יצאתי עילגת|פינגווין| כוס אימהותיהן*
C Cling And Clatter New member 2/11/07 #39 כ"כ! וזה באמת נראה לי זהו../images/Emo10.gif הם משדרים שירים..
C CrazyPenguin New member 2/11/07 #40 שישרפוווווווווווו../images/Emo191.gif אני שונאתתת אותםםםם חיכיתי שעתיים עם הרדיו המסריח הזה כדי לשמוע 5 שירים מסכנים שטום נשמע כמו צרצר מיוחם בחצי מהם? אני בעד לתבוע את התחנה.. להיות עשירים, ולארגן טיסה משותפת לאנגליה
שישרפוווווווווווו../images/Emo191.gif אני שונאתתת אותםםםם חיכיתי שעתיים עם הרדיו המסריח הזה כדי לשמוע 5 שירים מסכנים שטום נשמע כמו צרצר מיוחם בחצי מהם? אני בעד לתבוע את התחנה.. להיות עשירים, ולארגן טיסה משותפת לאנגליה
C Cling And Clatter New member 2/11/07 #41 ואי הרגת אותי עכשיו "צרצר מיוחם" ואי מה זה השירים הגרועים האלה שהם משדרים? אבר גרין? אבוי! וגם אני בעד לתבוע, מה זה
ואי הרגת אותי עכשיו "צרצר מיוחם" ואי מה זה השירים הגרועים האלה שהם משדרים? אבר גרין? אבוי! וגם אני בעד לתבוע, מה זה
C Chrismakkah convert New member 2/11/07 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מדינת ישראל (או לפחות מעריצי קין שבה) נגד: רדיו איסלנד FM
C Cling And Clatter New member 2/11/07 #44 כן ואנחנו רוצים פיצויים של טיסה+הופעה פרטית+כסף לבזבוזים ולמתנה לטום!
א אמבריי לנצח New member 2/11/07 #54 בואי נדבר על כמה אני חיכיתי../images/Emo6.gif והיה את בדשייפט! תמיד יש!! ואיזה מצחיקות ה5 תגובות מעליי
בואי נדבר על כמה אני חיכיתי../images/Emo6.gif והיה את בדשייפט! תמיד יש!! ואיזה מצחיקות ה5 תגובות מעליי
C Cling And Clatter New member 2/11/07 #56 מה היה?../images/Emo12.gif לא שמענו! הלכנו למיטה מאוכזבות!!!!!!
C CrazyPenguin New member 2/11/07 #46 פרשתי למיטה../images/Emo191.gif בלי באדשייפד שישרפווווווווווווווו
א אמבריי לנצח New member 2/11/07 #49 חזרתי הביתה! אני לא קוראת מה כתבתם אני קודם אכתוב בעצמי הודעה על מה שהיה