תהני הכי שבעולם
T The Kinslayer New member 17/4/07 #16 כפרעלייך../images/Emo24.gif תהני הכי הרבה בעולם, טישלר זו תופעה בינלאומית מסתבר(במיוחד בהודו ). נשיקות!
כפרעלייך../images/Emo24.gif תהני הכי הרבה בעולם, טישלר זו תופעה בינלאומית מסתבר(במיוחד בהודו ). נשיקות!
N naama0 New member 17/4/07 #17 טישלר.. איזה סופה של תקופה משהו ... יו אני מכירה אותך מגיל 13 בערך מאמי תהני המון אני מקווה שתמצאי את כל מה שאני מחפשת שם ותחזרי מלאה באור .... אוהבת
טישלר.. איזה סופה של תקופה משהו ... יו אני מכירה אותך מגיל 13 בערך מאמי תהני המון אני מקווה שתמצאי את כל מה שאני מחפשת שם ותחזרי מלאה באור .... אוהבת
מ מסטולון New member 18/4/07 #19 במקרה באתי להציץ אחרי שנים <אשכרה>... ופתאום נתקלתי בהודעה. אז תהני המון ותעשי חיים. פב <כבש בשבילך>.
במקרה באתי להציץ אחרי שנים <אשכרה>... ופתאום נתקלתי בהודעה. אז תהני המון ותעשי חיים. פב <כבש בשבילך>.
P Poisonn New member 18/4/07 #24 אמממממ אז בוא ניראה אילת אדם מה עוד יש אה רותם אחי מה איתה? חחח שנים לא דיברתי איתה קיצור דבר איתי =)
אמממממ אז בוא ניראה אילת אדם מה עוד יש אה רותם אחי מה איתה? חחח שנים לא דיברתי איתה קיצור דבר איתי =)