יא אללהה...

Fairies Hunter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה היה הכי סיוט! גם בטיול שנתי עשינו את זה.. פשוט שמנו את המסיכה בשקית אטומה.. זה כלום לעומת האתגר!

האמת שהיינו צריכים כבר ../images/Emo110.gif

לגמור עם זה ממזמן. אבל לא כשחופש. וכל הילדים יוצאים לת"א, למועדונים, להופעות וכו' וכו'. עכשיו כולם תקועים בבית, ייפידו
היום למשל, הייתי בהופעה, ותפסו בכניסה מחבלים. זה היה מפחיד. וחברות שלי כזה צועקות לי שנלך הביתה ולא הבנתי למה, בדרך סיפרו לי. זנות. אם לראשון הגיעו, יכולים להגיע למלא מקומות.

Just Adi

New member
דעתי ... ../images/Emo80.gif

טיפשי, כל כך מיותר וואו , הרגנו זקן שטוף שנאה לישראל אז מה? אז עכשיו יגמר הטרור? להפך, הוא רק יגבר. ממשלה של מפגרים.

עדי.. ../images/Emo110.gif

יש שני סוגים של מנהיגים. מנהיג מעשי - זה ששולח אנשים לעשות את הפיגועים עצמם, מתכנן אותם, ודואג שהכל ילך כמו שהם רוצים. ומנהיג רוחני - זה היה יאסין. המחבלים כל כך שטופי הערצה כלפיו, הם בטוחים שכל דבר שהוא אומר זה קודש, הוא מעביר להם את האידיאולוגיות שלו, ולפי כך הם מבצעים. הוא כל הזמן אמר להם שפיגועים זה טוב, לעשות פיגועים וכו' וכו'.. הם האמינו בו כמו שהם מאמינים באללה, הם בטוחים שהדרך מחשבה שלו זו היא הנכונה. וכשמנהיג אומר משו - עושים. זה מה שהוא היה, וכן היו צריכים להרוג אותו.

Just Adi

New member
וברגע שהרגו אותו ../images/Emo80.gif

הקימו את כל המחבלים שרוצים לנקום ועכשיו אפילו בונוס, הם יכולים להוסיף על זה סיבה.

ג ו א ט ה

New member
הוא לא היה אומר במפורש....

באיסלם הוא כמו רב כדורי כזה (רק ששם כולם כאלה.. נו.. כמו חרדים אצלנו אז ממש כולם כולם אחריו ולא רק שס.. חח) קיצר הוא לא ממש היה נותן הוראה לך תפוצץ את המקום הזה וככה וככה... הוא היה נותן רמזים כאלה בנאומים (?) שלו... והם היו מבינים את זה... יש אנשים שמתנגדים להריגה שלו כי הם אומרים שלא הוא נתן את הפקודות האלה.. אבל המודיעין והשב"כ יודעים מה הם אומרים.. וזה לא סתם ככה חשק פתאומי יאללה בואו נהרוג ת'ערבי המזדיין הזה... אולי זה יצא על זמן לא נוח כל כך.. ועכשיו יהיה די באעסה.. אבל יחסית לקטע של "אוי פאק אני לא ילך למסיבה היום" לבין הטרור שקצת יחלש בעתיד.. אני בוחרת באפשרות השנייה... אולי זה מבאס אבל זה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות עכשיו...

fushi e

New member
../images/Emo95.gif

לא מסכימה פה עם רובכם. בסדר, עכשיו ירצו לנקום באמאמא שלנו וכל זה. אבל זה היה במקום לדעתי והאיש הזה,עם כמה שהוא היה זקן ולא דיבר כמעט, היתה בו אכזריות נוראית. וזה דבילי להתחיל להגיד שהצבא והממשלה מפגרים כי אני בטוחה שהם יודעים מה הם עושים, הם לא יהרגו מישהו כי משעמם להם. זה הכל טקטיקה צבאית,שתעזור בסופו של דבר. אולי בזמן הקרוב לא אגב,אל תלכו הרבה לקניונים ומקומות המוניים:| (הפולניות משתלטת עליי)

אבל תחשבו....

שלפני זה עוד היה סיכוי קטן מאוד לשלום... תחשבו כמה זמן יקח לנו להגיע לזה שוב! אבל מצד שני הוא היה שטן שהמטרה העיקרית שלו היתה להשמיד את כל עם ישראל... לדעתי זה היה צריך לקרות לפני כמה שנים.. והיינו נפתרים ממנו.. ואולי גם מנסראללה...

טולָה

New member
חחחח סיכוי לשלום!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אני אומרת, להיות אופטמים! אבל עד כמה אפשר להיות כאלה!! וואו.

משהו שראיתי בעיתון בקשר לעניין

ואני מזדהה איתו במיליון אחוז:"חיסולו של יאסיןנועד להציל חיי יהודים.האם המטרה הזו תושג? אי אפשר לדעת בביטחון מלא. אבל יש מספיק מסיבות אחרות כדי להצדיק את הפעולה. העובדה שהאויב יודע כי על הריגת אזרחי ישראל יש תגובה,ואין חסינות לאיש מהרוצחים ומשולחיהם, יכולה להציל חיי אדם. העובדה שנעשה צדק- גם לה יש משמעות. העובדה שנלחמנו ברוע גם היא מצדיקה את הפעולה. גם בנות הברית ביוצאן למלחמה נגד הנאצים לא חסכו בחיי אדם. אם הן לא היו משיבות מלחמה, היטלר היה כובש את אירופה. הוא הרי לא התכוון להרוג את כל תושבי הארצות הכבושות, אלא רק להשליט על היבשת את הגזע הארי. נו, שווה בשביל זה לגרום למותם של עשרות מיליוני אנשים, שנלחמו נגד הצבא הגרמני? ודאי שווה. משום שחירות וריבונות ודמוקרטיה שוים מחיר של חיי אדם. כדי שמדינה תוכל לחיות באופן חופשי, אנשים מקריבים את חייהם, חיילים מתגייסים אל המלחמה ומדינות מקרבות את הכלים. הדמוקרטיה, הריבונות והעצמאות הן ערכים הדורשים לעיתים קורבנות, מול אלה הקמים עליהם לכלותם. כן, חיי אדם יקרים מפז הולכים לאיבוד, אבל בזכות הנלחמים והנופלים יש למדינות ולעמים אפשרות להמשיך ולהתקיים באופן חופשי"

למעלה