יאללה שאלון-

Lilla

New member
שאלון

קצת בכללי שם: לילה פירסינג: נופ קעקועים: נופ, אבל לא הייתי מתנגדת. גובה: 170 מידת נעליים: 38 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: לא בן/ת כמה את/ה נרא/ית: לגילי.. 16 משקפיים? כן, אבל רק בכיתה גשר? לא היה ולא יהיה עבר פלילי: חחח לא שפות: רוסית, עיברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: את פארק היורה באנגלית סרט מושכר שראית: אמריקן פאי שלוש בפעם המאה סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: כרגע מתנגן לי בווינאמפ נייטוויש השיר שנתקע לך בראש: האממ אין אחד כזה הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים?! מורידים מקאאזה.. הדיסק ששמעת: דיסק שידיד שלי הכין לי האיש/ה שהתקשרת אליו: חברשלי. האיש/ה שהתקשר אליך: חברשלי. תוכנית טלוויזיה שראית: האממ.. חדשות איש/ה שחשבת עליו: חברשלי ועד כמה הוא יכול להיות מעצבן וחמוד באותו הזמן האם את/ה דלוקה על מישהו/י: יותר מאוהבת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: זאת התאהבות בפנטזיה ותו לא. את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): :\ את/ה אוהב/ת רכבות הרים: אני פחדנית את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אוסטרליה, תורכיה, ארה"ב והולנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: בעד! עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. אבל סתם שתייה זה טוב! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכייף. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: ברור.. מי לא? אי פעם נעצרת: האממ.. לא. כמה פעמים היית מאוהב/ת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לאדעת. 3 בטוח השם שלך הופיע בעיתון: תמונה שלי הופיע פעם בעיתון.. אבל לא השם. התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אין לי אחת :\ ממתק: מסטיקים סרט מצויר: פווארפאף גירלס קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה צבע: שחור או סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: מה הכונה? תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: גם וגם. בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני.. מן הסתם. ראה/תה אותך בוכה: אמא הלכת איתו/ה לסרט: לאדעת.. לא זוכרת. צעק/ה עליך: אבא שלח/ה לך אימייל: ידיד שלי. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כמעט. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? ממש לא. דברים אהובים שיר אהוב:יש לי המון. אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: לא ממש אוהבת טלויזיה ספורט אהוב: אני שונאת ספורט תחביב: לישון, מוסיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המווון עיתון אהוב: האממ.. אני יותר אוהבת ספרים וסתם מה השעה עכשיו? תשע ורבע תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? גם וגם מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לבגרות איזה ארוחה אחרונה אכלת? תותים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא. מאוכזבת ומעוצבנת. רעש אחרון ששמעת? יללות של חתולים בחוץ ריח האחרון שהרחת? אני חולה. אני לא מריחה כלום וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "המציאות ההיסטורית, שהגבירה ללא ספק את הצורך של האם להגן על בנה הקטן, אינה מספקת כדי להסביר זאת" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Allstar במה המבחן הבא שלכם, ומתי? ביום שישי הבא בספרות מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: חברשלי. למרות שהוא מעצבן.

2בימבה2

New member
טוב, כולנו אוהבים לדבר על עצמנו אז

נעה פירסינג-היה בטבור עכשיו אין קעקועים- של פרפר שחור על הבטן למטה (קרוב לאיזור הרגיש..) גובה:1.61 נעליים:38 שיער:חום עם קצוות בלונדיניים (וזה לא ערסי כמו שזה נשמע) אח-21 אח-14 נראית בת 16 בערך... עדשות שיניים-רק סתימות.. עבר פלילי- ריק. בעצם... טוב לא משנה.. עברית אנגלית ספרדית וצרפתית האחרונים שעשיתי: ספר שקראתי:מסה על ניטשה (מכורה לפילוסופיה) סרט בקולנוע: גותיקה (אבל חוטאת בצפייה בסרטי אימה) סרט מושכר: גריז, בפעם העשירית (ובגריז.) שיר ששמעתי:משהו של מייסי גריי, לפני דקה ברדיו שיר שנתקע לי בראש: של בריטני-נון סטופ!! דיסק שקניתי: דה בלאק אייד פיז! דיסק ששמעתי: זה שהכנתי לבד עם שירים מהניינטיז (אם מדברים על עבר פלילי) התקשרתי אל: בת דודה שלי שהתקשר אלי: חברה שלי תכנית טלויזיה שראיתי:החיים הפשוטים של פריס הילטון. צחוקים. איש שחשבתי עליו:אהובי היקר האם: מאוהבת מאוד הייתי עוברת הרגע לכל מקום שעוברת בו יותר ממכונית בשעה.(המושב שלי...חרא) לא מאמינה באהבה וירטואלית לא רוצה עוד פירסינג חולה על רכבות הרים הייתי באירופה- אנגליה וצרפת פעמיים, הולנד ובלגיה בעד ונגד מערכות יחסים ממרחקים- נגד להרוג אנשים- דפנטלי בעד עישון אצל בני עשרה- לא ממש אכפת לי נסיעה אחרי ששתית- תלוי כמה שתית מערכות יחסים הומאיות לסביות ביסקסואליות- למה לא האם אי פעם בכית על בת-לא בכית על בן-כן שיקרת-נו באמת.. נעצרת- עוד לא כמה פעמים היית מאוהבת- המון נשבר לי הלב- ככה...זה אף פעם לא היה רציני שברת לבבות- אולי אחד.. השם שלך הופיע בעיתון- בערך 5 התחרטתי- המון פעמים! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות- אוכל אוכל אוכל ממתק- עוגות עוגות עוגות סרט מצויר-טום וג'רי. נגיד. קורנפלקס- קראנץ' מסטיק- אורביט ירוק (לא של ילדים!!) צבע-כתום אדום צהוב יום בשבוע- ראשון ושישי יום הכי לא מועדף- חמישיושני ג'לי: דובדבן תכשיט- לא אוהבת קיץ קיץ קיץ שרק יבוא כבר בבקשהההההההה האיש האחרון ש- ישן במיטה שלי- אני ראה אותי בוכה-החברה הכי טובה שלי הלכתי לסרט עם - חברה וידיד צעק עלי- אמא שלח לי אימייל- לא שולחים לי אימיילים. וגם אם כן, מי בודק. האם אי פעם- לא אמרתי שאני אוהבת והתכוונתי הופעתי בציבור בפיג'מה- בטרנינג שנראה ממש כמו פיג'מה- ביום רביעי האחרון.זוועה. בכיתי בסרט-לא הייתי על במה-כן חשבתי שאני הולכת למות- אחרי שחזרתי מהספר וראיתי את הקצוות הבלונדיניים. נכשלתי במתמטיקה בחמש יחידות וירדתי לארבע הורידו אותי כיתה- ירדתי לבד הקפיצו אותי כיתה- הייתי בארבע הקפיצו אותי לחמש ו- נו הבנתם!! רציתי להיות המין השני- תמיד!! דברים אהובים: שיר אהוב: TO THE MOON AND BACK של סאבאג' גארדן אוכל אהוב-כל דבר שקשור בשמנת..ממ.. וגם סופלה שוקולד תכנית אהובה- ג'אג ופרופיילר ספורט אהוב-כדורגל תחביב- לאכול זמר זמרת להקה- קשה להחליט.. מוזיקה שחורה ומוזיקה ישנה... עיתון אהוב- בלייזר וסתם מה השעה עכשיו- אחת עשרה ודקה. תפוח או בננה- אף אחד ואם תביאו לי בננה אני מקיאה הרגע!! כחול או אדום- אדום סתיו או אביב- אביב מסנג'ר או אייסיקיו- איסיקיו אני הולכת אחרי שאני מסיימת את זה ל...-לקרוא את הספר שלי על ניטשה ארוחה אחרונה- סושי בצהריים תיכון או אוניברסיטה- הלוואי שהייתי באוניברסיטה אתה משועמם? למה נראה לכם שאני עושה את השאלון הזה? רעש אחרון ששמעתי- הפלאפון מצלצל ריח אחרון שהרחתי- האף שלי סתום וסתם 2 הספר הקרוב עמ' 103 שורה 17 כתוב: "והיא הייתה מאורסת להייז,כשחזרתי לאירופה, התכתבנו באמצעות" רינגטון- "שייק יה טייל" של נלי מתכונת במתמטיקה ב-4.5, וויש מי לאק מישהו שבא לי לתת לו חיבוק- אהובי היקר

dariii

New member
גם אני../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קצת בכללי שם: הדר (ג'סיקה
) פירסינג: באוזניים... ובקרוב בלשון, טיפה לשכנע את אמא ואבא, עצות? קעקועים: אין!| גובה: 1.62 ס"מ מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה, כרגע עם פסים ורודים מרקר אחים/אחיות: אחת גדולה (18) ושניים קטנים (7 ו-9.5) בן/ת כמה את/ה נרא/ית: 16 משקפיים? יש, חח גשר? היה ואינו!
עבר פלילי: אין, חוץ מהערה בתיק האישי ששמעתי מוזיקה בשיעור, מורה סתומה... שפות: עברית, אנגלית וטיפה ערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הארי פוטר 5, חחח, ו.. התפסן משדה השיפון!! מצויין! סרט מושכר שראית:
הכוכבים של שלומי
מעולה
סרט בקולנוע: שניםםם!! שלא הייתי...לא זוכרת שיר ששמעת: "עד שהכל יגמר"/סינרגיה השיר שנתקע לך בראש: "עוג געגוע" גלית גיאת הדיסק שקנית: נלי פורטדו הדיסק ששמעת: נטלי אימברוליה האיש/ה שהתקשרת אליו: חצובה/יערה, חברה הכי טובה שלי
האיש/ה שהתקשר אליך: איל, ה-X שלי, כרגע בטלפון, רוצה שאני ארשום "איל המלך!" תוכנית טלוויזיה שראית: פרופיילר איש/ה שחשבת עליו: אממ... ידיד שלי, רז האם את/ה דלוקה על מישהו/י: אממ...לא חח את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! טיפה.... את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): כן כן כן! בלשון! את/ה אוהב/ת רכבות הרים: בטח! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: קנדה, קרואטיה ומנטנגרו. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהב/ת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2?...... השם שלך הופיע בעיתון: 3!
התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים! אבל לא בוכים על חלב שנשפך... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיקי!! ממתק: לבבות גומי! סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: שוגי! (פעם זה היה ציפי אבל שינו אותו! בלעעע!) מסטיק: אוכמניות איר-פרש, פותח ת'נשימה בצורה מטורפת! צבע: ירוק וורוד, כשהם ביחד, ואם לא אז.. ירוק, צהוב, תכלת... יום בשבוע: רביעי או שבת היום הכי לא מועדף: שלישי וחמישי ג'לי: בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!! תכשיט: שרשרת, הרבה צמידים (שלקים שחורים, צמיד חרוזים וכל מיני יפים שמצאתי
) חורף\קיץ: קיץ? בחדר: את המרפסת שלי! וחפץ אז... אני מניחה ש..כלום בעצם.. אולי את הכן ציור. האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני, וידידה שלי.. ראה/תה אותך בוכה: האקס שלי, אבל לא בגללו, חח הלכת איתו/ה לסרט: יערה, חברה שלי צעק/ה עליך: אמא, כמובן שלח/ה לך אימייל: ידיד שלי, רז האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אממ....במובן הנפשי יותר.. נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: מועקה של אבטיפוס, ו"עוד געגוע" של גלית גיאת אוכל אהוב: סושי צמחוני תוכנית אהובה: פרופיילר ו.... פיג'מות ספורט אהוב: הליכה בחוץ עם מוזיקה, וכדור עף, תחביב: בקרוב לגלוש, וצופים זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ממש, אני שומעת הכל.... אבל נגיד, אבטיפוס עיתון אהוב: מעריב לנוער, ועוד אחד seventeen, מקנדה וסתם מה השעה עכשיו? 00:04 תפוח או בננה? תפוח....ובננה
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר בטלפון, לסדר ת'חדר, להכין עבודה בשל"ח לקרוא הארי פוטר ולישון... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים, וקובה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? את אמא זזה למעלה ריח האחרון שהרחת? את הבושם שלי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "על הסף, שתי ידיו שעונות על ברכיו וראשו נתון בכפות-ידיו. עיניו ננעצו במים" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "סוד" של רוני ולחברות "חביבי יא נור" במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתמטיקה, חמישי מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: רז, ידיד שלי

flowers girl

New member
נאאאגיד שמישו יקרא../images/Emo3.gif

אבל הנה
אם מישו קורא- שיגיב והוא מקבל מיידית
.. שיכתוב אותו בתחילת הנושא
זה יהיה קטעים
טוייף... קצת בכללי שם: נעה (אבל אתם מוזמנים לקרוא לי נועית/פינקי) פירסינג: NON קעקועים: NON גובה: 1.58. גמדונה. מידת נעליים: 36-37 צבע שיער: חום-שטני-לא יודעת מה אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות. אחת בת 23, והשניה בת 26- נשואה
בן/ת כמה את/ה נרא/ית: זה מוזר. חלק אומרים שאני נראית בגילי, חלק אומרים שאני נראית בכתה ז' וחלק אומרים שאני נראית בכתה ט' או יותר גדולה. אנשים- להיות החלטיים
משקפיים? רק שמש..|קול|. אוף.. אין לי
אני צריכההה לקנות
גשר? NON עבר פלילי: יש. אבל אף פעם לא נתפסתי
שפות: עברית, אנגלית, טיפטיפטיפטיפונת ערבית.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: נראה לי "נונגה-נונגה" סרט מושכר שראית: "משחק השמועות" סרט בקולנוע: נראה לי.. "12 במחיר 1" שיר ששמעת: Jump- Girls Aloud השיר שנתקע לך בראש: לב של ילד- מלי לוי (כן כן.. שיר מהפסטיגל
) הדיסק שקנית: וואי.. זה היה מזמן.. עוד ביומולדת שלי.. Atomic Kitten- Ladies Night הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי ביום שישי עם שירים חמודים
האיש/ה שהתקשרת אליו: חברה שלי- שקד. האיש/ה שהתקשר אליך: חברה שלי- רוני. תוכנית טלוויזיה שראית: TRL איש/ה שחשבת עליו: חברה שלי- שקד. האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ.. תלוי
את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא ממש..
את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): לא. את/ה אוהב/ת רכבות הרים: מאודדדדדדדדדדדדדד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ברוררר
אממ.. אוקי.. כמעט בכל ארה"ב, קנדה, אנגליה, צרפת, הולנד, גרמניה, ירדן.. וזהו נראה לי
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: ככה ככה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהב/ת: 1.. וגם זה לא בטוח. נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא בטוחה.. נראה לי שפעם אחת, או 2. השם שלך הופיע בעיתון: 3 בערך התחרטת על דברים שעשית: 398430495833895738957389057348907 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מותק, נועית, ועוד.. ממתק: שוקולד
סרט מצויר: Finding Nemo קורנפלקס: של תלמהההההה.. הרגיל
מסטיק: אורביט הירוק- מנטה עדין. צבע: ירוק כמו של ברזיל, ורוד וכחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי וחמישי ג'לי: כלום. תכשיט: עגילים וטבעות. חורף\קיץ: קיץ
בחדר: אה
האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אני..
אבל חוץ ממני.. חברה שלי רוני. ראה/תה אותך בוכה: חברה שלי- רוני (זה חוזר על עצמו
) הלכת איתו/ה לסרט: חברה שלי- הילה (או
שינוי
) צעק/ה עליך: חברה שלי- רוני (פחחחח) שלח/ה לך אימייל: אמא שלי
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בRוR.. תמיד
הופעת בציבור בפיג'מה? יפ
יום חורף
בכית בסרט? אממ.. כן
היית על במה? דההה
חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? דהההה
הורידו אותך כיתה? ממש לא
הקפיצו אותך כיתה? ממש לא
רצית להיות המין השני? לפעמים..
דברים אהובים שיר אהוב: יש כל כךךךךך הרבה.. כרגע זה די: Beyonce- Naughty Girl אוכל אהוב: ג'אנק פוד תוכנית אהובה: מופע שנות השבעים, חברים.. ספורט אהוב: הליכה/ריצה. תחביב: טלפוןןןןן
זמר/זמרת/להקה אהובים: כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס, כריסטינה מיליאן, גירלז אלאוד, ביונסה עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 21:15 תפוח או בננה? בננהההההה
כחול או אדום? כחול. בעצם אדום. בעצם כחול. תלוי....... סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכולל ומהררר כי אוכלים לי הכלל
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים..
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? אממ..כן
רעש אחרון ששמעת? את אבא שלי מדבר. ריח האחרון שהרחת? את האוכל מהמטבח. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "ציין את הנושא בתיבה נושא (Subject). אמנם הדרישה אינה מנדטורית, אך.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Red Blooded Women- Kylie Minouge במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אני עושה מבחן באיחור כי לא הייתי ביום שישי.. בערבית- בשישי הזה. מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: חברה שלי- שקד. צ'או

תשובות.. קראו ותהנו!

קצת בכללי שם: רוית פירסינג: באוזניים, זה גם נחשב?
קעקועים: חינה זה גם נחשב?
גובה: 1.60 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 לא כולל אותי בן/ת כמה את/ה נרא/ית: 17 משקפיים? קריאה
גשר? אין לי!!! עבר פלילי: גנבתי מסטיק בגיל 8 חחחחח שפות: אנגלית ועיברית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: רומן אמיתי
סרט מושכר שראית: מה עשית בקיץ האחרון
סרט בקולנוע: הצילצול
שיר ששמעת: "שופטת אותי" של שראל אתמול בהופעה!!! השיר שנתקע לך בראש: "שופטת אותי" הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: דיסק מזרחי שצרבו לי האיש/ה שהתקשרת אליו: בת דודה שלי
האיש/ה שהתקשר אליך: חברה שלי פריסול
תוכנית טלוויזיה שראית: מלתעות 3 איש/ה שחשבת עליו: אני תמיד חושבת על כולם. האם את/ה דלוקה על מישהו/י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג(אם יש): לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: חולה עליהם!
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת ואנגליה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד
להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד
האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן
כל אחד משקר אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים היית מאוהב/ת: פעם אחת
נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: לא חושבת
השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון בצפר..
התחרטת על דברים שעשית: כן
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: אגוזי סרט מצויר: טום וג'רי
קורנפלקס: לא אוהבת
מסטיק: דובדבן
צבע: כחול יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: לא אוהבת תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ
בחדר: המערכת שלי! האיש האחרון ש ישן/ה במיטה שלך: אחותי
ראה/תה אותך בוכה: אף אחד לא רואה אותי כי אני בוכה בסתר
הלכת איתו/ה לסרט: חברות שלי
צעק/ה עליך: אחותי
שלח/ה לך אימייל: קרובת משפחה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: השיר החדש של בריטני ספירס TOXIC אוכל אהוב: אוכל איטלקי! תוכנית אהובה: תשוקות ספורט אהוב: שחייה תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: מושיק עפיה
עיתון אהוב: מעריב וסתם מה השעה עכשיו? עשרים לשתיים עשרה תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לפורום אחר איזה ארוחה אחרונה אכלת? תה. ועוגיות תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד לא רואים? רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? דגים.. חחחח וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? זה ספר של טיולים : " הבוקר הינו חופשי. בהמשך נעלה לרכבת ********* לכיוון אנקורג', עיר קוסמופוליטית שוקקת חיים, לינה במקום" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "לדוד משה הייתה חוה" במה המבחן הבא שלכם, ומתי? גאוגרפיה הבגרות ב 23/06 מישהו/י שממש בא לכם לתת לו/ה חיבוק עכשיו: האהבה הראשונה שלי

נמאס לי! ../images/Emo7.gif

אני לא אמלא שאלונים יותר בחיים שלי! אפילו לא בטופס במשרד הפנים!
כי אף אחד לא קורא!!! בעעעע

למעלה