יאללה שרשור היכרות

Zהבה 2יוך

New member
הייי אני חדשה !!!

שם:זהבה ביוך גיל:15 עיר :ראשון לציון שיר אהוב של ליאונה :אני אוהבת את כולם שיר אהוב בכללי:BLLEDING LOVE היי מה קורה ? לי קוראים זהבה ואני מראשון לציון אני מתה על ליאונה לואיס ושמתי לב שיש לך לכם גם קומונה אז העדפתי להצטרף לפורום אוקייי אני מאוד מקווה להנות פהה אז יאללה ביי

Zהבה 2יוך

New member
../images/Emo41.gifאת מראשון !!!!../images/Emo41.gif

היי שיר!!! את מראשון ! איפה את גרה בראשון כאילו באיזה אזור ????????????..היי חברה אני לא ממש מעודכנת לגבי הפורום אז אני צריכה שתעדכנו אותי אוקייי מי שיכול לעזור בבקשה !

ר ו ח ל י

New member
מה יש לעדכן בדיוק?

הוא נפתח לפני יומיים והוא בעיקרון לזמרת ליאונה לואיס. עד פה בסדר?

Zהבה 2יוך

New member
../images/Emo51.gifוואוו תודההה !!!!../images/Emo51.gif

חיחיחייחי זה לא ממש עדכן אותי אבל בכל זאת תודה על המידע בבייי ביי

Bleed for Me

New member
*מצטרפת*

שם :דניאל גיל : 19 עיר :רמת גן שיר אהוב של ליאונה:הומלס שיר אהוב בכללי :יש המוווון זמר\זמרת\להקה אהובים: פייי גרין דיי,סימפל פלאן,מקפליי,פראמור,פול אאוט בוי, פאניק..,ארקטיק מאנקיז,דיוויד קוק,קלי קלארקסון,קרי אנדרווד ועוד

הודיה100

New member
וואו פורום!../images/Emo27.gif

שם : הודיה גיל : 17 עיר : מרכז שיר אהוב של ליאונה: footprints in the sand שיר אהוב בכללי : יש הרבה.. נגיד ש Over You- Daughtry זמר\זמרת\להקה אהובים: Daughtry, Carrie Underwood, Simple Plane, Dream Theater, Celine Dion ועוד...

../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

שם :מעין גיל : 18 עיר :חור ליד רמלה שיר אהוב של ליאונה:BL שיר אהוב בכללי :LTYH של רוקסט!!! זמר\זמרת\להקה אהובים: נלי פורטדו,קרי אנדרווד,דנה לפידות,נינט טייב,וויתי'ן טמפטיישן,גאנס אנד רוזס ועוד...

למעלה