יאללה, מי בא היום?

kapit5

New member
דורית,דורית דורית

.....ופתאום כשלא באת,נהיה לי קר....... זה מה שג'קו יתבקש לשיר אם לא תבואי

talytal

New member
אף אחת מהקטנות לא מנצלת

את ההזדמנות? זו הופעה שלדעתי גם מגיל 15-16 אין שום בעיה להיכנס אליה.

rootteem1

New member
היי טליטל וכולם

תיהנו בהופעה! יש הגבלת גיל מגיל 17..=[.. זו הסיבה העיקרית שאני לא יכולה לבוא..=[[[[ ואני מאוד מקווה שהוא יתחיל להופיע במקומות יותר מסודרים במהרה.... תהינו ביושש.....

rifkin1

New member
וואו כבר קרוב ל - 15 בנות

שבאות, יפה יפה... אני הייתי אמורה גם ללכת אבל ידיד שלי אמר לי: 'ריף, שתיים בלילה ארבעה שירים, מלך ערסים...חכי לדיסק' מקווה שתהיה לג'קו הופעה מדהימה ושהוא ואתן תהנו מתכל רגע...

talytal

New member
אני מקווה עדיין

שיוסיפו לליין-אפ כמה שירים. אפילו שלא נראה לי שזה יקרה עוד היום, זה בטוח יקרה בקרוב. והערסים זה באמת לא ממש מפריע כשנמצאים בין בנות הפורום המופלאות.

a d i d a s 2 1

New member
בנות...

שיר גם באה בקיצור אנחנו ככה נראה לי אני, כפית, יאנה (לא יודעת מי איתם...), תות, קארינה, מון ליין, דורית, שיר, טליטל.... טוב נראה לי שזהו תהיו בקשר יפיפיות!! נתראה....עוד מעט, מקווה שגשם כבד לאאאא הולך ליפול!

ההופעה הראשונה שליל

הרגע חזרתי הבייתצה מההופעה הראשונה שלי,איזה מדהים ג'קו. היה שווה כל רגע את כל הנשמה שלו הוא נותן. המועדון ללא ספק היה ג'יפה, לא שמעתי את עצמי חושבת אבל זה היה שווה כל רגע, בנות אתן ממש מקסימות ושמחתי לפגוש אתכן, Karina את חייבת להעלות את התמונות ובמיוחד את הקליפ עם ה"גבה" זה הורס מצחוק. טוב לילה טוב לכולן, אם אני בכלל אצליח להרדם.

למעלה