יאללה, שרשור היכרות!

Idan91

New member
יאללה, שרשור היכרות!

נמנע, הפעם, משאלון ארוך-ארוך.. כל אחד מוזמן להציג את עצמו, ולהתייחס, ה\בין היתר, לסיבה שאתם כאן, מדוע אתם רוצים (או מתלבטים) לעשות/עושים/עשיתם ש"ש, מה התחום שאתם רוצים להתמקד בו, מאיפה אתם, מה אתם אוהבים לעשות... ושמות, כמובן, יועילו.

מתפקדת!!

אני גל בת 17 וחצי ממודיעין מגיע לי מזל טוב חתמתי היום לנח"ל!! אני בגרעין סגולה ויוצאת לשנת שירות בעזרת השם בנוער העובד והלומד..

yellow cheese

New member
איכס, גרעין סגולה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

יש מצב שראיתי אותך באחד המפעלים התנועתיים (הגשמה, אחד במאי, רפסודיה, סמינרבין?) אני שירלי, גרעין פועל. אנחנו חתמנו לפני כמה ימים

TGTF

New member
מתפקד, גל שימי לב רגע

גרעין סגולה זה הגרעין של נוע"ל שעשה סמינר בצרעה לפני שבועות מספר? הגר מדריכה אותו? אם זה זה, אז היי, אני שי, הילד המוזר שנפל אליכם בבוקר של הסמינר והלך באמצע, כי הוא נמצא במקרה בקיבוץ בכלללל מקרה אני שי, אוטוטו 17 (כן כן, הכי צעיר בשכבה), מקיבוץ לוטן שזה לא רחוק מאילת. אני שוקל שלוש שנות שרות כרגע, אחת בגרעין של המחנות העולים, השניה כמתנדב, והשלישית והכי מזמינה כרגע במכינת רבין ליד חיפה. אני רוצה לתת שנת שרות כי ממילא יש לי כמעט שנה עד הצבא, ואני מאמין שאני צריך לתרום למדינה ולשפר אותה לא רק כחייל (אהמ), אלא גם ואולי בעיקר תרומה סוציאלית. אני רוצה לעשות שנת שרות בערך מאז ששמעתי על זה, לפני כמה שנים, עידו יכול להעיד עליי. תודה שלום

חחח... לא זה גרעין טמיר או משהו כזה

ולחצופונת שאמרה איכס על הגרעין שלי... זה לא לעניין שאני יכתוב פה מה אני חושבת על הגרעין שלך.. סתם סתם צחוקים, רק גרעין של בנות.. קצת באסה לא?

Aldaris

New member
גרעין סגולה וגרעין פועל..סיפור אהבה

גל זה לא הגרעין שאמרת שאת מתה עליו?

yellow cheese

New member
אוקיי. (איכסה לורד רנדל!)

אני שירלי, גרעין פועל בנוער העובד והלומד. בת 18 וקצת מבאר שבע. מאז ומתמיד (טוב נו, רק בשנה האחרונה) הייתה לי שאיפה ללכת לש"ש בנוע"ל..והנה, אוטוטו בע"ה, בלי נדר, אמן אמן אמן- אני עושה ש"ש בנוע"ל! חתמתי לפני מספר ימים לנח"ל ואני כ"כ מקווה שיהיה טוב
היו לי התלבטויות לא מעטות, אבל היד חתמה והלב היה שלם בשעת החתימה.
שיהיה בהצלחה לכולם!

אין ממה להתרגש !!!!

אני לא מבינה ממה כולכם מתרגשים , בסה"כ חתמתם על מסמך כלשהו . הוא אפילו לא מחייב , נכון שזה מסמל אולי את השנת שירות באופן יותר ממשי , יותר נתפס , אבל המסמך הזה הוא ממש שולי . ובאשר לבחור מלוטן - מי מדריך את הגרעין שאתה מתלבט אם להצטרף אליו ?

שלום שלום ../images/Emo6.gif

אני גילי, בת 17 וקצת, מאיזור השרון, וכאן כי אני מתלבטת בקשר להיכן לעשות ש"ש. הייתי רוצה לתמקד בסוג מסוים של עבודה קהילתית, ללמד אולי, ולחיות בקומונה עם אנשים. חיי שיתוף זה משהו שאני מרגישה שאני חייבת להתנסות בו. אני לא ממש יודעת עדיין. אבל אני עובדת על זה. כשאני לא מחליטה החלטות הרות גורל מעין אלה אני מתעסקת הרבה עם ספרות וקולנוע (לנתח וגם ליצור) ועם זכויות בעלי חיים- שתי התשוקות האמיתיות שלי (זה וחטיפי גרנולה בטעם תפוח), ואוהבת מאד לטייל (אנטארטיקה, הנה אני באה). זהו? זהו.
מי יתן ויבוא עלינו חורף!

kedeman

New member
שלום!

אני שי אני קופץ לבקר מדי פעם בפורום הזה אני מש"צ בתנועת בני המושבים (מש"צ = מנחה שכבה צעירה) תפקיד שאותו עושים ב-י"ב אני הולך שנה הבאה לשנת שרות - רק עדיין לא יודע איזה ובלי קשר אני מתכוון לעשות תוכנית רדיו לבגרות על שנות שירות

שלום שלום

שרונה, גרה במושב ליד נהריה הייתי בשנת שירות של גרעין עודד ועזבתי באמצע. עכשיו מחכה לגיוס אני פה בעיקר כדי לתת עצות של ניסיון אישי למי שיחפוץ בהן. נעים להכיר את כולם כמובן (חוץ מאת שי, הוא סתם ג'ינג'ית.....)

kedeman

New member
מושב ליד נהריה?

פשוט תודי שאת גרה באבדון!!!!! מתי גיוס? ואת זוכרת את השיחה שהבטחת לי פעם? מה איתה??? אינ מחכה לך!!!! (בואי לטיול חרמון!!!)

מכיר ../images/Emo3.gif

אלון, 18, הוד השרון, מתכוון לעשות ש"ש בנוער מרצ, בתקווה שיקבלו אותי.

אהלן

שמי ליאור, בן 19 גר באילת הייתי עד לאחרונה בשנת שירות של רשות שמורות הטבע במצפה רמון ועכשיו אני שפחת המין של שי זלדיס (נו.... זה מהקיבוץ) מחכה כרגע לגיוס ב22 למרץ ופנוי לשאלות

michelle17s

New member
צריכה טלפונים לפונים לבקשת ש"ש

היי, אני מיכל, בת 17 מראשון. לפני כחודשיים פניתי למד"נית בביצצפר שלי כדי שתברר לי פרטים בקשר לשנת שירות, והתברר לי לפני כשבועיים שהיא החליטה "לפרוש"... (אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה מה שאמרו לי...). בכל אופן, נשארתי עכשיו בלי שום פרטים... אני רוצה לעשות שנת שירות בהדרכת טיולים בחברה להגנת הטבע, אבל אני לא משתייכת לשום גוף נוער בצורה פעילה השנה (אני מוגדרת כפעילה במד"צים, אבל אני לא מדריכה השנה...). הייתי פעילה בהרבה מאד גופי נוער בשלוש השנים האחרונות (בכל אחד מהם פעלתי למעלה משנה...)- חוגי סיירות ע"ש אורי מיימון, מדצ"ים, מד"א, הדרכתי בהתנדבות במתנ"ס, פרלמנט הנוער, מועצה ציונית לנוער, ועוד... יש לי ניסיון רב בהדרכה, וגם בהדרכה בשטח. רציתי לדעת אם יש מישהו שאני יכולה לקבל ממנו מספרי טלפון, כתובות, פקסים, משהו... שדרכם אני אוכל לפנות בבקשה לשנת שירות... אין לי מושג למי אני צריכה לפנות ואיזה הליכים נדרשים... בנתיים אני ממויינת למספר תפקידים בצה"ל, אני מקווה שזה לא ימנע ממני את ההזדמנות לשנת שירות... בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי מה הם ההליכים הנדרשים עד לקבלת ש"ש... בתודה, מיכל.

kipodit2002

New member
תשובות, אני מקווה...

מה שמצאתי מתוך עלוני ש"ש שהתגלגלו לידי זה שנת שרות בחוגי סיירות שלמיטב הבנתי יש בהם עיסוק בהדרכת סיורים אבל לא בחברה להגנת הטבע אלא בקק"ל. זה או חיים בקומונה (משהו כמו 4 אנשים) ויציאה למשימות הדרכה (טיולים ופעילות קהילתית) כאשר מספר קומונות מתחברות למה שנקרא משלחת ולה יעדים משותפים. או גרעין שגם הוא עוסק באותם תחומים אבל עם מספר גדול יותר של אנשים והתחייבות לטווח ארוך (4 שנים). בכל מקרה אתר האינטרנט שלהם: www.sayarut.org.il כנסי לשם, לפי מה שכתוב שם המיונים האחרונים היו היום אבל אולי אולי יש עוד סיכוי.... תשאלי, תתקשרי תבררי. לכל שנת שירות שלא תרצי לעשות חשוב לשלוח את טופס דחיית השירות עכשיו!! תתקשרי ללשכת גיוס שלך ומשם יפנו אותך הלאה.

kedeman

New member
אין לידי את החוברת

אבל יש, לפי מיטב זכרוני, את הטלפון של החברה להגנת הטבע בחוברת של התק"ם שמו אותה פה כבר כמה פעמים בכמה הודעות אני לא יכול כרגע להביא לך את זה אבל את מוזמנת לחפש הודעה שלי מהדפים הממש ראשונים של הפורום יש שם כתובת לחוברת של התק"ם שמרכזת בתוכה הרבה שנות שרות זה נותן לך טיפה מידע את כל השאר תצטרכי לחפש לבד.... ויש שם טלפון של החברה להגנת הטבע בעיקרון הש"ש הזאת אומרת: מגורים בבית ספר שדה והדרכת טיולים של בתי ספר נשמע מעניין ביותר........ (ואני בהחלט לא אומר את זה בציניות!!) ועוד דבר תשיגי טופס דח"ש (דחיית שרות) כמה שיותר מהר דרך אחת משנות השירות עד לפני סוף פברואר צריך לחתום עליהם כי אחרי זה הם לא יתקבלו (לפחות לא בלי בעיות...) הרבה הצלחה לך!!!

michelle17s

New member
תודה

רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר, ונתן תשובות, כתובות ובכלל מידע... עוד אתמול התקשרתי לחלק מהמספרים, והטפסים בדרך אליי... אני מועמדת למיונים להדרכת טיולים... תודה!!!

למעלה