יאללה, שרשור המלצות לדיינה,מי יחליף את אוברים

yair_bar

New member
מנהל
זה בעיה כי המחליף צריך מספיק זמן להתכונן לקרב

ואם מכריזים על מחליף (גם אם רק פוטנציאלי) הרי וזה ייתן רוח גבית לוועדה להכריע נגד אוברים בערעור

תכלס, הוא בטח עומד ביום-יום על הרבה יותר ממה שהוא נתפס. הוא פשוט היה בתהליך ניקוי הגוף ותפסו אותו מופתע באמצע ולכן דיינה בעצמו מבין שעד הקרב הוא היה מגיע נקי ועובר את הבדיקות

מרקו בי

New member
אני מאמין שהמחליף כבר מתכונן לקרב

לא יודע מי זה, נדע רק אם יבוטל הקרב סופית, אבל בטח כבר הכינו מישהו. לדעתי הקרב לא יבוטל.

באסטר1

New member
למי מגיע?

מיר כי הוא ברצף ניצחונות והניצחון על נוגירה היה אחד הגדולים

לווסלאקס לא מגיע..הפסיד לא ניצח מאז בכלל למה שיתנו לו? בלת ברירה? שינצח קודם

אוברים מגיע אבל הוא כנראה כבר לא יקבל

הנדרסון..סתם לוקח אתגר בלי קשר לחיים ואולי יצליח לו אבל לא נראה לי שהבחור יכול להחזיק בHW במיוחד שהוא אוהב להיות ברולר ולתת פייט ולא קרב טקטי במיוחד שכולם ראו שאין לו כושר ודוס סאנטוס ינצל את זה לקרב איגרוף ארוך

בראנט או קורמייה זה פתרון אבל עד שהקרב הזה מתקיים..

ורדום ממש לא כנ''ל ביג פוט

ככה שנשארו פרנק מיר שהוא הכי לגיטימי ואם בא להם רק לתפוס מקום אז הנדרסון למרות שנגד ג'ונס זה הרבה יותר מעניין

AmitNHB

New member
ורדום פנוי

6-2 בשנתיים האחרונות כאשר כמעט כל קרב מול לוחם טופ 10 וההפסדים שלו היו מול שני הלוחמים שהיו אמורים להיפגש בקרב: אוברים וג'וניור - מס' 1 ו 2 בעולם כאשר מול אוברים יש לו גם ניצחון במאזן.

דוסאנטוס VS ג'ונס (בחיים לא יקרה)

הכי מגיע לאוברים

הלוואי וג'ון ג'ונס יהיה מחליף (לא יקרה), או פידור נשמע קרב מוכר דווקא?(לא יקרה גם לא ראוי)

למי יתנו כנראה להנדו עם התוצאות האחרונות שלו לפני שהחלודה תאכל לו את כל הכושר

נ.ב הסירטון של בוב סאפ קורעעעעע

cat food

New member
כשחושבים ובוחנים את השאלה הזאת

מבינים שהמחלקה הזאת יותר דלילה ממה שחשבנו אפילו. מי היה מאמין שב-2012 זה יהיה הגיוני לחשוב על מארק האנט בתור קונטנדר לגיטימי, אבל זה המצב העגום באמת.
1. פרנק מיר. לא באמת מגיע לו כי מהרצף 3 הניצחונות שלו צריך לזכור שלא הכל נצץ שם וזה גם לא היה נגד השמות הגדולים באמת. נגד קרוקאפ הוא דישדש עד שקרופקפ נגח למיר בברך, נגד נלסון מיר נראה די לא רע, בעיקר בהאבקות המעט משופרת. ונגד נוגיירה עשו לו פווו על הסנטר והוא התחיל להתנועע. קיין ואלסקז לצערי ירצח את מיר, ואם כבר יש לו סיכוי כלשהו אז זה נגד דוסאנטוס אם הוא יצליח להוריד אותו איכשהו.
2. פרנק מיר.
3. אוברים או האנט.

זורם..

נלך לפי השיטה שהצעת:
1. למי לדעתכם מגיע לקבל את הקרב - מגיע זאת שאלה חזקה. אני חושב שלג'וש בארנט מגיע אחרי שנלקח ממנו התואר לפני שנים ושהיום עדין מככב בטופ.
2. למי אתם הייתם רוצים שייתנו את הקרב - הייתי רוצה שיתנו לאובריים ויפסיקו עם המשחקים. הוא כנראה יקבל השעייה כמו סונן ויחזור אז למה כל המשחק הזה? או שיעיפו מהספורט כל לוחם שנתפס ובאמת ילחמו בתופעה או שיפסיקו לשחק בחתול ועכבר..
3. למי לדעתכם ייתנו את הקרב - נראה לי שפרנק מיר עם ההסטוריה שלו יקבל את ההזדמנות, הוא ממלא מקום ראוי ובכושר טוב.

זקס11

New member
גם אני בעד בארנט

בארנט הוא המצ'אפ הכי גרוע ל JDS. הוא אפילו יותר גרוע מאוברים.

לאוברים יש סיכוי לעבור את הוועדה, ואני מאד מקווה שזה מה שיקרה.

AmitNHB

New member
תה' רציני
יש לאוברים עוד סיכוי

חשבתי שהפאשלות לפני הקרב עם ברוק שמו אותו על תנאי אחו שרלילה ושעם הפאשלה הזו הוא יורחק לשנה לפחות... וואו
הקית' קייזר הזה הוא בדיחה מהלכת.

זקס11

New member
לא צריך להסחף

קודם כל, שנה זה המקסימום. אפילוס סונן קיבל קיצור לחצי שנה על יחס יותר גבוה.
והכי חשוב- פה מדובר בתקדים, שיכול להיות שהחוקיות שלו בעייתית, כי לוחם מעולם לא נבדק בתאריך אקראי באמצע האימונים. דבר נוסף הוא שלאוברים אין עדיין רשיון, כך שהוא לא ביצע עבירה תחת רשיון של NSAC (או CSAC, מי שזה לא יהיה).

ואם בארנט הצליח לקבל רשיון אחרי הרשעות קודמות, לאוברים יש סיכוי גבוה לצאת רק עם אזהרה.

וברמה העקרונית, אני מבואס טילים מכל הסיפור הזה.

AmitNHB

New member
צ'מע, אני אשמח מאוד אם הוא יקבל רק אזהרה כי

אני רוצה לראות את הקרב הזה ומבואס עד כדי מיאוס מסוים מהספורט מכל הדחיות והביטולים שהיו לנו אבל תכלס, זה יהיה ביזיון. זה שאתה הראשון להיבדק תחת התקנות החדשות לא אומר שאתה לא צריך להיענש אם נתפסת.

elvis18

New member
אם יקרה מצב ..

שקודם אוברים ינצח את דוס סנטוס חס ושלום ואז יתפס (לא ייאבד חגורה בקרב)וייאבד את החגורה ויקבל השעיה לשנה , זה יהיה הרבה יותר גרוע

מאשר שיחליפו אותו בטרם עת .

yair_bar

New member
מנהל
יכול להיות שהקרב יתקיים אבל הוא לא יהיה על

האליפות מבחינת תנאים מוקדמים לא הוגנים?
כמו שעושים קרב גם אם אחד המתמודדים לא מגיע למשקל היעד של הקטגוריה?

דווקא נשמע לי פתרון הולם

אנחנו נזכה לראות את הקרב ו-JDS לא "ייפגע" אם יפסיק ללוחם שלא עמד בתנאי הסף לקרב

lior 30 rg

New member
רק חבל שהסיכוי שבארנט ייתפס זהה בערך לסיכוי

שאוברים ייתפס

blackcoldtiger

New member
מארק האנט

בשיא הרצינות, אחרי נוקאוט לקונגו, שלושה נצחונות רצופים והעובדה של מיר וולאסקז תפוסים לי נראה שהאנט הוא בחירה לא רעה בכלל.
אם נתסכל על מימד העמידה, אני נותן להאנט יתרון ברור, האנט נלחם מול סמי שילט, קרו-קופ (של העבר) וסטפן לקו, סטרייקרים לא פחות טובים מJDS והאנט מראה שיפור במימד הקרקע.

fatnoam

Active member
דעתי

1. מגיע לולאסקז. לדעתי הפסד באגרוף אחרי דקה לא מראה שום דבר. אם אדגר קיבל קרב חוזר אחרי שבנדרסון אנס אותו חמישה סיבובים, אז לולאסקז מגיע, כי הוא כולה חטף אגרוף אחד שפשוט ממש נכנס. לא היה בקרב הזה משהו שיבדיל בין הלוחמים, שיגיד בודאות שדוס סנטוס לוחם עמידה טוב יותר או שולסקז לא הצליח לשלוט בו בקרקע.

2. ג'ון ג'ונס. שיתמודד מול מישהו בגודל שלו.

3. לדעתי ייתנו לורדום. אם באמת לא יגעו במיר - ולאסקז (ותכלס לא צריך לגעת!), אז פבריסיו ורדום הוא ה-HW שהרשים הכי הרבה בקרבות האחרונים שלו. יש כאן גם קטע, שניהם ניצחו את נלסון בנקודות, רק ורדום פירק אותו קצת יותר, ככה שמעניין לראות את דוס סנטוס מפרק את ורדום. זה גם ימשוך זמן עד המנצח בין ולאסקז למיר שיזכה לפגוש בדוס סנטוס אחרי שהנ"ל ימעך את ורדום.

דוס סנטוס לא מועך את וורדום

וורדום דאז לא הבין כמו כולנו מי עומד מולו
וורדום הוא אנדרייטד
אם הוא מתחזק בהיאבקות הוא לוחם אימתני שינצח את דוס סאנטוס

udi102

New member
זה באמת היה אפסט בזמנו

הנצחון של JDS על ורדום תוך 15 שניות בנוקאאוט זה היה מרשים וזה נכון שורדום לא ידע מי עומד מולו אבל גם היום אני יהמר על JDS לורדום אין מה למכור מולו בעמידה ולקרקע הוא לא יצליח לקחת אותו אלא אם כן הוא ישכב כמו זונת BJJ וJDS יתפתה לרדת למטה סטייל פידור אז אולי לורדום יש סיכוי . אבל מכיוון שאני יודע JDS הוא לוחם חכם שיבוא עם גיים פלאן טוב יש מצב לחיקוי של אוברים -ורדום .

fatnoam

Active member
לדעתי גם ואלסקז > JDS

אבל לא היתה לו הזדמנות להוכיח את זה.

בינתיים JDS האלוף והוא נראה טוב, ואני לא חושב שדווקא ורדום הוא זה שינשל אותו מהכתר. במיוחד אחרי ורדום-פידור, אנשים נזהרים.

udi102

New member
לפי דעתי זה תלוי בעונש שיקבל אוברים

אם הוא יקבל אזהרה או משהו דיינה הבנאדם הביזיוני הזה יעלה אותו מול JDS לקרב ,השאלה אם JDS יסכים להלחם מול לוחם שידוע שמתמש בחומרים אסורים בהכנות לקרב ומפססיק לפני הקרב כדי שלא יתפס .

אם אוברים לא ילחם מול JDS אני הייתי לוקח את המנצח בין בארנט מול קורמיה ומציב אותו מול JDS ,הבעיה שצריך לדחות את הקרב של דוס סנטוס ליולי בערך אפילו אוגוסט או להקדים את הגמר של הטורניר של SF

לולאסקז לא מגיע רימאץ מיידי והוא ילחם מול מיר בקרב שצפוי להיות מצוין ,נלסון נלחם מול ביגפוט בדיוק באותו אירוע והאנט מול סטרוב כך שנשאר רק ורדם שילחם מול JDS וזה צפוי להיות מעניין למרות שהקרב הראשון בינהם היה קצר ולא צפוי בזמנו .
חוץ מורדום, טרוויס בראון הוא אופציה .

למעלה