עונה
כללי: שם: מוווווורן גיל:14 אזור מגורים:באת ים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):באמצע צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:גם צבע אהוב:תכלת צבע שבחיים לא תלבש:כתום צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:לאדעת מה הסרט האחרון שראית:בסימן ונוס מה הסרט האהוב עליך:כנ"ל מה הסגנון סרטים האהוב עליך:לרוב קומדיה.. מה הספר האחרון שקראת:הארי פוטר? או שלא..אממ..אני אוהב את תמיר! כה! אהבת אותו:מאודדד.. למה אתה הולך להתחפש השנה:לא היה פורים?
איזה חג אתה הכי אוהב:פסח מה השם האהוב עליך לבנים:לירן ולבנות:מורן, אלא מה? וגם עדי יש מצב שתרד מהארץ:לע באיזה קופת חולים אתה:כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה:אמ..יומראשון למה:לקנות תרופות אתה עייף:קצת.. משפחה: כמה אחים יש לך:2 איפה אתה נמצא ברשימה(בכור, שני, שלישי, וכו'..):בכורה כמה סבים יש לך:2 כמה סבתות יש לך:3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא:אמ..2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא:בחיי שאין לי מושג איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב:רוני שילי..כפוצ'י עליו הפגיש לי את עדי שרון
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך:אמ..אין..יש רק בני דודים של אמא..אחת בגילי ואחת קטנה ממני בשנה.. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים:אתמול.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך:אנאעארף.. יש לך קרובים בחו"ל:אין לי שמץ.. איפה:בעזאזל חברים: מי יושב לידך (בכיתה)איזה פרוסקה אחד ליד מי היית רוצה לשבת:ליד מי שישבתי לידו קודם=\ או אחת החברות שלי.. מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך:מה יעזור לכם שמות?! מי החבר הכי מצחיק שלך:אני:] מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים:לא לומדת למבחנים=\ מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית:אנאעארף..כולם..יש אוכל טעים מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית:אנאערףףף מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים:שטוטה טיולים?! מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו:כולם:] מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך:לי ולחברה שלי יש אותו טעם בבגדים ובנים, נחשב? מי החבר הכי טוב שלך בפורום:קורלי וגבי לימודים: מתמטיקה או אנגלית:מת' תנ"ך או היסטוריה:תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב:אין ואיזה הכי שונא:הכל באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת:רביעי ושני.. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד:שלישי.. באיזה מגמה אתה:עוד לא מגמה.. אתה נוהג להבריז הרבה:נייט יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות:נייטטט מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם(חוץ מ-0):אין לי 0! אבל יש 20 או 40.. מה המבחן האחרון שעשית:אמ..ב..לשון והבעה.. כמה קיבלת בו:עוד לא קבלנו אותו חזרה.. מה המבחן הבא שיש לך לעשות:לא יודעת..נראה לי אנגלית.. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת:לא עשיתי.. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום:לא היה לי בי"ס..נגיד ביום שישי..אמ..חינוך זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה:צ'יפססס.. קיווי או אגס:קיווי פרות מיובשים או חיים:גם וגם פירות או ירקות:פירות בשר או צמחוני:בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין:מקושקשת חביתה או ביצה קשה:חביתה אורז לבן או מלא:לבן פיתה או לחמנייה:פיתה פלאפל או פיצה:פיצה שתייה- מוגז או לא:גם וגם