יאללה משחק קטן

יאללה משחק קטן

אני מצייר לכם ציור, אתם צריכים לנחש לאיזה שיר של פלויד התכוונתי לפי הציור שלי. כשמישהו פותר, אני אצייר עוד אחד. נשחק עד 5 נקודות ככה. כל פעם שפותרים נכון זה נקודה. נתחיל!

נכון מאוד

אזכורים בציור: א. שם השיר: השם בעברית הוא כמובן "קח את הסטטוסקופ שלך ולך", והחולה מחזיק בסטטוסקופ וכועס על הרופא (נתעלם מזה שזה נראה כמו אוזניות) ב. 1.שורה מהשיר:Doctor Doctor I'm in bad..., זהו גם אזכור לציור. 2. עוד שורה מהשיר:music seems to help the pain... וזה מה שהדוקטור אומר --- הניקוד: ג'ינג'רברד מן-1

יפה מאוד

אזכורים בציור: א. שם השיר: EMPTY SPACES. כמו מה שמצוייר. ב. שורה מהשיר: what shell we do to fill the empty spaces where waves of hunger roam, האיש לא יודע מה לעשות כדי להשלים את החללים הריקים, והחללים הריקים רעבים (זה השורה רק ע"פי השורה שבסרט. ---- הניקוד: ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן1- 1

vegetable man

New member
כל הכבוד על המקוריות!

ממש אהבתי את הפינה שלך :) כמובן שאני יודע את כל התשובות, חבל לגלות

oribarak

New member
תמיד ידענו שיש לו פוטנציאל אדיר

שדורש מימוש, והנה הוא יצא

נכון מאוד

ואמממ תודה... רמזים בציור: א. שם השיר: שם השיר הוא "קורופול קלג" אם תסתכלו טוב, תוכלו לראות שזה מה שרשום על חולצתו של הנכה החביב. ב. שורה מהשיר: coropol clegg had a wooden legg, he want it in the war in 1944, הוא זכה בה, אז יש מעין מכירה פומבית (כמובן שאני מניח שזה לא מה שבאמת מדבר עליו השיר), וגם כתוב את השנה 1944. ---- ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן 1-1 קרייזי דיימונד 1-84

למעלה