למרות שאני עם הברוך הזה סיימתי
למידה למבחנים הייתה בדר"כ שינון של חומר. אז הייתי פשוט משכתבת אותו, את כל כולו, כמה שיותר פעמים. בעיקר באנטומיה. איכשהו זה באמת נתקע בראש באיזשהו שלב...
לפעמים, אם זה היה מצריך לזכור מיקומים של עורקים או מבנה הלב, הייתי משרבטת את זה על המחברת ובמבחן השרבוט ההוא קופץ לראש.
ומבחנים של נושאים חישוביים... ו-וואלה, נק' התורפה שלי. לומדת הכי טוב שאני יכולה ומקווה שאצליח ליישם את זה במבחן. אפשר להגיד שכנראה זה עבד. [למרות שנדמה לי אלו הפקטורים שהעבירו אותי בנושאים האלה
]
חטיפים זה BIG NO NO. תקופת המבחנים הייתה הסיבה השנייה שבגללה התחלתי את הדיאטה שלי. אני יודעת שבזמן שעמום/תקופת בחינות אני יכולה לנשנש כל מה שנמצא בסביבה.. ולרוב למדתי באיזור המטבח, כי שם נמצא השולחן הגדול שאפשר לפזר עליו את כל הספרים והמחברות, וזה היה מסוכן.
אז הייתי מכינה כוס נס קפה ענקית ומשובחת [מקציבה לעצמי אחת בבוקר ועוד אחת לאחרה"צ] ולא היו נשנושים. ארוחות מסודרות... כי אחרת תמצאי את עצמך אחרי החודש וחצי הלחוצים עם 3 ק"ג פלוס במשקל.
וטיפים? בעיקר להירגע לפני הבחינה. להפסיק ללמוד בערך 24 שעות לפני המבחן עצמו [כשמתאפשר] ולנטרל את המֹח עם איזה סרט טוב או מוזיקה.
ולחשוב אופטימי - התקופה הזאת עוברת!
המון בהצלחה!