יאללה שאלון-

יאללה שאלון-

לא פרי עטי- הזכויות שמורות ל- m L m שאלון... וכולם מוזמנים לענות
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן/ת כמה את/ה נרא/ית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש/ה שהתקשרת אליו: האיש/ה שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש/ה שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו/י: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): את/ה אוהב/ת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהב/ת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: ראה/תה אותך בוכה: הלכת איתו/ה לסרט: צעק/ה עליך: שלח/ה לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו:

שלא תגידו כלום- גם אני עונה:

קצת בכללי שם: דביר פירסינג: אין קעקועים: 1 על שכם ימין גובה: 1.76 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 1 אח 1 אחות בן כמה אתה נראה: 19 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: לא בדיוק שפות: עברית, אנגלית, מעט ספרדית, מעט ערבית, מעט צרפתית ומעט איטלקית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: דברים שצריך/סטפן קינג סרט מושכר שראית: סדנה לעצבים סרט בקולנוע: KILL BILL 2 שיר ששמעת: G'N'R-DON'T CRY השיר שנתקע לך בראש: השיר המציק הזה של להקת חמסה, היה אותו ברדיו הדיסק שקנית: לא זוכר הדיסק ששמעת: אוסף שהכנתי האיש שהתקשרת אליו: חבר- כדי להזמין דרכו קסדה חדשה האיש שהתקשר אליך: ידידה שלי-טל תוכנית טלוויזיה שראית: מ.ק. 22 איש/ה שחשבת עליו/ה: ידידה שלי שכבר 5 חודשים בחו"ל וחוזרת בספטמבר האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא- אבל זאת יכולה להיות התחלה את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- אירופה (הכול), ארה"ב (הכול), קנדה, אוסטרליה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בטיב היחסים להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: בעיה שלהם- אני לא אבא או אמא שלהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: אני חושב שכן- מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אישה ממתק: תפוצ'יפס סרט מצויר: הקיסר נפל על הראש קורנפלקס: לא אוהב מסטיק: אורביט- הכחול צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: יום חמישי (משהו בלימודים) ג'לי: לא תכשיט: עגיל חורף\קיץ: קיץ בחדר: אוסף כוסות הקפצה האיש/ה האחרון/ה ש ישן במיטה שלך: ידידה שלי ראה אותך בוכה: אבא אחרי התאונה שלי הלכת איתו לסרט: חבר שהוא מקרין (כן אני רואה סרטים חינם) צעק עליך: אבא- כשרציתי למכור את האופנוע. שלח לך אימייל: כרגע- תפוז שיש לי מסר חדש האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? ברור הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: POISEN- ALICE COOPER אוכל אהוב: חזה עוף ברוטב פיטריות מוקרם תוכנית אהובה: ג'רי ספרינגר- מאיפה מוציאים את כל הדפוקים האלה? ספורט אהוב: שאני עושה- מכון כושר, שאני צופה- מרוצי אופנועים(כן זה ספורט) תחביב: אופנועים(לא ברור?) זמר/זמרת/להקה אהובים: סקורפיונס עיתון אהוב: מוטו וסתם מה השעה עכשיו? 1:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה סרט איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה עם משהו תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? הדגל שמתנפנף לי מעל החלון ריח האחרון שהרחת? הסיגריה שלי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "אנחנו מחנים את האופנועיםופורקים את מטענם כדי להוציא בגדים חמיםץ"(זן ואומנות אחזקת האופנוע) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? היהודים/אל אחד במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אנגלית בעוד שבוע מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ידידה שלי-שני

Danihell1

New member
אני רוצה לענות....

קצת בכללי שם: דניאל פירסינג: נזם באף קעקועים: אין גובה: 1.60 אולי קצת יותר מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: לא יותר מהגיל שלי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: שפות: עברית (וואלה...), אנגלית, טיפל'ה ערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני חושבת ש"פיתוי"/רם אורן, ולא אהבתי. סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: אני לא זוכרת.. כל כך הרבה זמן לא הייתי בקולנוע. שיר ששמעת: סתם שיר של לימפ ביזקיט השיר שנתקע לך בראש: "רמי מואשם" הדיסק שקנית: פוף, מי קונה דיסקים כבר. (גנבים כולם) הדיסק ששמעת: sonata arctica האיש/ה שהתקשרת אליו: ידיד האיש/ה שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: דרו קארי איש/ה שחשבת עליו: הרבה אנשים האם את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: בטח את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג(אם יש): לא את אוהבת רכבות הרים: כן, אבל לא לופים את הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פריז בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד, זה פשוט לא הולך.. להרוג אנשים: סתם ככה? :p עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, לא נראה לי חכם במיוחד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כמובן האם את אי פעם בכית על בת: לבכות על בת? אי פעם בכית על בן: אפשר לומר, כן.. אי פעם שיקרת: אממ.. יא... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שמים ממתק: טים-טאם סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קוקו פאפס מסטיק: מאסט דובדבן צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: וואט דה...? תכשיט: צמיד חורף\קיץ: סתיו בחדר: גיטרה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אקס ראה אותך בוכה: אקס הלכת איתו לסרט: צעקה עליך: שלח/ה לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? לא זכור לי בכית בסרט? יאפ היית על במה? כן חשבת שאת הולך למות? או לפחות קיוויתי נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: "מועקה" זה שיר יפה אוכל אהוב: כל מיני שטויות... לא מאכל, אבל למשל - אני מתה על אייס-קפה. תוכנית אהובה: דארמה וגרג, משמרת שלישית, מ"ק 22... ספורט אהוב: כדורעף תחביב: חו"ס, מד"א, מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי כוח לפרט וסתם מה השעה עכשיו? 01:12 לדעתי.. תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת תסיימי את זה? לא ידוע איזה ארוחה אחרונה אכלת? סתם סנדוויץ' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועממת? אכן רעש אחרון ששמעת? מקלדת (?) ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין לידי ספר משום מה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אהובתי- משינה במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתכונת בתנ"ך =( עוד שבוע וחצי מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: הממ...

pain is MY love

New member
ייאי! אני רוצה ../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: מרינה פירסינג: 11... יש לי פירסינג בלשון, בטבור, לברט, 2 טרגוסים, היליקס, snug, רוק עוד 2 בתנוך ופיטי הפיטמה
קעקועים: 1 בישבן... ועוד אחד בדרך. גובה: 165 ס"מ מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: בלונדינית אמיתית
אחים/אחיות: אח אחד גדול בן/ת כמה את/ה נרא/ית: תלוי מתי... יש כאלה שבטוחים שאני בת 21 ויש כאלה שנותנים לי 15... משקפיים? : בינתיים לא גשר? : אף פעם לא עבר פלילי: חלילה! שפות: עברית, אנגלית, רוסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "יומנה של נערת ליווי ממנהטן" סרט מושכר שראית: לא רואה סרטים מושכרים סרט בקולנוע: שוטיקה שיר ששמעת: "ספק המנושים" של אמ סי מנצור חחחחח השיר שנתקע לך בראש: "זעם" של מסיקה הדיסק שקנית: "מציאות מדומה" של מסיקה הדיסק ששמעת: "סובארו פשע" של חיילי הנקמה האיש/ה שהתקשרת אליו: אמא האיש/ה שהתקשר אליך: הידיד הכי טוב שלי תוכנית טלוויזיה שראית: "להתחיל לגמור" איזה סדרה דוקומנטרית על האורגזמה הנשית בערוץ יס פלוס.. אל תשאלו.. איש/ה שחשבת עליו: אמממ מישהו שהיה לי קטע איתו לפני תקופה... האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא במיוחד את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק בישראל! אבל אם כבר אז בתל אביב את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: ממש ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): אני תמיד חרמנית על פירסינגים
רק שאין לי ממש איפה לתקוע עוד..
את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לא במיוחד. זה מפחיד אותי רצח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: עדיין לא.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בני השמונה עשרה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני אגיד שאני נגד אבל אני עדיין מוצאת את עצמי בסיטואציות כאלה מדי פעם... אבל בעיקרון אני ממש נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אדם באמונתו יחיה.. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור! אי פעם נעצרת: אף פעם. כמה פעמים היית מאוהב/ת: 0 נשבר לך הלב: 92857 שברת לבבות: לא ממש ידוע לי... אבל אני מתארת לעצמי שקרו מקרים כאלה השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: המון אבל באמת המווווון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חתי(יייייייייייייייייייייייייייייי)ך ממתק: גלידת פסיפלורה סרט מצויר: טום וג'רי!!! קורנפלקס: הרגיל מסטיק: אורביט הכחול צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: שו?.. תכשיט: שרשרת עם מגן דוד חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: וואי וואי זה נדיר....חחחחח ראה/תה אותך בוכה: ההורים שלי היום בצהריים הלכת איתו/ה לסרט: 5-6 חברות שלי צעק/ה עליך: אמא שלי היום על הבוקר שלח/ה לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: כנראה שלא. הופעת בציבור בפיג'מה?: לא תודה בכית בסרט? : מזמממממן היית על במה? : נראה לי איזה מסיבת סיום של כיתה ט' חחחחח חשבת שאת\ה הולך למות?: לפני כמה חודשים שנחנקתי ממיץ ענבים חחחחחח נכשלת במקצוע?: כל המבחנים במתמטיקה השנה. הורידו אותך כיתה?: לא תודה הקפיצו אותך כיתה?: אני בלונדינית כבר אמרתי?.. רצית להיות המין השני? : אתמול בערב כשדיברתי עם חברה שלי על כמה הבנים חושבים מהזין והעולם שותק! דברים אהובים שיר אהוב: הללויה של קאשי אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: ריקי לייק (כן ילדה מכורה לג'אנק) ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: בערך כל סצינת ההיפ הופ הישראלית... אוהבת את כולם אחד אחד! עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 02:03 תפוח או בננה?: מכורה לפתוחים! כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: אביב. יומולדת
מסנג'ר או אייסיקיו?: רק איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לאכול גלידההההה איזה ארוחה אחרונה אכלת? : הרגע אכלתי בורקס פיטריות. אין לי ארוחות. תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה. תיכון כבר יצא לי מהתחת! אתה משועמם/ת?: אכן כן רעש אחרון ששמעת?: הדלת שלי חורקת כוס אמא שלה! ריח האחרון שהרחת?: לדוד שלי יש בושם חדש עם ריח משגע! וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?: ", המקום היחיד האינטימי באמת, שלנוכח האיסורים החלים עליו נרתעים ממנו אפילו הסרטים הפורנוגרפיים, הוא חור התחת.... "ההנאה שבאיטיות" של מילן קונדרה... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?: מילקשייק של קליס במה המבחן הבא שלכם, ומתי?: מגן בפסיכולוגיה! יום ראשון! לחחחחחחחץ מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: החברה הכי טובה שלי שלא מדברת איתי

yardenj

New member

קצת בכללי שם: ירדן פירסינג: - קעקועים: - גובה: 1.88 מידת נעליים: 46 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בן/ת כמה את/ה נרא/ית: בגילי? משקפיים? - גשר? - עבר פלילי:- שפות: 5 הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:סודות ההצפנה סרט מושכר שראית: לא זוכר,היה מזמן סרט בקולנוע: לצערי-גוטיקה-סרט משעמם שיר ששמעת:- השיר שנתקע לך בראש: - הדיסק שקנית: בלוז & פוליטיקס של מינגוס ביג בנד. הדיסק ששמעת: פורגי ובס בביצוע של אלה פיצ'רלד ולואי ארמסטרונג. האיש/ה שהתקשרת אליו: מישהי האיש/ה שהתקשר אליך: מישהי תוכנית טלוויזיה שראית: פלאי הבנייה בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק. איש/ה שחשבת עליו: ********* האם את/ה דלוקה על מישהו/י: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: בארץ?לא,אולי מחוץ למדינה. את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: אכן את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): חס וחלילה,טפס פירסינגים מספיקים לי. את/ה אוהב/ת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בכל מקום כמעט(חוץ מטרקים בהימלאיה ומאצ'ו פיצ'ו באנדים) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא ממש,תלוי באנשים-בד"כ-נגד. להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:תלוי כמה,יכולתי להיות צדקן ולרשום נגדדדד,אבל גם אנמי כבר הספקתי לנהוג ששתיתי איזו בירה וכלום לא קרה או השפיע,אז לצורך העניין-תלוי בכמות. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיעשו מה שבראש שלהם. האם את\ה אי פעם בכית על בת: אכן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: אכן,ייתכן שאפילו עכשיו!(טוב,לא ממש) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהב/ת: מספיק פעמים נשבר לך הלב: יותר מידי פעמים שברת לבבות: לא ממש הרבה השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעם פעמיים התחרטת על דברים שעשית:קורה לפעמים,זה חלק מהחיים.המחשבות והטלת הספק בהחלטותינו. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אישה ממתק: תלוי במה שיש סרט מצויר: שרק קורנפלקס: האמת?אני אוהב את האלו עם המרשמלו. מסטיק: וינטר פרש מנטה (אבל את הבהיר!לא את הכחול הכהה). צבע: ירוק,כתום,כחול ונגזרות בהירות של הצבעים האלו. יום בשבוע: יום שאני בבית-בד"כ לא היום הכי לא מועדף: שבת בבסיס ג'לי: פנקוטה תכשיט: - חורף\קיץ:תלוי,בקיץ אני מת לחורף,אבל לקראת סוף החורף כבר לא איכפת לי שיבוא קיץ,קצת שינוי מרענן לעומת הבגדים הארוכים. בחדר: המיטה האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך:מישהי ראה/תה אותך בוכה: אני במראה הלכת איתו/ה לסרט: חברים שלי צעק/ה עליך: מזמן לא קיבלתי צעקות שלח/ה לך אימייל: אח שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?תחתוני בוקסר וגופיית סבא בבית ספר נחשבים? בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן,אני שוב חוזר ללשון בכיתה ח'.איזו טרואמה לכל החיים. הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כן רצית להיות המין השני?לא ממש דברים אהובים שיר אהוב:פנקס הקטן של ששי קשת אוכל אהוב:סטייקים,איטלקי,פירות ים,צרפתי-כל אוכל איכותי ומוקפד,בעיקר אוכל שאני מבשל. תוכנית אהובה:פעם היה,היום אין ספורט אהוב:כדורסל תחביב:נגינה,ניווטים,כימיה זמר/זמרת/להקה אהובים:- עיתון אהוב:בלייזר ועיתוני מכוניות וסתם מה השעה עכשיו? 07:20 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחה טובה בדיקסי תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כבר אין לי זמן להשתעמם רעש אחרון ששמעת? - ריח האחרון שהרחת?סטייק עסיסי עם הום פרייז מתקרב לכיווני וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?- איזה רינגטון יש לך בפלאפון?שאני חיברתי במה המבחן הבא שלכם, ומתי?איזה מבחנים?סיימתי ללמוד! מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו:היא יודעת.

ChilD SouL

New member
מגניב..... ../images/Emo98.gif

קצת בכללי שם: לארה. פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.70
מידת נעליים: 40
צבע שיער: חום.
אחים/אחיות: אחד אחד גדול ברוך השם.
בן/ת כמה את/ה נרא/ית: בת גילי.
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: אנגלית, רוסית, צרפתית, עברית, פה ושם ערבית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "הבטחתי לספר לך הכל".
סרט מושכר שראית: לא משכירה סרטים.
סרט בקולנוע: משהו פגשתי את פולי, לא זוכרת.
שיר ששמעת: שומעת עכשיו.
השיר שנתקע לך בראש: היהודים - הימים שלנו.
הדיסק שקנית: דיסק האוסים, לא זוכרת את השם. הדיסק ששמעת: הדיסק שמדובר עליו שאלה קודם. האיש/ה שהתקשרת אליו: אמא שלי.
האיש/ה שהתקשר אליך: אבא שלי.
תוכנית טלוויזיה שראית: "מיכאלה" אתמול.
איש/ה שחשבת עליו: החבר.
האם את/ה דלוקה על מישהו/י:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: בעתיד אולי. את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש):
את/ה אוהב/ת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי.
בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: למה לא
להרוג אנשים: תלוי.
עישון אצל בני עשרה: שיעשנו.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהב/ת: עכשיו פעם 4. נשבר לך הלב: 3 פעמים. שברת לבבות: פעם אחת. השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע. התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת על מה שאני עושה
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בלאט
ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: כריות. מסטיק: אורביט.
צבע: כחול
יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: ראשון, נראה לי.
ג'לי: הא
תכשיט: לא הכי אוהבת. חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב. האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני.
ראה/תה אותך בוכה: לא יודעת, מזמן לא בכיתי. הלכת איתו/ה לסרט: החבר.
צעק/ה עליך: אני ילדה טובה ירושלים.
שלח/ה לך אימייל: ידיד. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: שי גבסו - יום ועוד יומיים.
אוכל אהוב: תפו"א
תוכנית אהובה: האקדמיה וכוכב נולד.
ספורט אהוב: ריצה, שחייה, מירוצי מכוניות.
תחביב: לרבוץ מול המחשב.
זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר רוסי, כנ"ל להקה, זמרות אין. עיתון אהוב: מעריב. וסתם מה השעה עכשיו? 13:25 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו.
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנקות.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? דגנים בבוקר. תיכון או אוניברסיטה? אונברסיטה. אתה משועמם/ת? לא כרגע. רעש אחרון ששמעת? רעש מוסיקה לפני כשעה אצלי בבית.
ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "שעוד מעט הנסיעות האלה יגמרו כי נחיה באירופה ושאני הרי יודעת..." איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתכונת באזרחות יום חמישי.
מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: החבר.

מישהי007

New member
גם אני../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: נורית פירסינג: טראגוס 1 ומיוחד
קעקועים: אין גובה: 1.68 מידת נעליים: 38-39-40 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים (אני הסנדויץ') בן/ת כמה את/ה נרא/ית: לא מזמן אמרו לי שאני נראית בת 22
משקפיים? לא גשר? היה.. פעמיים
עבר פלילי: לא שידוע לי שפות: עברית, אנגלית ואני רוצה ללמוד יידיש וגרמנית
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בוקרפורט נחשב? סרט מושכר שראית: עידן הקרח סרט בקולנוע: אפקט הפרפר שיר ששמעת: "ברוש" של אביתר בנאי. השיר שנתקע לך בראש: "ברוש" של אותו אביתר. הדיסק שקנית: של שלומי שבן הדיסק ששמעת: המון אוספים שהכנתי, אבל בעיקרון של דייויד גריי האיש/ה שהתקשרת אליו: אתמול עם חברה האיש/ה שהתקשר אליך: החזירה לי טלפון תוכנית טלוויזיה שראית: המון זמן לא יצא לי לראות טלוויזיה.. איש/ה שחשבת עליו: על אביתר האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא בטוחה
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, אירלנד
את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: די את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): רוצה כמה הליקסים אבל לא מסוגלת את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פולין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נראה לי שנגד.. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: ייתכן אי פעם בכית על בן: ייתכן אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהב/ת: לא נראה לי שהייתי מאוהבת אי פעם.. נשבר לך הלב: לא הרבה שברת לבבות: כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: לא בעיתון, אבל פעם דיברתי ברדיו
התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי (יש לכם מושג כמה בגדים שאני קונה אני מחזירה אח"כ?) דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: עידן הקרח או שרק קורנפלקס: לאחרונה חזרתי לקורנפלקס עם חלב מסטיק: מאסט ורוד צבע: אין צבע מוגדר יום בשבוע:
היום הכי לא מועדף: ג'לי: לא תכשיט: שעון נחשב? חורף\קיץ: סתיו בחדר: הכל
דברים אהובים שיר אהוב: "ברוש" של אביתר בנאי? אוכל אהוב: ספגטי של אמא תוכנית אהובה: מופע שנות ה70 ספורט אהוב: בדורסל תחביב:מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ עיתון אהוב: ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 13:35 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מקווה שלישון.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? בדר"כ וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? תשאלי ת'סםר למה אותי? חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סיינפלד או סקס והעיר במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתכונת בהיסטוריה יום ראשון, ועוד לא התחלתי ללמוד מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: לכרית שלי זה היה מתיש

נורא משעמם לי, ומייבשים אותי...

קצת בכללי שם: עינתוש פירסינג: אין...רוצה בלשון! קעקועים: אין, אבל רוצה אחד {ומפחדת=)} גובה: 1.62 מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: שחור עם גווני שמש אחים/אחיות: בת יחדיה...{הכל שלי!} בן/ת כמה את/ה נרא/ית: בגילי, למרות שהציעו לי יותר. {ואני בת 18} משקפיים? אין..טפו טפו טפו גשר? אין ולא היה...שיניים ישרות מתמיד! עבר פלילי: אין... שפות: עיברית, אנגלית ורוסית עילגת הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הארי פוטר וגביע האש סרט מושכר שראית: מהיר ועצבני 2 סרט בקולנוע: אבודים בטוקיו שיר ששמעת: הרשימה בווינאמפ ארוכה השיר שנתקע לך בראש: Power of love הדיסק שקנית: מי קונה במחירים של הארץ?! הדיסק ששמעת: אמממ לא זוכרת.. האיש/ה שהתקשרת אליו: המורה לתנך. האיש/ה שהתקשר אליך: אמא של ידידה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לאהוב לאורך כל הדרך איש/ה שחשבת עליו: דודידו האם את/ה דלוקה על מישהו/י: אוהבת מישהו את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. בבית אחר. את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: תלוי.. את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): כן את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לונדון צרפת, קנדה {ועריה}, ארה"ב {ועריה}, רוסיה נחשבת? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה עובד, בעד. להרוג אנשים: נגד {אבל יש מקרים שהייתי מצדיקה} עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד..כששותים לא נוהגים, בשביל זה יש עינת! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא.. אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: ברור.. אי פעם נעצרת: חס וחתולה! כמה פעמים היית מאוהב/ת: פעמיים נשבר לך הלב: כן..כמה פעמים שברת לבבות: אולי.. השם שלך הופיע בעיתון: כן, בעיתון ביצפר:) התחרטת על דברים שעשית: כן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דודו {שם!} ממתק: שוקולד סרט מצויר: טוב טוב הגמד קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט כחול {לא הכהה} צבע: כחול יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: יאק תכשיט: טבעת זהב חורף\קיץ: אביב..קיץ בחדר: מחשב, טלוויזיה, וצעצועים רכים האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: חברה שלי ראה/תה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו/ה לסרט: חבר שלי וידידים שלי צעק/ה עליך: אמא שלח/ה לך אימייל: דודה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? ברור. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא לגמריי, במבחן. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: המון. אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: דוסון קריק ספורט אהוב: שחיה תחביב: מחשב, קריאה, שינה!! זמר/זמרת/להקה אהובים: ויטני יוסטון, סלין דיון..המון המון. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וראש אחד וסתם מה השעה עכשיו? 14:46 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנסוע לחבר שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? את ידיד שלי מדבר איתי בטלפון ריח האחרון שהרחת? סבון ושמפו וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אני איזה רינגטון יש לך בפלאפון? האוס כלשהו.. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מגן בכימיה, שבוע הבא. מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: דודידו

יאללה נענה, נראה נחמד

קצת בכללי שם: ניבה פירסינג: אין קעקועים: פרפר על השכמה (השני בתכנון) גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור (לא צבוע) אחים/אחיות: אחד , קטן ממני בן/ת כמה את/ה נרא/ית: תלוי במצב רוח... משקפיים? יש גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עיברית ואנגלית (שתיהן שפות אם),ערבית עילגת למדי ... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:קליאופטרה סרט מושכר שראית: מוכה אהבה (לא נהנתי, וזאת מחמאה) סרט בקולנוע:גרזי גירל (ממש לא קווין סמית , אבל נחמד) שיר ששמעת: Handsome man- robbie williams השיר שנתקע לך בראש:candel in the wind שתי הגרסאות הדיסק שקנית: אני צריכה להחליף דיסק שקיבלתי מתנה... אולי החדש של מישל בראנצ' ... הדיסק ששמעת: Escapology-Robbie Williams האיש/ה שהתקשרת אליו:ידיד שלי עמית האיש/ה שהתקשר אליך: החבר שלי לשעבר תוכנית טלוויזיה שראית: משהו על כיבושיו של יוליוס קיסר איש/ה שחשבת עליו: מישהו שדיברתי איתו אתמול האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא יודעת ... את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי בישוב אחר בארץ את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: חלקית את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים:ממש לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בארה"ב (כל מיני מקומות), גרמניה (שם עשיתי את הקעקוע), אוסטריה (ליום אחד) ותורכיה כמובן :) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד (חיה ותן לחיות) האם את\ה אי פעם בכית על בת: בכיתי כי חברה טובה פגעה בי ... נחשב ? אי פעם בכית על בן: מודה אי פעם שיקרת: שקר לבן עובר ? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהב/ת: פעם אחת נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: תמונה לא שם - פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת (פילוסופיית חיים) דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חמוד ממתק: מקופלת סרט מצויר: מולאן (גם זה קורה) קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: מנטה(אורביט ירוק הכי טוב) צבע: בורדו יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי: אננס תכשיט: טבעת (הולכת עם שלוש , אחת מהן עליי מאז שאני תינוקת , רק החליפה אצבע) חורף\קיץ: אביב בחדר: כורסא שקניתי לעצמי באי די דיז'ין בצבע פפריקה האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: חבר שלי לשעבר ראה/תה אותך בוכה: ידיד טוב שלי הלכת איתו/ה לסרט: חברה שלי הדר צעק/ה עליך: אח הקטן שלח/ה לך אימייל: ניסה לשלוח :) האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? פעולה ... בכית בסרט? כן ולא הפסיקו לצחוק עליי עדיין היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו ... רצית להיות המין השני? רק בזמן מחזור :) דברים אהובים שיר אהוב: Josephine- Reamonn אוכל אהוב:שניצל ביתי תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב:ממש רחוק ממני תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים:רובי וילאמס, נייטוויש, רמון ועוד הרבה... עיתון אהוב: סיינטיפיק אמריקן וסתם מה השעה עכשיו? 3:39 תפוח או בננה? תפוח צהוב כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש משהו מעניין לעשות איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מידי פעם רעש אחרון ששמעת? החתולה קופצת מהשולחן ריח האחרון שהרחת? קציצות של אמא וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין פה ספרים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מוזיקה קלאסית משהו במה המבחן הבא שלכם, ומתי? ב-2 למאי מתוכנת במתמטיקה מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: אלוהים ?

Piren

New member
thats it

קצת בכללי שם: Uri פירסינג: None קעקועים: None, Maybe one in the future גובה: 1.65 מידת נעליים: 43 צבע שיער: deep brown אחים/אחיות: Older brother, Twin Sister, Younger Brother, Younger sister בן/ת כמה את/ה נרא/ית: people tell me i look 17 (im 21 in 4 months) משקפיים? no גשר? no עבר פלילי: no שפות: English, Hebrew, Whatever i remember in arab.. and soon - Chinese הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: The art of war - Sun Tzu סרט מושכר שראית: Lost in Translation סרט בקולנוע: The butterfly effect שיר ששמעת: Killer is Me by Alice in Chains השיר שנתקע לך בראש: none הדיסק שקנית: Pearl Jam - Lost dogs הדיסק ששמעת: Alice in chains - unplugged האיש/ה שהתקשרת אליו: My big brother האיש/ה שהתקשר אליך: My big Brother
תוכנית טלוויזיה שראית: Hamishya Hakamerit איש/ה שחשבת עליו: A friend of mine - Jacky האם את/ה דלוקה על מישהו/י: Maggie Cheung.. but that doesnt count
את/ה רוצה לגור במקום אחר: China or the US את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: To a point את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): Nope את/ה אוהב/ת רכבות הרים: Yes את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: Turkey and Greece.. does army service count?
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: For להרוג אנשים: For - im a soldier after all עישון אצל בני עשרה: Against נסיעה במכונית אחרי ששתית: Against מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: For האם את\ה אי פעם בכית על בת: Yes אי פעם בכית על בן: Yes אי פעם שיקרת: Yes אי פעם נעצרת: No כמה פעמים היית מאוהב/ת: Once נשבר לך הלב: Once שברת לבבות: None that i know of השם שלך הופיע בעיתון: 5 times i believe התחרטת על דברים שעשית: Rarely דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: Fuck ממתק: Sankor סרט מצויר: Ghost in The Shell קורנפלקס: Shugy koko מסטיק: Orbit צבע: Grayish Blue and Black יום בשבוע: Due to army service - Thursday היום הכי לא מועדף: Due to army service - Sunday ג'לי: hah? תכשיט: None חורף\קיץ: Winter בחדר: My cat
האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: Home - have no idea.. Army -I Hope no one
ראה/תה אותך בוכה: Have no idea הלכת איתו/ה לסרט: Little Brother צעק/ה עליך: Army officers.. שלח/ה לך אימייל: Noa האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? Yes הופעת בציבור בפיג'מה? No בכית בסרט? Yes היית על במה? Yes חשבת שאת\ה הולך למות? Yes נכשלת במקצוע? No הורידו אותך כיתה? No הקפיצו אותך כיתה? Yes (didnt go tho) רצית להיות המין השני? No דברים אהובים שיר אהוב: Pearl Jam - Even flow, AIC - Them Bones, Creed - Freedom Fighter אוכל אהוב: Spagehty with cheese תוכנית אהובה: None really .. i guess Hamishya Hakamerit ספורט אהוב: Hockey תחביב: used to do inline skating זמר/זמרת/להקה אהובים: Layne Stayle, Chriss Cornell, Jerry Cantrell עיתון אהוב: Yediot achronot וסתם מה השעה עכשיו? 16:23 תפוח או בננה? Apple כחול או אדום? Blue סתיו או אביב? Automn מסנג'ר או אייסיקיו? Neither - Trillian (icq clone) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? Donno איזה ארוחה אחרונה אכלת? Rice potatoes and meatloaf תיכון או אוניברסיטה? Uni אתה משועמם/ת? Mostly yeah רעש אחרון ששמעת? My cat going "ahh" ריח האחרון שהרחת? Vertigo וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? Ill write the full Line: כאמור, כאשר שני הסדקים פתוחים, אזי הסיכוי לפגיעה בכל נקודה שווה לריבוע הערך המוחלט של הסופרפוזיציה, כלומר ²||S1> + |S2|| (תורת הקוונטים - יואב בן דב) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Shinoby vs Dragon Ninja by Lost Prophets במה המבחן הבא שלכם, ומתי? Tests? what tests?
מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: Yael.. she needs the practice

יאאא.... גם אני רוצה!

קצת בכללי שם: דנית פירסינג: אין <יש רק חורים באוזניים> קעקועים: אין גובה: 1.68 מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות 1
ואח 1
בן/ת כמה את/ה נרא/ית: תלוי באיך שאני מתלבשת.... כבר קרה שהכניסו אותי למועדונים של מעל גיל 24
<וזה היה עוד ליפני שהייתי בת 18..> משקפיים? אין <אבל אני צריכה....>
גשר? היה לי בעבר,עכשיו יש לי פלטה פנימית שלא רואים אותה. עבר פלילי: לע!
שפות: אנגלית,קצת ערבית <מה לעשות...עיראקית או לא?> הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האלכימאי
סרט מושכר שראית: גי'פרס קריפרס 2
סרט בקולנוע: מאטריקס 2 <ניראה לי.... אני כמעט לא הולכת לקולנוע,יש לי השכרות בחינם
> שיר ששמעת:
Bagdad cafe- i'm calling you
השיר שנתקע לך בראש: השיר שכתבתי בסעיף הקודם
הדיסק שקנית: לא זוכרת
הדיסק ששמעת: לא זוכרת....
האיש/ה שהתקשרת אליו: חברה שלי
האיש/ה שהתקשר אליך: חברה שלי...
<אותה חברה> תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה
איש/ה שחשבת עליו: נושנושי!
האם את/ה דלוקה על מישהו/י: כה-נוש שיליי
את/ה רוצה לגור במקום אחר: ארה"ב <אבל אני סתם אומרת את זה...אני יודעת שבמצב אמת היה לי קשה לעבור
> את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: אפשרי....
את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): אני מתה לעשות עגיל בבטן!
את/ה אוהב/ת רכבות הרים: בטחחח
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: תורכיה,צרפת ואנגליה.
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
נגד,יותר טוב כמה שיותר קרוב.... להרוג אנשים:
נגד עישון אצל בני עשרה:
נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
בעד,למה לא?
האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן...
<ריב עם חברות> אי פעם בכית על בן: כן...
אי פעם שיקרת: בטח... המון -להורים
אי פעם נעצרת: אמ... מ.צ נחשב
כמה פעמים היית מאוהב/ת: אוי..שאלה קשה כי יש כמה וכמה סוגים של אהבה מבחינתי. נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם....
התחרטת על דברים שעשית:זה קרה לי המון..אי אפשר לספור.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד!
סרט מצויר: מפלצות בע"מ
קורנפלקס: כריות
מסטיק: הובה בובה בטעם תותי יער
צבע: ורוד וכחול!
יום בשבוע: חמישי אחר הצהריים
היום הכי לא מועדף: ראשון.... <שביזות יום א'...>
ג'לי: ג'לי? מזתומרת?
תכשיט: שרשרת בצורת לב מזהב לבן שחבר שלי קנה לי
חורף\קיץ: כל פעם מתחשק לי משהו אחר.....
בחדר: המחשב שלי
האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: חבר שלי
ראה/תה אותך בוכה: חבר שלי....
הלכת איתו/ה לסרט:חבר שלי...
צעק/ה עליך: אחמ.... אבא שלי <אתמול>
שלח/ה לך אימייל: חבר שלי...
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? פעם יצאתי לשנייה החוצה עם פיג'מה
בכית בסרט? הרבה
היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן
נכשלת במקצוע? ואללה.. עכשיו כשאני חושבת על זה,לא.
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים שיר אהוב: Time Of My Life
אוכל אהוב: אוי יש הרבה... בעיקר כל מה שעשוי מתפוחי אדמה
תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינה,מיכאלה,ריקי לייק,מ.ק 22
ספורט אהוב: אירובי,ריקוד. תחביב: קניות?
זמר/זמרת/להקה אהובים: אין מישהו אהוב במיוחד.
עיתון אהוב: לאישה
וסתם מה השעה עכשיו? 16:34 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלך לשחק עם אחייניות שלי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים- אורז עם תפוחי אדמה ועוף תיכון או אוניברסיטה? תיכון <כמה אני מתגעגעתתת>
אתה משועמם/ת? כן,הרבה פעמים...
רעש אחרון ששמעת? הדלת של המרפסת בבית שלי נטרקת ריח האחרון שהרחת? תפוחי אדמה אפויים טריים שיצאו מהתנור... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? לא זוכרת.... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סופרסטאר של רוני <למרות שאני לא משתמשת בו> במה המבחן הבא שלכם, ומתי? לא ידוע.... מי יודע,אולי לקצונה <חתמתי דחייה לקצונה אתמול> מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: נושנושי שלי!!

קטרפי

New member
אנעעעע ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 183 מידת נעליים: 46 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: לצערי כן בן/ת כמה את/ה נרא/ית: מאיפה אני יודע משקפיים? לא אבל כניראה שנאי יצטרך לנהיגה גשר? לא בחיים לא היה לי עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, ניסו ללמד אותי ערבית בלי הצלחה, משפטי טלנובלות מפגרים בספרדית, וקצת קללות ברוסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בעל זבוב סרט מושכר שראית: שר הטבעות 2 סרט בקולנוע: שר הטבעות 3 שיר ששמעת: "ראשי מונח" של נוער שוליים (שמעתי את כול הדיסק) השיר שנתקע לך בראש: those magic changes (מתוך גריז) הדיסק שקנית: אני חושב שנוער שוליים, זה היה מזמן אבל מצד שני גם לא קניתי דיסק מזמן הדיסק ששמעת: נוער שוליים האיש/ה שהתקשרת אליו: לוטן (יחצנית של רוק עצמאות) האיש/ה שהתקשר אליך: מורן אני חושב תוכנית טלוויזיה שראית: מיי פירסט סוני אתמול בלילה איש/ה שחשבת עליו: מורן (אבל זה לא חוכמה, זה בגלל השאלה הלפני קודמת) האם את/ה דלוקה על מישהו/י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: תגדירו מקום אחר את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: אם הכוונה היא להכיר בענטרנט ולהיתקדם אז כן את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לא במיוחד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת ואנגליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ניסיתי וזה לא עבד. מי שזה מצליח לו אז שיהיה לו בתאבון להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד (לא שזה הקטע שלי....) האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהב/ת: המון נשבר לך הלב: ע"ע שאלה קודמת שברת לבבות: פעם אחת, אבל אני לא בטוח שהיא התכוונה לזה השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מקופלת סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: אורביט דובדבן צבע: שחור יום בשבוע: שישי ושבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: פיכס תכשיט: תליון כחול עם דולפינים שאני לא מוריד מאז פסח שקניתי אותו חורף\קיץ: חורף!!!! בחדר: שלי האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני, היום ראה/תה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו/ה לסרט: אח שלי (ניסחבתי איתו) צעק/ה עליך: אימא שלי שלח/ה לך אימייל: אין לי מושג זה היה מזמן האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו להקפיץ אותי בכיתה א אבל אימא שלי לא רצתה רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: abadeo של כיילב רוס מתוך הפסקול של השבט אוכל אהוב: עוגיות תוכנית אהובה: השבט ספורט אהוב: איכס תחביב: ליכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: הפסקול של השבט, שייגעצ, היהודים, פינק פלויד ואביב גפן עיתון אהוב: סופשבוע וסתם מה השעה עכשיו? 17:55 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איציק מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להישתעמם איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? ע"ע שאלה לפני לפני קודמת רעש אחרון ששמעת? רעשים מהטלוויזה שאבא שלי רואה ריח האחרון שהרחת? קינמון (איכס) וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? קרעו מסדרון זה לחתיכות בזעמם. רצועות של גבס וסיד הוסרו בכוח מן איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מוזיקה קלאסית (piano sonetta) במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתכונת במתמטיקה מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: מורן

tuty fruty

New member
התשובות שלי:

קצת בכללי שם:רנה פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.53 מידת נעליים:36 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:1 בשם רועי בן/ת כמה את/ה נרא/ית:קטנה קטנה מאוד משקפיים?יש גשר?לא עבר פלילי:כן! סתם... לא! שפות:עברית ואנגלית צולעת וכמה מילים בספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:האף של פינוקיו ואיש הפיל סרט מושכר שראית:לא זוכרת... סרט בקולנוע:בנות בסטייל שיר ששמעת:שיר במזרחית שמישהו שם בפול ווליום במכונית שלו.. השיר שנתקע לך בראש:dont worry be happy הדיסק שקנית:מזמן לא קניתי דיסק אז שלום חנוך בהופעה וקנו לי אותו! הדיסק ששמעת:דיסק צרוב של כל מיני שירים האיש/ה שהתקשרת אליו:חברה שלי לשאול מה עושים היום האיש/ה שהתקשר אליך:זה שאני מדריכה איתו תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה איש/ה שחשבת עליו:לא חשבתי על מישהו מסויים האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא... את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית:לא... את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש):לא... את/ה אוהב/ת רכבות הרים:כן מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן בהרבה מקומות :איטליה ספרד נורבגיה דנמרק שוודיה רודוס צרפת ואנגליה ולא זוכרת מה עוד.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי.. להרוג אנשים:תלוי את מי... עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכלל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד למה נגד הם לא בני אדם? האם את\ה אי פעם בכית על בת:אולי כשרבתי עם חברה אי פעם בכית על בן:כן הרבה אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים היית מאוהב/ת:הרבה מאוד... נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:אולי... השם שלך הופיע בעיתון:לא אולי בעיתון של הכיתה בכיתה ג' התחרטת על דברים שעשית:כן הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:מחשב, אהבה, רועי(אח שלי) ממתק: שוקולד סרט מצויר:לילו וסטיץ קורנפלקס:פרוסטיס מסטיק:בזוקה צבע:כחול וסגול יום בשבוע:ו' היום הכי לא מועדף:ב' ג'לי:תות תכשיט:אוסף הטבעות מפלסטיק שלי! חורף\קיץ:קיץ בחדר:המיטה,היומן האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך:אני ראה/תה אותך בוכה:אמא הלכת איתו/ה לסרט:עם החברה של אח שלי ועם אמא צעק/ה עליך:לא זוכרת... שלח/ה לך אימייל:חברה של המשפחה מארצות הברית האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן המון היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הרבה מי לא?? הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן כל פעם שאני מקבלת מחזור..לא סתם.. אבל כן חשבתי על זה... דברים אהובים שיר אהוב:הרבה שירים: אן ברייק מי הרט של טוני ברקסטון. דונט ספיק של נו דאוט המגפיים של ברוך של כוורת הכוכבים דולקים על אש קטנה של משינה ועד הרבה.. אוכל אהוב:ספגטי ברוטב שמנת פטריות תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לרקוד ולהדריך בתנועה שלי זמר/זמרת/להקה אהובים:כוורת משינה נו דאוט אביב גפן פינק פלויד גרין דיי ועוד.. עיתון אהוב:ידיעות אחרונות ומעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 18.03 או 19.03 לא יודעת אם זה מכוון תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?156645500 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת צהריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?טיפה רעש אחרון ששמעת?של הטלויזיה ריח האחרון שהרחת?של שוקולד וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?"נכון גברתי" איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של הפנתר הורוד היום החלפתי במה המבחן הבא שלכם, ומתי?ביום רביעי בספרות מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו:לכל מי שאני אוהבת

black side

New member
אני לאהוב שאלונים

קצת בכללי שם: סייקו פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אין 1.67 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שתיים גדולות ממני בן/ת כמה את/ה נרא/ית: 16 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:יש שפות: עברית, אנגלית, קצת רוסית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:אבא גוריו, ב"ס מחייב:/ סרט מושכר שראית: מפלצות בעמ סרט בקולנוע: להרוג את ביל2 מומלץ שיר ששמעת: הבי מטאל- סמאשינג פאמפקינס השיר שנתקע לך בראש: אין הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: סמאשינג פאמפקינס האיש/ה שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש/ה שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: כוכב נולד איש/ה שחשבת עליו: לב האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן- צ'כיה את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: רק? שלא מתקדמת למחוץ למחשב? אז לא, אם ה מתפתח משם, אז יש מצב להכל את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): בדילמה את/ה אוהב/ת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, אוי זה ארוך.. בהזדמנות אני אספר בכל המקומות שהייתי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד:"((( להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: יש מצב, לא עולה לי לראש עכשיו אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהב/ת: פעמיים נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אף אחד לא אמר לי משו על זה, אבל אני בטוחה שבלי כוונה:/ השם שלך הופיע בעיתון: פעם או פעמיים התחרטת על דברים שעשית:כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: רעשן- פשוט כיף להגיד ממתק: במבה סרט מצויר: מוצאים את נמו קורנפלקס: שובי מסטיק: אבטיח צבע: שחור/ כחול כהה יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: אדום תכשיט: שרשראות ארוכות כאלה שאפשר להלחם איתם חורף\קיץ: חורף בחדר: אותי כמובן! סתם מממ בעבר זה היה התופים, עכשיו זה המיטה האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: מור ראה/תה אותך בוכה: אניה הלכת איתו/ה לסרט: מיטל צעק/ה עליך: אמא שלח/ה לך אימייל: אניה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא זוכרת, יש מצב אבל נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא, אבל כמעט הקפיצו אותך כיתה? חחח לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:של פינק פלויד "TIME" אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:בייבליד ספורט אהוב:אין חח תחביב:תופים כשהיו לי:""(( עכשיו אין זמר/זמרת/להקה אהובים:אויש יש הרבה, אבל הסגנון שאני אוהבת זה מטאל בעיקר עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים וסתם מה השעה עכשיו? 20:55 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להשתעמם איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת? כרגע- של סרט מלחמה יפני "אאאהההההויייההההההה" ריח האחרון שהרחת?פיצה וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?אני לא בבית שלי כדי לבדוק חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא יודעת במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתכונת באנגלית בלעט מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: לב:/ אבל בכלל עכשיו אני אשמח לחיבוק מכל בנאדם, רק שיהיה אמיתי. זה מה שצריך.

SANGUSUGA

New member
יאללה נרקסיזם

קצת בכללי שם: עירא יפעה פירסינג: היה באוזן שמאל, עד שדרכו לי עליו... קעקועים: אין, אבל יכול להיות מעניין גובה: 170 ס"מ בערך מידת נעליים: 42 נעליים רחבות צבע שיער: חום. ופס בלונדיני (טבעי) אחים/אחיות: יש בן/ת כמה את/ה נרא/ית: לא יודע. מספיק בוגר כדי שישאלו אותי אם אני נושא נשק בכניסה לקניונים משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: לא ברצינות שפות: עברית, אנגלית, מעט גרמנית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: עדיין קורא - רומח הדרקון - דרקונים של שמש גוועת סרט מושכר שראית: אמריקן פאי 3 - איכות!!! סרט בקולנוע: כבר מזמן לא ראיתי... אז לא זוכר שיר ששמעת: AFI - girl's not grey (אני שר את זה לעצמי, אז אני שומע את זה) השיר שנתקע לך בראש: AFI - girl's not grey הדיסק שקנית: מדיה לצריבה LOL הדיסק ששמעת: אוסף רוק שאני הכנתי האיש/ה שהתקשרת אליו: ידידה שלי (דינה) האיש/ה שהתקשר אליך: ידידה שלי (דינה) תוכנית טלוויזיה שראית: טעמים איש/ה שחשבת עליו: חבר טוב שלי (אהוד) האם את/ה דלוקה על מישהו/י: תמיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: בין השאר את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): אומרים שיתאים לי בגבה... יכול להיות מעניין את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, הולנד, בלגיה, צרפת, גרמניה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. זה לא יכול לפעול להרוג אנשים: רק את הנכונים עישון אצל בני עשרה: רק מגיל מסויים נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. רע מאוד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא. אני כבר לא יודע לבכות אי פעם בכית על בן: לא. אני כבר לא יודע לבכות אי פעם שיקרת: מן הסתם... אי פעם נעצרת: נעצרתי כשהמורה שלי לנהיגה עשה לי ברקס. אבל לא ע"י המשטרה כמה פעמים היית מאוהב/ת: יותר מדי (כבר לא יכול לספור) נשבר לך הלב: בערך אותה כמות שברת לבבות: 3 אני חושב, אבל אולי יש עוד שאני לא יודע עליהן השם שלך הופיע בעיתון: הרבה... התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: התשובה מן הסתם אמורה להיות "אהבה". אני אלך על שם המשפחה שלי: יפעה ממתק: כן. סוכריות גומי, או מסטיק מנטה, שיהיה ריח וטעם טוב סרט מצויר: דיסני. אלאדין. או מולאן קורנפלקס: לא כ"כ... מסטיק: מנטה. או בזוקה. צבע: אדום ושחור יום בשבוע: רביעי. או חמישי בערב. או שישי. או ראשון.
היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: ג'לי הפתעות תכשיט: אולי איזה צמיד מעניין. אבל בפרזנט סימפל אני לא הולך עם תכשיטים. חורף\קיץ: חורףףףףףף בחדר: בנות האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני. אבל בפעם האחרונה שישנתי עם מישהו (בעצם מישהי) זו ידידה טובה שלי ראה/תה אותך בוכה: אולי אמא... לפני בערך 5 שנים... הלכת איתו/ה לסרט: כבר מזמן לא ראיתי סרט... אז לא זוכר צעק/ה עליך: אמא. היום שלח/ה לך אימייל: הוירוס התורן... האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח הופעת בציבור בפיג'מה? בטח בכית בסרט? לא היית על במה? בטח חשבת שאת\ה הולך למות? לא. אבל זה יכול להיות מעניין נכשלת במקצוע? בטח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא. אבל היו צריכים. המערכת דפוקה!
LOL רצית להיות המין השני? בטח! דברים אהובים שיר אהוב: AFI - silver and cold אוכל אהוב: פיצה...? תוכנית אהובה: concret wave (אפילו שאין לי אקסטרים ואני לא רואה את זה כבר
) ספורט אהוב: דברים עם אדרנלין - צניחה, סנפלינג, או ריצה תחביב: אדרנלין. ובנות זמר/זמרת/להקה אהובים: AFI עיתון אהוב: הארץ? וסתם מה השעה עכשיו? 22:52 תפוח או בננה? non of them כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש משהו אחר מעניין לעשות איזה ארוחה אחרונה אכלת? פרוסת עוגה עם קצפת תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? בהחלט!!!!!! רעש אחרון ששמעת? ההורים ואורחים בסלון מדברים ריח האחרון שהרחת? אני חושב שריח של המזגן באוטו וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין ספר מספיק קרוב אלי בשביל שאני אענה על זה...
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתמטיקה... אחרי יום העצמאות אני חושב מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: יש הרבה... כל החברים והחברות הטובים שלי (בעיקר החברות LOL) סבבה? סבבה

זה טוב לשיעמום:

שם: אורי פירסינג: לא קעקועים: הורדו (ע"י מים) גובה: 180 מידת נעליים: 45 צבע שיער: בלונדיני אחים: אח גדול ב 10 שנים, אחות גדולה ב 8 ואח ואחות תאומים בני חצי שנה. בן כמה אתה נראה: 18 משקפיים: רק לנהיגה, אבל לא משתמש בהם ממש גשר: נופ עבר פלילי: גנבתי בכיתה א' מסטיק בזוקה, זה נחשב? (דרך אגב משם הקעקוע) שפות: עברית, אנגלית, פסקל, שפת סי... ;) ספר שקראת: "הפילוסופים הגדולים בעולם", בריאן מגי סרט מושכר שראית: רוק בהוליווד של שנות ה 60 סרט בקולנוע: אפקט הפרפר שיר ששמעת: היהודים - מחפש תשובה שיר שנתקע לך בראש: יורם גאון - יש יותר כבוד הדיסק שקנית: Dream Theater - Scenes From A Memory הדיסק ששמעת: Bob Dylan - Desire האיש שהתקשרת אליו: שי האיש שהתקשר אליך: רוני תוכנית טלוויזיה שראית: פלטפוס איש\ה שחשבת עליו\ה: מבקש להשתמש בזכות השתיקה האם אתה דלוק על מישהי: לא בדיוק אתה רוצה לגור במקום אחר: אנגליה אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא אתה אוהב רכבות הרים: לא היית בחו"ל: ספרד, טנריף, טורקיה, יוון, אנגליה וצרפת מערכת יחסית מרחוק: תלוי בהרבה דברים להרוג אנשים: רק אם הכרחי עישון אצל בני עשרה: בעיקרון לא, אבל אני בן עשרה ואני מעשן אז... נסיעה במכונית אחרי ששתית: מפתאום מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ממש לא האם אתה אי פעם בכית על בת: מן הסתם.. לא פעם אחת אי פעם שיקרת: לא.. אני טלית שכולה תכלת. ברור שכן! אי פעם נעצרת: כן, בשדה תעופה, על הברחת סמים... (חף מפשע) כמה פעמים היית מאוהב: הייתי רוצה להגיד 3, אבל כנראה 2 נשבר לך הלב: מן הסתם שברת לבבות: לא שאני יודע השם שלך הופיע בעיתון: הופיע השם בתור עוזר מאמן של איזו קבוצת נשים נידחת בדרום... אבל זה לא הייתי אני, רק השם. התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי דברים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה לולו סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה? תכשיט: לא קיים.. אלא אם מחשיבים מחזיק מפתחות. חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: מידע מודיעיני חסוי ראה אותך בוכה: חבר הלכת איתו לסרט: כמה חברים צעק עליך: הטסטר הפנימי שלח לך אימייל: הבוס האם אי פעם אמרת " אני אוהב אותך" והתכוונת: מן הסתם הופעת בציבור בפיג'מה: אם ללכת ברחוב זה נקרא הופעה בציבור אז כן בכית בסרט: ברור היית על במה: כמה במות, במת קריוקי, במת בר מצווה וכו'... ;) חשבת שאתה הולך למות: לא פעם ולא פעמיים נכשלת במקצוע: שוב, לא פעם ולא פעמיים
הורידו אותך כיתה: אני לא עד כדי כך דביל הקפיצו אותך: אני גם לא עד כדי כך חכם רצית להיות המין השני: לא שיר אהוב: Queen - Bohemian Rapshody אוכל אהוב: נקניקיות בבירה תוכנית אהובה: צעירים חסרי מנוח ספורט אהוב: כדורגל תחביב: מוזיקה להקה אהובה: לד זפלין עיתון אהוב: לא משנה העיתון, העיקר המדור (דרושים) מה השעה: 13:20 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: סתיו מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה: את מה? נגיד.. נקנה אוטו איזה ארוחה אחרונה אכלת: טוסט תיכון או אוניברסיטה: מכללה אתה משועמם: זמנית רעש אחרון ששמעת: טריקת הדלת ריח אחרון שהרחת: טבק עמוד 103, שורה 17: "לפני שהתחלנו בחקירה הפילוסופית, זוהי אחת העובדות החשובות ביותר בקשר לשיטת הספק." איזה רינגטון יש לך בפלאפון: המוזיקה של בחזרה לעתיד במה המבחן הבא שלכם, ומתי: לא צפוי מבחן בעתיד הקרוב. אולי בחורף מישהי שממש בא לכם לתת לה חיבוק עכשיו: מעדיף לא לענות

השיעמום הורג אותי.....

קצת בכללי
שם: שני פירסינג:אין קעקועים: אין גובה:160 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור- חום אחים/אחיות: 2 אח ואחות בן/ת כמה את/ה נרא/ית: אני בת 18 תמיד נתנו לי פחות .. רק בחור אחד לו שאני עד היום לא יודעת את שמו. משקפיים? יש גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית פסדל שפת C ׁ( העתקתי את זה פה ממישו .. אבל זה נכון אני באמת יודעת ) הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: פיתוי - רם אורן סרט מושכר שראית: אמריקן פאי (וואי זה היה מזמןןןןן) סרט בקולנוע: בחורים רעים 2 ( גם זה היה מזמןןןןןן) שיר ששמעת: כרגע אני שומעת את אייל גולן האהבה הישנה השיר שנתקע לך בראש: את אותי שופטת - שראל והצל הדיסק שקנית: אחד החטאים שלי אני צורבת דיסקים הדיסק ששמעת: מריה קארי האיש/ה שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש/ה שהתקשר אליך: בת דודה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: היום בצהריים לחיי האהבה ( וואי אני ראסמי משועממת) איש/ה שחשבת עליו: האקס האם את/ה דלוקה על מישהו/י: כרגע לא... לצערי את/ה רוצה לגור במקום אחר: אמממ לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: כן זה קרה לי.. והתאכזבתי קשותת את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): אני רוצה בתבור ומפחדתתת את/ה אוהב/ת רכבות הרים: אממ לא משו את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: תורכיה בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי... להרוג אנשים: נגד.. אבל יש מקרים יוצאי דופן עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי בעיה שלהם .. אני לא מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מגעיל אותי.. סורייייי האם את\ה
אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים
היית מאוהב/ת: הפסקתי לספור מזמן ... אבל האמייתים היו פעמיים נדמה לי האר רק הידלקות נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אני מקווה שלא... השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע אף פעם...
התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: ורוד יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: טבעת חורף\קיץ: גם וגם בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש
ישן/ה במיטה שלך: אחותי ראה/תה אותך בוכה: בת דודה שלי הלכת איתו/ה לסרט: האקס צעק/ה עליך: המפקדת בטירונות .. אמא שלה.. כמה שאני שונאת אותה איזה כיף שסיימתי עם הטירונות שלח/ה לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אממ לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן כל פעם שאני עושה שעווה... דברים אהובים
שיר אהוב: my immortal אוכל אהוב:
תוכנית אהובה: אין כרגע ספורט אהוב: אין אני עצלנית... תחביב: לישוןןןןן זמר/זמרת/להקה אהובים: MADONA,WESTLIFE ועוד ועוד עיתון אהוב: לאישה... חחח וסתם
מה השעה עכשיו? 17:41 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות כדור נגד כאב ראש איזה ארוחה אחרונה אכלת? בבוקר ג'חנון עם ביצה תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? מאודד אם זה מה שאני עושה... רעש אחרון ששמעת? את השכנה שלי צועקת על בעלה : " אבי נו קר לי.. הכל בגללך " ריח האחרון שהרחת? אני מצוננת האף שלי סתום... |תרופה| וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אני בחדר של אחי אין ספרים.. בנים נוו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? SUMMER JAM במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אין אני בצבא.. מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: וואייי שאלה קשה .. אני צריכה לחשוב על זה... טוב שהיה וטוב שנגמר... אני מרגישה יותר חשופה מהפעם אחרי התחקיר הבטחוני בצבא... מי שקרא עד הסוף שיגיד אני ויקבל
ו

למעלה