יא אללהה...

טולָה

New member
למה כזה-../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

קרה דבר טוב וטוב שקרה

ShadowiT

New member
חחח כל אחד ודעתו...../images/Emo13.gif וזה רק אומר

שגם לנו יקרה משהו...

דבר טוב...

רק חבל שחיכו כל כך הרבה זמן...היו צריכים לעזוב אותו כי הוא כבר זקן וימות עוד מעט ולא סתם לעורר שנאה מיותרת....

טולָה

New member
איך תמיד החתימה שלך../images/Emo85.gif

מתקשרת להודעה שלך זה כה מבדר

זה כל הרעיון...

היה פעם מישהו שממש לא הבין מה אמרתי כי כתבתי משהו על איזה נושא ואז פתאום הוא ראה את החתימה...זה היה ממש מצחיק...

DrKasperrrr

New member
ברגע שתראי

שתדירות הפיגועים תגבר פי כמה וכמה תגידי שזה דבר טוב. לא עברה שעה וכבר היו תקיפות עם -גרזן- במרכז הארץ ודקירות באוטובוסים.

אמממ... דעתי - ../images/Emo105.gif

זה היה פשוט חסר אחריות. זה הרי ידוע שאנחנו נשלם על זה... וזה יכאב... ושוב יהיה גל של פיגועים וגם גל של דם ודמעות... רק היום כבר היו כמה מקרים. זה לא היה חכם בכלל. אבל טוב, זאת דעתי.

ומצד שני?? ../images/Emo168.gif

זה בן אדם שאחראי למאות פיגועים... למאות הרוגים ולאלפי פצועים... ואני בטוח שבתכנון שלו היה עוד בדרך... אבל כמו שהוא הלך... בטח עכשיו יבוא מניאק יותר גדול ממנו...

מממממ... נכון. ../images/Emo105.gif

אז למה? עכשיו כ"כ הרבה דם יישפך... והרי יבוא מניאק יותר גדול ממנו...

גמני חושבת. ../images/Emo105.gif

זה פורום שעוסק במוזיקה - אנחנו לא צריכים לדון/לריב (תלוי כמה טיפשים אנחנו) בנושאים כאלה. ואם ממש בא - אז באופן פרטי, לא? :)

צודק.... ../images/Emo168.gif

אבל מצד שני גם לא צריך להיות מנותקים מהעולם..., צריך גם לדבר מדיי פעם על אקטואליה...

אפשר להוסיף הודעה עם קישור לכתבה..

או משהו כזה....אבל אני חושב שכזה מגיע ללהביע דעות אישיות זה כבר לא כל כך טוב....את זה עדיף לעשות בפרטי או בכלל לא....

LimiMimi

New member
כזה צעד חסר תועלת ומפגר.

לא משנה שהוא משפיע עליי עכשיו לגמרי בגלל הסי"ס זה כזה לא היה צריך לקרות וזה קרה בשביל לנקום ולא בשביל להפחית פיגועים, אז שיסתמו ת'פה שלהם, והם לא עוזרים ועכשיו יהיה חרא חרא חרא. ממשלה מטומטמת בחיי. (העיקר ש"נורא יצאתי ברורה פה")

מה מבטלים לכם את הטיול??../images/Emo168.gif

וואיייי איך אני מפחד שיבטלו לנו את אתגר... כבר ביטלו לסניף של מכבי צעיר אצלנו את הטיול של פסח בגלל המצב, והכוננות וכל זה...

jingle bell

New member
חנו'ששש(זאת חן!)אני אצל כיסוף ../images/Emo8.gif

הא הא הא! מה המצב ילד? אני אצל כיסוף ואמא שלה מסיעה אותנו עוד מעט לפעולה וגם אנחנו מקוות שלא יבטלו לנו את הטיול!

ג ו א ט ה

New member
בבלללעעעעעע

אם יבטלו לנו את ים אל ים.... יהיה... יהיה... יהיה
רעעע ומר!! בבעע לא אכפת לי ללכת כל הטיול עם מסכות אבכ.(?.) אבל.. רק שלא יבטלו.... מי המפגר שיעשה פיגוע בטיול צופים?. אפעם לא היה דבר כזה ואין סיבה ופתאום דווקא עכשיו יתחשק להם... (אני עוד אופטימית.. שתפו פעולה...)

למעלה