יאללה תטוסו הרבה!

ארזS

New member
סתם פחד לא מוצדק ותו לא.

וכמובן שלא אפרט פה מה הדרכים ששונאינו יודעים ויכולים לדעת עלינו. הצילומים האלה לא יעזרו לאף מתכנן פיגוע, שלא נדע.

ronenec

New member
מספיק עם ה"ביטחון" שלך...

יש גבול לכל תעלול... מותר לצלם בשדה... תמשיכו בשלכם... ושלא יעבדו עליכם...

RonGreen

New member
נחמד מאוד!

NICE, עכשיו שאלה - אם אני מגיע לטרמינל 3 לא בשביל לטוס אלא רק כדי לראות להתרשם ולקנות :) עד איפה אני אוכל להגיע? אני אוכל לראות את התנועה בשדה תעופה? -Ron-

DannyJJ

New member
כנראה שאתה חדש פה

כי דיברוט פה מלא על הנושא הזה ולכן כדאי שתדע שבטרמינל 3 אתה יכול להיכנס לאולם שחקים שהוא אולם הנוסעים היוצאים אבל רק עד שער הכניסה הפנימי שממנו יכולים לעבור רק בעלי כרטיסי טיסה וכמו כן כמובן שאתה יכול להיות באולם הנוסעים הנכנסים ובקשר לתנועת המטוסים שאפשר לראות אז אפשר לראות את התנועה מהחלונות הגדולים שבאולם שחקים.

RonGreen

New member
תודה

לא כל כך חדש פשוט לא עקבתי אחרי הודעות בנושא :) שחקים זה buy and bye? או אחרי? -Ron-

Shayks

New member
לא מדויק כל כך

הוא באמת יכול להגיע עד שחקים, שזה לא בדיוק אולם הנוסעים היוצאים...אולם הנוסעים היוצאים זה קצת לפני שחקים. שחקים זה BUY AND BYE, שזה מעין קניון שכולם יכולים להגיע אליו, והוא נמצא לפני הכניסה לבידוק הבטחוני, שאחריו יש את השדרה, ואחריו - הדיוטי פרי.
עכשיו, טעות שנייה (
)...הוא בוודאי לא יכול להיות באולם הנוסעים הנכנסים, כי זה אולם שרק נוסעים נכנסים יכולים להיות בו. זה האולם עם החגורות האלה שמקבלים עליהן את המזוודות. מה שהוא כן יכול להיות בו הוא אולם קבלת הפנים, שאליו הנוסעים הנכנסים מגיעים בסוף השרשרת. (ולכולם יש תמונה שלו). צירפתי תמונה של אולם הנוסעים הנכנסים (חלק ממנו)

למעלה