corporal clegg?
א אייל הצלם New member 29/10/05 #26 נכון מאוד רמזים בציור: שם השיר:שם השיר הוא בעצם הציור. ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן 1-1 קרייזי דיימונד 1-84 א י ט י-1
נכון מאוד רמזים בציור: שם השיר:שם השיר הוא בעצם הציור. ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן 1-1 קרייזי דיימונד 1-84 א י ט י-1
א אייל הצלם New member 30/10/05 #39 נכון מאוד! רמזים בציור: שם השיר:שזה בעצם כל הציור. --- ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן 1-1 קרייזי דיימונד 1-84 א י ט י-1 וויש איי וואז היר-1 --- המשך בשבוע הבא הישארו מעודכנים
נכון מאוד! רמזים בציור: שם השיר:שזה בעצם כל הציור. --- ג'ינג'רברד מן-1 ניו רבולושן 1-1 קרייזי דיימונד 1-84 א י ט י-1 וויש איי וואז היר-1 --- המשך בשבוע הבא הישארו מעודכנים
D devision bell New member 29/10/05 #30 בונא אחי... יפה לך ככה לעורר את כל הצ'אט סחתיין עליך אחי (בוף עליך)
א אייל הצלם New member 30/10/05 #37 דוגס כן ירבו ציורים כאלה!!!!!! רק לא לגמור לי את הרעיונות טוב מקסימום אני אעשה משהו שכבר עשו ובסוף אני אעשה עד 3 כבר
דוגס כן ירבו ציורים כאלה!!!!!! רק לא לגמור לי את הרעיונות טוב מקסימום אני אעשה משהו שכבר עשו ובסוף אני אעשה עד 3 כבר
א אייל הצלם New member 30/10/05 #38 בשבוע הבא-ציור מס' 6 אני הופך את זה ל"פינת הציור השבועי" ככה יהיה לכם למה לצפות! אז כל יום שישי יהיה הציור השבועי!
בשבוע הבא-ציור מס' 6 אני הופך את זה ל"פינת הציור השבועי" ככה יהיה לכם למה לצפות! אז כל יום שישי יהיה הציור השבועי!