יאללה. שביזות יום א'

DredLox

New member
מה את מזיינת את השכל??????????

מה הקשר בין מה שאת עשה בתיכון לבין מה שתעשי עוד 10 שנים? בשביל זה יש השכלה גבוהה...וגם אנשים שלמדו קולנוע או ביולוגיה בתיכון יכולים להמשיך וללמוד הנדסה וגם להפך, אז אין שום השפעה. וחוץ מזה, מתי את מצפה להתגייס? בגיל 30 כשכבר יש לך משפחה? ונעורים לא מתבזבזים בצבא.. כאילו שכל מי שחייל לא חוגג...וכיאלו שכל מי שתלמיד לא חוגג... וכיאלו שהמטרה בחיים זה רק לחגוג : )

Exploding Boy

New member
צבא זה סתם ביזבוז של זמן

וטשי תפסיקי לזיין במוח עוד לא התגייסת וכבר את יודעת איך זה

אני יודעת איך זה מבחינה אחת

כפי שכבר ציינתי ועל זה אני מתבכיינת. אל תגיד שאני לא צודקת מהבחינה הזאת

maya metal

New member
יב.. תנוח..

מה הלחץ? למה צעקות? למה זעם? יכול מאוד ליהיות שהמטרה בחיים היא לא לחגוג. אבל המטרה בחיים היא ללמוד, להתגייס, ללמוד, לעבוד, להקים משפחה ולהירקב בבית אבות?! אין באמת מטרה לחיים, אבל זו כבר שיחה אחרת. כן חיילים חוגגים, במקרה הפחות נורא פעם בשבוע. יש השפעה של הבגרויות על האוניברסיטה שאליה תתקבל, כמובן שיש לך את האפשרות לשפר בגרויות [בין עם עדין בתקופת הלימודים ובין אם אחריה] לרוב אנשים בוחרים באפשרות השניה וזה מפני שבגיל 17 אנשים לא באמת מבינים כמה זה חשוב. אני מבינה זה חשוב, אני לא מבינה למה, מאותה סיבה שאין לי את התשובה למהי מטרת החיים [42?]. אבל אני עושה את זה בכל זאת, כי החיים חסרי התועלת מחייבים אותי [אני צריכה לפתוח בלוג..]. אני מקווה שהסברתי את עצמי [ובדרכי נועם :) ]

C L A Y M A N

New member
אני מציע

שתשאלי שאנשים שסיימו צבא לפניי עשרים שנה.. ממה שאני שאלתי, כולם נזכרים בצבא כתקופה טובה, וכמשהו שמעצב את האישיות שלך. צריך לעשות צבא, ואז להגיד עם זה שווה או לא. רוב האנשים אומרים שהצבא הוא אחד החוויות היותר טובות שלהם

maya metal

New member
יש ויש

יש כאלה שהצבא מחזק אותם, מעצב אותם ו..מועיל. ויש כאלו שהצבא מתיש אותם, מדכא, מחריד ומה לא.. אין לי שום דבר נגד הצבא, ואני מתכוונת להתגייס. יש לי משהו כנגד גיוס החובה.

maya metal

New member
זה כ"כ לא נכון.

לא חסרות דרכים לצאת מהצבא. אם אדם באמת לא רוצה להתגייס - הוא לא יתגייס.

maya metal

New member
אחח.. אני כ"כ אוהבת את נקודת

הראות האופטימית שלך כלפי אנשים...

DredLox

New member
מה אתן מזיינות את השכל...

אני יודע ששניכן אוהבות זרע, ושום דבר אחר...

maya metal

New member
יב כשהיינו אצל זויה חשבתי על משהו..

אתה יושב עם עוד חבורת זכרים והדבר היחיד שאתם מדברים עליו הוא זרע. זה מעיד על משהו?

maya metal

New member
יב... אחרי שראיתי אותך עם השמלה

אתה הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו. קח אותי יב. אני אחזיר אותך לארון..[ואבצע בך שם את זממי..]

למעלה