יאללה, שרשור המלצות לדיינה,מי יחליף את אוברים

yair_bar

New member
מנהל
יאללה, שרשור המלצות לדיינה,מי יחליף את אוברים

האמת שרציתי לפני כמה ימים לפתוח ולהגיד שלמרות שזה יישמע מוזר, הייתי שמח לראו את ג'וש בארנט נלחם על התואר נגד JDS.
היום ראיתי שרשור כזה בשרדוג, למרות שביננו, בשרדוג אפשר למצוא שרשור מכל סוג שהוא

בואו נעשה את זה יותר מעניין

1. למי לדעתכם מגיע לקבל את הקרב
2. למי אתם הייתם רוצים שייתנו את הקרב
3. למי לדעתכם ייתנו את הקרב

BeniTaz

New member
לבארנט הכי מגיע, הנדו יהיה הכי מעניין

הבעיה עם בארנט שזה יסיים את סיפור הגמר של טורניר סטרייקפורס.. לא כזה נזק, אבל הקרב כבר נקבע. בכל מקרה זה התרחיש הכי אפשרי נראה לי.

אם אני הייתי צריך להחליט הייתי שם את הנדו.. הבנאדם כל כך רוצה את הקרב, מוכן להילחם נגד כל אחד ובכל זמן. ואם לומר את האמת, אף אחד לא מנצח אותו בקלות.. בטח לא בנוקאאוט.

מה שטוב שלא בחרו להרוס את הקרב בין מיר לולאסקז.. החלטה נבונה.

motrozen

New member
מה עם בוב סאפ

וידאו קורע של בוב סאפ מתאמן לקראת הקרב נגד מריוס פודז'נובסקי בפולין
http://bleacherreport.com/tb/bfXx5?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=mma

וברצינות
1. מגיע למיר אחרי שלושה נצחונות רצופים
או לואלסקז הפסיד בקרב האליפות "מהר מידי"

2. הייתי רוצה שיתנו לואלסקז
רק שיוריד את הציצי שצמח לו
ולא יצטלם ל countdown כשהוא הולך ללונה פארק עם אשתו והילדה

3. נראה לי שיתנו למיר
אפילו שדיינה אמר שהוא לא ישבור את הקרב בין ואלסקז ומיר

BeniTaz

New member
דיינה הודיע שלא יגעו בקרב של מיר-ולאסקז

ולנו האוהדים זה טוב. למה להרוס קרב אחד כדי לעשות קרב אחר?

yair_bar

New member
מנהל
אני חושב שהקדימות צריכה להיות לקרב האליפות

וגם כי המשמעות תהיה אולי ורדום או מישהו לא מתאים אחר

מעניין לראות את הלסת של הנדו מול הידיים של JDS, אבל אני ממש לא בטוח שהוא הראוי לתואר

יש לי רעיון מאד הזוי ואני מקווה שהוא לא יתממש - פיודור

BeniTaz

New member
בחיים לא יקרה

אתה לא מכיר את דיינה וויט? הכל שם אגו.. חוץ מזה שבאמת לא מגיע לו והוא בטח לא מוכר כרטיסים. הם צריכים מישהו אמריקאי. אגב, אם כבר הוא עולה לך אז למה לא מישהו שניצח אותו בנוקאאוט? דן הנדרסון.

yair_bar

New member
מנהל
אם כבר הנדו, למה לא מישהו עם סיכוי כמו ג'ונס?

אגב, קארווין יכול להלקח בחשבון?

BeniTaz

New member
זה סכנה לשים את ג'ונס בקרב הזה

א. הוא מיין אבנטר של UFC 145. אני לא חושב שהוא יקבל אישור להילחם אירוע אח"כ, אני לא יודע כמה ספורטיבי זה ייראה וה-UFC לא יקחו הימור כזה בהתראה כזאת. אם תהיה לו פציעה בקרב.. שוב יצטרכו להחליף?

ב. אם ג'ונס מנצח ויש לו הרבה סיכוי לנצח אז הוא ייגן על 2 מחלקות מה שישאיר הרבה פחות קרבות על התואר. ואם אלוף LHW יזכה בתואר ה-HW זה דיי יחסל סופית את המוניטין של המחלקה. עליה ל-HW זה משהו מתוכנן עבורו רק צריך לעשות את זה בתזמון הנכון.. לא בטוח שזה הזמן.

קארווין מתאושש מניתוח בגב.. הוא גם בא מהפסד. לא מגיע לו קרב אליפות. ורדום גם נשמע עכשיו באמת האופציה הכי רלוונטית. במיוחד כי זה קרב חוזר.. ורדום עוד ינצח בקרב כזה.

מרקו בי

New member
דיינה מסוגל להחזיר את לסנר

ורק בשביל להגיד שזה קרב שהיה צריך להתקיים מtuf. או להחזיר את קוטור מהבוידם. העיקר הכסף, מה חשוב ספורטיביות או למי מגיע.

yair_bar

New member
מנהל
וואי, הייתי שמח לראות אותו מול קוטור

יכול להיות הייפ לא נורמאלי

yair_bar

New member
מנהל
בכושרו הנוכחי או בכלל?

הוא לא יכול לקחת את JDS לגדר לכמה דקות לדעתך?

udi102

New member
בכל מצב הוא לא שורד שלוש דקות

הוא אפילו לא יצליח להתקרב אל JDS

moriarty

New member
קארווין הפסיד בשלושה סיבובים לדוס סאנטוס

זה היה הפסד די ברור. אין סיבה לתת לו קרב חוזר.

yair_bar

New member
מנהל
הוא נראה כמו חיקוי של ברלד

תכלס גם נשמע כמוהו

מרקו בי

New member
אחלה שרשור

אני ממליץ על אוברים, כי מה באמת רע הוא עשה? כל עוד הוא בא נקי לקרב ונבדק אחרי מה זה משנה מה היה לפני, זה לא שהממריצים יעזרו לו בקרב, ולא גילו לנו את אמריקה שהוא שותה פטל.

אם אוברים לא אז הנדו, הבחור מרגש כל פעם מחדש לא משנה באיזה משקל, כל קרב זה מלחמה, גם מול סילבה הוא לא ויתר בקלות ואפילו לקח סיבוב ראשון.
פידור יהיה נחמד למרות שדיינה פסל על הסף!

מרקו בי

New member
כמו שחשבתי הufc עדיין רוצים שהקרב יתקיים

הגישו בקשה לועדת האתלטיקה שתאשר לאוברים להלחם.

באסטר1

New member
זה נראה לי פעם ראשונה שזה קורה

דיינה בטח כלל לא מתערב בזה
אפילו מרקורדט פוטר בגלל זה

מרקו בי

New member
אני מאמין שהושקע כבר כסף בקרב

מסיבות עיתונאים, פרסום, בטח הופק כבר פריים טיים או קאונטדאון. המחלקה לא עמוקה ואי אפשר למחזר קרבות, לכן הufc עושים מה שטוב להם ולכיס שלהם, קרב כזה טוב להם.
נייט מרקוודט מיצה עצמו, ביזה את הufc שביטל קרב פחות מ24 שעות לפני הארוע ויכל לגרום לביטול הארוע, מה שאומר הפסד כסף, פרסום רע וכו'. ודרך אגב הבנתי שהוא אמור להילחם בסטרייק פורס אותו ארגון שדיינה קנה

אני כבר לא קונה שום דבר שדיינה אומר או עושה. יש לו אינטרס אחד וזה הכיס שלו ושותפיו.

greenstar

New member
השימוע שלו ב24 באפריל

ממש מקווה שהטמבלים יתנו לו להילחם למרות שאני סקפטי. זה ייתן חודש לדיינה למצוא מחליף בהנחה שבאמת ישעו אותו

למעלה