יאללה שנסכם שבוע

hilali1

New member
אני אוהבת גם את "אמבולנס האהבה"

מתנגן לו אצלי בדיוק עכשיו

שיר אדיר!!!

ואם כבר בגעגוע עסקינן... אני ממש אוהבת גם את "גלקסיה". שיר מדהים. וחוץ מזה, היא מבצעת גם את "בך לא נוגע" ונמשיך? בשביל זה אני מאוד אוהבת, אבל את הלחן פחות, ו"סיפור מותם של עלמה ועלם" (למרות שהביצוע מ"עם הגב לים" הרבה יותר מרגש), ו... מה עוד? "דמעה", "לא לסגור", "ברנדי וג'יטאן". קיצר, כל השירים!!! חחח חוץ מ"אם בוא"... ממש לא אוהבת אותו.

hilali1

New member
בזמנו כשיצא האלבום ממש חרשתי עליו

בואו נפתח שרשור חדש על געגוע. מה את אומרת

e y a l 1 7 7

New member
....אממ

של יהודית- "אתה בא והולך אליי/שיר ללא שם" או "עטור מצחך..." או חח "וידוי" אני אשאיר לשבועות אחרים חח ולא שלא יהודית : "אתה משתחרר" של נורית גלרון החדש.. אחלה שיר באמת !

moahe100

New member
אתה משתחררררררר

לכתוב בפורום של יהודית רביץ שאתה אוהב שיר של נורית גלרון? סתם באמת שיר מעולה שגם אצלי רץ בלי הפסקה במערכת.

hilali1

New member
מה הבעיה../images/Emo35.gif וזה באמת שיר טוב

למרות שאני לא מתה על נורית גלרון.. גם כשהיא הופיעה עם יודית לא ממש נהניתי..

e y a l 1 7 7

New member
הרבה אנשים מתבלבלים בין שניהם..

הרבה פעמים תכתבו נגיד שיר כמו : "אתה פה חסר לי " של נורית גלרון ותראו שפשוט אין זכר לנורית, אלא כתוב על הכול : "יהודית רביץ" ויש עוד הרבה שירים כאלה.. תבדקו זה מצחיק , אבל אין מה להשוות, יהודית רביץ היא השווה שלנו חח

האמת...

שאותי זה לא כל כך מצחיק. חחח לא, כאילו, זה לא שיש לי משהו נגד נורית גלרון, ממש ממש לא, ותודה לאל שזה לא קרב בסגנון יפה ירקוני-שושנה דמארי (ז"ל) או ירדנה ארזי-עפרה חזה (ז"ל), אבל בתיכון זו הייתה מכת מדינה. זכורים לי שני טקסי זיכרון בתיכון, אחד יום השואה והשני יום הזיכרון. ביום השואה בקשו ממני לשיר את "מישהו של נורית גלרון", וביום הזיכרון אח"כ את "עצוב למות באמצע התמוז של יהודית רביץ". זה היה מעצבן. אני זוכרת שממש ממש התעצבנתי. אבל זה כמו שיגידו לי לשיר שיר של אמן אחד ויגידו שם של אמן אחר, חח בכל מקרה זה יעצבן אותי. כשזה נוגע למוזיקה, אני פרפקציוניסטית. בכלל, בעקבות התיכון שלמדתי בו, אני בכלל התפלאתי על העובדה שאנשים שם יודעים מי אלה יהודית רביץ ונורית גלרון. ילדי עמק צפונבונים ומעצבנים. אבל אני לא מבינה איך אנשים יכולים להתבלבל... כאילו, יש להן קולות שונים לגמרי. במהות, בדיקציה, באנרגיה, בעוצמה. ובעוד המון המון דברים. איך אפשר?

e y a l 1 7 7

New member
חח זה לא עוד ...

זה לא עוד מסוג הקרבות של יפה ירקוני ושושונה דמארי ז"ל או ירדנה ארזי ועפרה חזה ז"ל- אבל מה שאפשר לראות מזה, שבשתי הקרבות זה נגמר במוות.. (סתם סתם לא יפה :( )

moahe100

New member
יהודית ונורית

באחת הראיונות יהודית רביץ צחקה על העניין של הציבור מתבלבל בינה לנורית גלרון הציעה את השמות "נודית ויורית"

למעלה