יאללה, שאלון לשבת =]

mory89

New member
חח אורביט ירוק זה מנטה עדין..לא?

דובדבן לימון יותר שולטטט (או משזה לא יהיה..)

rasmus girl1

New member
יאיי שאלון

שם:ענבר פירסינג:
קעקועים:
גובה:155.. :\ מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית:קטנה..
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית,אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים השפתיים.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרבה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?רוצה בגבה.. את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: מה שבראש שלהם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: המון.. נשבר לך הלב: כנ"ל שברת לבבות: ממ 2-3.. השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:יאפ.. נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?
האם אי פעם התנשקת בן המין השני?
עם יותר מ5?
יותר מ10?לא נראה לי עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?
התנשקת עם בן מינך?
עם יותר מ5?
יותר מ10?
האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?
האם קשרו אותך פעם למיטה?
האם ביצעת אקט מיני במכונית?
האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?-- מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?-- דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:בעעע ממתק:שוקולד
סרט מצויר:ממ הכל.. קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: הכל יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:חמישי תכשיט: עגילים חורף\\קיץ: קיץ בחדר: [?!] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אני התקשר אליך: אופיר |מייציי| הלכת איתו לסרט: חבר שלי לשעבר צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:צה"ל האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה??
רצית להיות המין השני? ?
דברים אהובים שיר אהוב:הרבה.. אוכל אהוב:פוטטוס של מקנולדס חח תוכנית אהובה: מה שיש בערוץ 3 ובערוץ 14 ביאס ספורט אהוב:איף תחביב::\ זמר/זמרת/להקה אהובים:הראסמוס
עיתון אהוב:ראש1 מעריב ריטיינג.. וסתם מה השעה עכשיו? 21:27 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?לאדעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה? לאדעת לא הייתי עדיין באוניברסיטה אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? אופנוע עובר ריח האחרון שהרחת?הסיגריה של אבא איזה רינגטון יש לך בפלאפון?מה שתבקש ממני של מיכל אמדורסקי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?חסוי

Lovley bla bla

New member
ובאיחור עצבני ביותר-אני !!

שם:יונית פירסינג: עדיין לא קעקועים: מממ לא גובה: 1.65 נראה לי...חח זה היה פעם אחרונה בשנה שעברה מתישו מידת נעליים:38/39 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות: אח יאיר ואחות יעל (גדולים ממני) בת כמה את נראית:מממ זה שנוי במחלוקת..חח משקפיים:עדשות גשר:לא....... עבר פלילי:אההההההההההה לא שפות:עברית אנגלית מבינה ספרדית ויודעת כמה מילים ברומנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מממממממ שיש לי ראש פתוח,לרוב... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם: שלפעמים אני שותקת יותר מדי חחח ולפעמים בדיוק ההפך חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים אבל לרוב לא..ב"ש על אף כל החיסרונות היא אחלה מקום את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?..קודם כל שאני יאזור תאומץ לעשות תראשון את/ה אוהבת רכבות הרים: חח לפעמים תלוי במצב רוח שלי את/ה הייתם בחו"ל: יאאאאאאאאפ בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נמנעת..חח היה ניסיון רע 1 אבל זה תלוי באנשושים. להרוג אנשים: תלוי בבנאדם..חח עישון אצל בני עשרה: שיהיה להם לבריאות (תרתי משמע) נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש אבל ממש ממש לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: הומואים זה יפה.חח וכל השאר...אם טוב להם אז סבבה האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן...חברות טובות נו מה... אי פעם בכית על בן: קצת יותר מדי אי פעם שיקרת: לצערי. אי פעם נעצרת: לא יצא לי העונג כמה פעמים... היית מאוהבת: מממ 2 נשבר לך הלב: כמה פעמים יותר מדי שברת לבבות: חח לא יודעת...עולים לי לראש כרגע 3 השם שלך הופיע בעיתון: 2(..??) התחרטת על דברים שעשית: פיי חח קרה קרה...אבל לא נורא הכל לטובה נכון? נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית בפעם האחרונה שבדקתי האם אי פעם התנשקת בן המין השני? אכן עם יותר מ5? אולי יותר מ10? אולי עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? אולי התנשקת עם בן מינך? אכן עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא..... האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? זה יישאר ביני לבין עצמי כרגע האם קשרו אותך פעם למיטה? גם זה האם ביצעת אקט מיני במכונית? חח לא (בנתיים) האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? שומרת על ראש פתוח..חחח מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? אין תגובה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אוכל(חחחחחחח) ממתק:מקופלת/קליק סרט מצויר: מלך האריות!!!!!! (ואם סידרה גם נחשבת אז בולי איש השלג) קורנפלקס: שוגי שוקו מסטיק: בזוקקקקקה(אבל אני אחרי גמילה אז אורביט) צבע: אדום כחול ולבן יום בשבוע: סופ"ש היום הכי לא מועדף: ראשון או שני...לא סגורה על זה תכשיט: צמידים מגניבים כאלה ולא יודעת בכללי מיוחדים כאלה שאנטים באנטים חורף\\קיץ: קיייייייייץ בחדר: כרגע כלום הוא בשיפוצים..חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני :) ראה אותך בוכה: אח שלי או חברה לא זוכרת התקשר אליך: חברה שילי כפרעליה הלכת איתו לסרט:חחח כמה זמן לא הייתי בסרט..אממ נראה לי ידיד צעק עליך: זובי שמישו יצעק עליי! שלח לך מכתב: אחי האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא...רק שמרפי בנ*ונה אהבה ממבט ראשון? בהחלטט חיים שאחרי המוות? כן ולא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? משתדלת לא לחשוב על זה..חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? חחח יש מצב בכית בסרט? כן במלך האריות ועוד משו... היית על במה? כן! חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? חחח אולי פעם אחת הורידו אותך כיתה? לאא הקפיצו אותך כיתה? לאאא חח רצית להיות המין השני? רק יצא לי לחשוב איך זה דברים אהובים שיר אהוב: goo goo dolls-iris אוכל אהוב: פיצה ועוד הרבה אחרים..חח שוקולדדדדדדדדד תוכנית אהובה: חברים,משחק מכור,מכושפות(חח לא לצחוק!) ספורט אהוב: לשחות לרוץ וכדורעף תחביב: גיטרה חיים שלי זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר ,בית הבובות ועוד כל מיני עיתון אהוב: ???? וסתם מה השעה עכשיו? 22:55 תפוח או בננה? תפוח ובננה כחול או אדום? כחול ואדום חחח נו מה סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישווווווון אני גמורה איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס בשוקו (יאאאמי) תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? חח לא רעש אחרון ששמעת? תכלבה שלי נוחרת..חחח ומוזיקה ריח האחרון שהרחת? של האוכל הסיני שמאמא בישלה (סופר יאאאאאאמי!!) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של עברי לידר-יומטוב מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מישו
היה נחמד מאודדדד לילה טוף אנשושים וסליחה על האיחור אבל הייתי חייבת לענות..חח

למעלה