודעה הזאת!!! אתם נותנים רייטינג להודעה מטומטמת בלא אחר מאשר פורום רכילות!
טוב עכשיו ברצינות, זה לא כזה מזיז לנו מה הסקר הזה אמר: 1. לסקר פרץ האקר ומנהל POPDIRT (האתר עם הסקר) כתב התנצלות באתר - חבל שלא התייחסו לזה. 2. כולה הצביעו 2000 אנשים? ממש לא אכפת לנו. ששאר הזמרים ברשימה ימכרו יותר מ 150,000,000 אלבומים בעשור אז שיקראו לי בחזרה. 3. What the f*** is PopDirt.com?????? אתר מעפן עם עיצוב מטומטם שנכנסים אליו רק מנהלי אתרים שגונבים חדשות. אפילו מבקרים בקושי יש להם. 4. הסקר ישן אולי חצי שנה. מה שכן הלוואי והעולם היה מתברך בעוד אנשים כמו מראייה שמצילים חיות מהכחדה, תורמים לילדים עם בעיות במשפחה (CAMP MARIAH) והגשמת חלומות של ילדים )MAKE A WISH FUNDATION) ועוד כמה דברים! אז אולם היא מבזבזת חמצן אבל מצילה אנשים אחרים ועל זה הייתי מנשק לה את כפות הרגליים. לסיכום: לא שמים על אף אחד ומי שלא רוצה את מראייה שיקפוץ.
יום טוב שיהיה לכם - LAMBS בחזרה לפחשם שלנו!

eranmc

New member
האווזים שלי עזבו את הקן פורסים

כנפיים ועפים אבל אני אקא דואגת שהכל יהיה בסדר...

Shir Life

New member
../images/Emo6.gif גם אניייייייי!!!!

אבל אז מי יהיה בעלי?...
(יש מתנדבים לירניייי???...
)

MCRulz Liron

New member
רק FYI

וובמסטרים לא גונבים חדשות מ POP DIRT.. להיפך האתר המסריח הזה גונה כתבות מאתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשה חיפוש MARIAH CAREY ותראה שחצי מהדברים זה דברים שכתבתי בדיילי. אתר דפוק... בכל אופן, הסקר מגוחך וכך גם מי שרשם את הודעת השנאה לגבי מאריה, מצחיק לראות אנשים שחושבים שמכירים אותה ע"פ סקרים כאלה. PATHETIC.

jerri

New member
לכל המגיבים - מריה קארי היא לא זמרת

מריה קארי היא צלילנית. פעם, בתחילת שנות ה90, היתה אחת, מריה קארי, שהיתה נוהגת להתלבש מבוגר מגילה (שסבתא שלי מתלבשת יותר צעיר) ולזמר לנו בקולה הערב, כל מיני שרים. חלקם שקטים, חלקם חידושים, חלקם מקפיצנים (אמושנז) ובקיצור היתה יחסית בסדר. ואז.... מריה התגרשה. חיש קל השליכה מעל עצמה על מלבושיה והפכה מזמרת בת 20 שמתלבשת כמו בת 80, לזמרת בת שלושים שמתלבשת כמו בת 13 (הכוונה לבת 13 שעובדת בתל ברוך). מיד אמצה לעצמה הקארי את ליין ה"אני גם מתלבשת כמו זונה וגם מתחזה לכושית" ובהתאם למיצובה החדש הפסיקה לשיר. למה באמת לטרוח? הלכה שכרה לה קארי קאדר מרשים של ראפרים עצבניים וצרודים אשר ישירו במקומה. כל תפקידה של הארי הוא לשיר את הפזמון (במקרה הטוב) או פשוט למלמל איזה "גיב מי יור לאב" ברקע. וכך מזמרת הפכה קארי במחי מייק אפ, פוש אפ ופנטס דאון לשריללה צלילנית לתפארת מדינת ניו יורק.במקביל גם קריירת המשחק שלה (ראיתי משחקי שש-בש מוצלחים יותר מרמת המשחק שלה)בסרטי זוועה כמו גליטר, לא תרמו לבריאותה הנפשית (הרופפת גם כך). לא מזמן פתחתי את הטלויזיה וזיכתי לצפות בקארית כשהיא נרטבת בגשם או משהו כזה ומיד התחלתי לזמזם את hero לצלילי השיר. חיש קל התברר לי כי לא מדובר בו, אלא בשיר חדש מבית מדרשה. לפחות בזכות הגשם היא לבושת משהו. שתהיה בריאה ושפויה.

Shir Life

New member
חה!

Talk to da hand, ´Cause the head ain´t listenin´! פחחחחחחחחחחחח מה אתה מפגר? לא הייתה, ולעולםםםםםםםם לא תהיה זמרת כמו מראיהההה!!!!!! NOT EVERRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! יש מבין??

jerri

New member
אני לא יודע באיזה עולם הזיות אתה חי

אבל כל מליוני (L
L) הגולשים של מריה קארי בכלל לא מזיזים לפורום.

nene

New member
ערן תסתום!!!!!!! ילד קטן!!!!!!!!!

מה לעשות כוווווווולללם כבר חושבים שמראיה צריכה לעוף אין מה לעשות היא פשוט גרועה!!! וגם השירים שלה כבר על הפנים והקול שלה נידפק,היא הרי משתמשת בפליי באק לאחרונה!!! אבד עליה הקלח!! יאאלללה שתפנה מקום לאחרות הגיע הזמן!!

nene

New member
ערן תסתום!!!!!!! ילד קטן!!!!!!!!!

מה לעשות כוווווווולללם כבר חושבים שמראיה צריכה לעוף אין מה לעשות היא פשוט גרועה!!! וגם השירים שלה כבר על הפנים והקול שלה נידפק,היא הרי משתמשת בפליי באק לאחרונה!!! אבד עליה הקלח!! יאאלללה שתפנה מקום לאחרות הגיע הזמן!!

למעלה