איזה שם מגניב זה בנזין
B b o n c h New member 6/10/06 #50 לא באתי להתנצל, אל תדאגו רק באתי לשאול איך היה אתמול? וראיתי שכולכם נטשתם גם ב-3:15. וחן - לא נרדמתי על הספה - אלא במיטה בחדר תוך כדי צפייה ב"השיר שלנו" ולא(!) אני לא נוחרת!. וכנראה שאתמול הייתה מתוכננת ה"מסיבה ישראלית" האחרונה שלי לפני שאני מתגייסת אבל היא לא יצאה לפועל לא נורא, נמצא פעם אחרת... יום טוב לכולם
לא באתי להתנצל, אל תדאגו רק באתי לשאול איך היה אתמול? וראיתי שכולכם נטשתם גם ב-3:15. וחן - לא נרדמתי על הספה - אלא במיטה בחדר תוך כדי צפייה ב"השיר שלנו" ולא(!) אני לא נוחרת!. וכנראה שאתמול הייתה מתוכננת ה"מסיבה ישראלית" האחרונה שלי לפני שאני מתגייסת אבל היא לא יצאה לפועל לא נורא, נמצא פעם אחרת... יום טוב לכולם
B b o n c h New member 6/10/06 #54 כרגע, אבל עושים לי בעיות בשבועות האחרונים... עזבי סיפור מציק שכזה.
B b o n c h New member 6/10/06 #56 חסוי. כשהכל יהיה וודאי אני אודיע. בנתיים אני טסה לחו"ל ב-9/10 לשבוע שלם. אז כבר אתם נפתרים ממני
ג גינגימניה New member 6/10/06 #57 אהה תהני בטיסה! אממ שמעתי שלהרבה שינו מאוקטובר לדצמבר, כדאי לך לבדוק בקיוסק מידע או בתא הדואר.
C chen010189 New member 6/10/06 #59 מצאתי הסבר לתפקיד שלך "עושה טיולים וסבבה לחיילים בבסיסים שונים..." זה הסבר מתוך הודעה שמישהו כתב על תפקידים בחיל החינוך. חיפשתי בגוגל, מה :X
מצאתי הסבר לתפקיד שלך "עושה טיולים וסבבה לחיילים בבסיסים שונים..." זה הסבר מתוך הודעה שמישהו כתב על תפקידים בחיל החינוך. חיפשתי בגוגל, מה :X
B b o n c h New member 6/10/06 #60 חחחחחח חיפשת לי בגוגל? מצחיקה דווקא את זה אני יודעת, אבל זה לא הכל